Op zoek naar een stijlvolle halfopen nieuwbouwwoning voor u en uw gezin? Project Kapelweg in Turnhout heeft een tijdloos ontwerp met trendy twist en een open vloerplan dat zorgt voor een aangename leefomgeving. De 2 BEN-woningen worden volgens een future-proof principe gebouwd, met oog voor het kleinste detail. In de west georiënteerde zonnige tuinen is het de hele dag heerlijk vertoeven. 

Wordt u er nieuwe eigenaar? 

Over het project 

Project Kapelweg ligt aan de stadsrand van Turnhout, in Zevendonk. Een zeer vlotte bereikbaarheid, goede woon-werk verbinding naar Antwerpen en Nederland en de nodige faciliteiten in de onmiddellijke nabijheid. 

De perceeloppervlaktes bedragen 502 m² of 508 m², met een bewoonbare oppervlakte van 180 m². De woningen huizen elks 4 slaapkamers en een west georiënteerde tuin. De grote raampartijen zorgen voor veel natuurlijke lichtinval en een aangename flow van binnen naar buiten. De afwerking is kwalitatief en gebeurt volgens het lastenboek, zodat u uw thuis kan creëren volgens uw eigen smaak en keuze. 

De gehanteerde BEN-norm resulteert in zonnepanelen en een privatieve warmtepomp voor een uitgebalanceerde verwarmingsinstallatie. Balansventilatie en akoestische en thermische isolatie versterken dit energiezuinige wooncomfort

Verkoop volgens de Wet Breyne. 

Interesse in een future-proof Urban Villa of graag wat meer informatie over Project Kapelweg in Turnhout? Bel ons nu op 014 49 03 03 of mail naar nieuwbouw@hillewaere.be voor een afspraak met onze makelaar.