Bent u op zoek naar een woning met karakter en vindt u het niet erg om de handen uit de mouwen te steken? Dan is deze charmante renovatiewoning in Gingelom uw eerste keuze. De woning heeft een ruim indelingsplan, een grote bewoonbare oppervlakte en een zolderverdieping voor extra mogelijkheden. De achterliggende schuur kan eveneens optioneel bij aangekocht worden. Wordt u de nieuwe eigenaar? 

Open Huis 12/10 

Binnenkort, op zaterdag 12 oktober 2024 tussen 10u00 en 12u00, zetten we de deuren van deze woning, gelegen in de Langstraat 22 in Gingelom, graag voor u open. 

Gelieve vooraf uw bezoek in te plannen via deze link of het kalender-formulier hieronder. 

Over dit buitengewone eigendom 

Deze woning is zeer gunstig gelegen in Gingelom, met een vlotte bereikbaarheid. Achter de authentieke voorgevel schuilt een bewoonbare oppervlakte van 346 m², op een totale perceeloppervlakte van 450 m². De woning huist onder meer een grote leefruimte en keuken, tuinkamer, 5 slaapkamers en 2 badkamers. Daarnaast is er nog voldoende uitbreiding mogelijk. Buiten geniet u van een deels overdekt terras en graszone. De woning dient gerenoveerd te worden, maar biedt zeer veel potentieel. In combinatie met de achterliggende schuur is een professionele activiteit ook mogelijk

Let op: de onderstaande 2 beelden zijn impressies en geen visuele weergave van de realiteit. Deze beelden tonen aan wat er mogelijk is in de woning.

Graag een bezoek brengen aan deze authentieke renovatiewoning? Dat kan tijdens onze Open Huis op afspraak op zaterdag 12 oktober 2024 tussen 10u00 en 12u00

Indien belet, graag uw annulatie tijdig doorgeven via michel.becx@hillewaere.be.

Bekijk nu alvast wat meer informatie over deze woning via deze link

We kijken uit naar uw bezoek. 

Graag tot dan.