Wil u wonen in een energiezuinig BEN-appartement in een modern appartementsgebouw met open en groen karakter in Wortel? Dan is project De Velders uw eerste keuze. De lichtrijke appartementen zijn voorzien van kwalitatief maatwerk en hedendaags wooncomfort. Perfectie is de norm en een hoogwaardige afwerking naar eigen wens en smaak is er gegarandeerd. 

Wordt u er nieuwe eigenaar? 

Over het project 

Project De Velders is centraal gelegen in het dorp van Wortel. De nodige faciliteiten en ook natuurgebied zijn op wandelafstand te bereiken. 

De bewoonbare oppervlaktes van de appartementen variëren tussen 106 m² en 195 m², hebben 2 slaapkamers en een leuk privatief terras voor wie ook buiten maximaal wil genieten. De appartementen hebben een ruim indelingsplan en baden in het natuurlijk licht dankzij de grote raampartijen. Een maatkeuken, luxueus sanitair en de keuze uit parket of tegelvloer versterken de kwalitatieve afwerking. Parkeren kan op de ondergrondse privatieve autostaanplaatsen

Het project voldoet aan de BEN-normering dankzij het gebruik van extra isolatie (akoestisch en thermisch), een lucht-water warmtepomp voor vloerverwarming en –koeling en zonnepanelen. Energiezuinig en future-proof dus. 

Aankoop en bescherming volgens Wet Breyne

Interesse in een kwalitatief BEN-nieuwbouwappartement of graag wat meer informatie over De Velders in Wortel? Bel ons nu op 03 369 13 05 of mail naar vastgoed.hoogstraten@hillewaere.be voor een afspraak met onze makelaar.