Wil u wonen in een prachtig kleinschalig nieuwbouwproject met luxueus afgewerkte appartementen? Dan is Residentie Ter Braecke in Oud-Turnhout uw eerste keuze. Een tijdloze, karaktervolle bouwstijl en ruime, lichtrijke appartementen zijn er kenmerkend. De afwerking is hoogwaardig en kwalitatief, de BEN-norm zorgt voor een grote energetische performantie en hedendaags wooncomfort. 

Wordt u er nieuwe eigenaar? 

Over het project 

Residentie Ter Braecke is gelegen in een rustige, groene omgeving nabij het centrum van het residentiële Oud-Turnhout. Een vlotte mobiliteit is er gegarandeerd. 

De bewoonbare oppervlaktes van de appartementen variëren tussen 116 m² en 150 m², met 2 slaapkamers en een ruim, privatief zuid georiënteerd zonneterras. Dankzij de grote raampartijen genieten de appartementen van veel natuurlijke lichtinval. Parkeren kan op de private parkeerzone achteraan, in open of gesloten vorm, het gelijkvloers voorziet daarnaast in een afgesloten, ruime fietsenstalling

Residentie Ter Braecke voldoet aan de BEN-norm dankzij het gebruik van een geothermische warmtepomp voor vloerverwarming en passieve koeling, zonnepanelen, balansventilatie D en akoestische en thermische isolatie. Hierdoor onderstreept het nieuwbouwproject een meer dan future-proof woonconcept

Kortom, een unieke woonopportuniteit

Interesse in een luxueus BEN-appartement of graag wat meer informatie over Residentie Ter Braecke in Oud-Turnhout? Bel ons nu op 014 49 03 03 of mail naar nieuwbouw@hillewaere.be voor een afspraak met onze makelaar.