Maak kennis met de Urban Villa’s binnen nieuwbouwproject De Maalderij in Poppel. Een rustige locatie in het centrum, in een groene omgeving en met een sterk energiezuinig karakter. De 3 BEN-nieuwbouwwoningen hebben een moderne uitstraling met veel glaspartijen die de verbinding tussen wonen en groen onderstrepen. Het gebruik van de meest hedendaagse energietechnieken maakt het woonconcept future proof. Een unieke opportuniteit voor de rust- en comfortzoeker

Wordt u er nieuwe eigenaar? 

Over het project 

De Urban Villa’s zijn onderdeel van nieuwbouwproject De Maalderij, dat gelegen is in het centrum van Poppel, met zeer vlotte bereikbaarheid en toch in de nabijheid van groen. 

De bewoonbare oppervlaktes van de woningen variëren tussen 145 m² en 169 m², met 3 of 4 slaapkamers en een privatieve aangelegde en omheinde tuin. De afwerkingsgraad is van zeer hoog niveau, met kwalitatieve, duurzame materialen en veel glas voor optimale natuurlijke lichtinval. Het moderne, stijlvolle ontwerp maakt de Urban Villa’s tot de echte eye catchers van het project. 

Dankzij het gebruik van zonnepanelen, balansventilatie en een warmtepomp voor verwarming en passieve koeling voldoen de Urban Villa’s aan de nieuwste standaarden qua energie en hedendaags wooncomfort. Met een E-peil lager dan 20 geniet u gedurende de eerste 5 jaar van korting op uw onroerende voorheffing. 

De opleving is voorzien in het najaar van 2024

Aankoop aan verlaagd 6% BTW-tarief is mogelijk mits voldaan aan de voorwaarden. 

Interesse in een moderne, instapklare BEN-nieuwbouwwoning of graag wat meer informatie over de Urban Villa’s binnen project De Maalderij in Poppel? Bel ons nu op 014 49 03 03 of mail naar nieuwbouw@hillewaere.be voor een afspraak met onze makelaar.