Kiezen voor Kolkeneet in Dessel is thuiskomen in een luxueus en stijlvol appartement of penthouse met energiezuinig karakter. De unieke architectuur met ronde vormen springt meteen in het oog. Een kwalitatieve afwerking met warme materialen en hedendaags, future-proof wooncomfort is er gegarandeerd. Met een ruime keuze aan indelingen is dit een buitengewone woon- of investeringsopportuniteit. Aankoop aan verlaagd BTW-tarief mogelijk.

Open Werf Zondag op 20/10

Op zondag 20 oktober 2024 stellen we de werf van dit ambitieuze nieuwbouwproject graag exclusief voor u open. Tijdens onze Open Werf Zondag (van 10u00 tot 14u00) tonen we u de huidige werkzaamheden, kan u kennismaken met het bouwteam en heeft u de mogelijkheid om een begeleide wandeling te maken doorheen de werf. Vergezeld van een drankje lichten we de plannen en mogelijkheden verder toe en beantwoorden we al uw vragen.

We ontvangen u graag op het volgende adres: Molsebaan 34, 2480 Dessel.

Vooraf registreren is niet nodig. We voorzien vrije toegang tot de werf.

Reeds wat meer informatie over Kolkeneet in Dessel? Bekijk het project online via deze link.

We kijken er alvast naar uit om u te mogen verwelkomen tijdens onze Open Werf Zondag.

Graag tot dan.

Hillewaere Nieuwbouw

Heeft u geen tijd op zondag 20 oktober 2024, maar wil u wel graag wat meer informatie over Kolkeneet in Dessel? Bel ons op 014 49 03 03 of mail naar nieuwbouw@hillewaere.be voor een afspraak op een ander moment.