Villa te Marbella

Te Koop - , 29660 Marbella

Ref: 1614

€ 7 300 000

Vorige
Volgende
Casa Las Brisas, in Las Brisas, Nueva Andalucia

Casa Las Brisas, in Las Brisas, Nueva Andalucia

HIGHLIGHTS.
Prachtige, op het zuiden gelegen villa in Las Brisas. Modern en mediterraan, laten we zeggen een klein paradijs binnen een prestigieuze golfbaan. Een rustigere woning met een beter uitzicht op de golfbaan is onmogelijk te vinden.

TER INTRODUCTIE VAN HET PAND.
Las Brisas Golf is een exclusieve club met prachtige eersteklas faciliteiten die u laten genieten van de beste golf aan de Costa del Golf. Het heeft ook een zeer actieve en gezellige sociale sfeer onder zijn leden. In de omgeving van deze baan bevinden zich andere zeer gewaardeerde clubs waar u ook uw spel kunt verbeteren.

EXTERIEUR.
De buitenkant van deze woning heeft een perfect verzorgde en smaakvol ingerichte tuin, met verschillende zones die het genot van elk gezin garanderen. Rondom een enorme witte barbecue zijn er verschillende comfortabele chill out ruimtes waar u kunt genieten van gezellige bijeenkomsten met vrienden. Misschien wilt u liever een formeler diner bij maanlicht organiseren in de eethoek buiten met een natuurlijke houten tafel.

INTERIEUR.
Het interieur is voorzien van de nieuwste technologische snufjes. Het is ook stijlvol ontworpen, met een combinatie van neutrale kleuren en een vleugje hout, waardoor een warme en comfortabele sfeer ontstaat. De linkervleugel van de hoofdverdieping herbergt twee mooie slaapkamers met directe toegang tot de tuin. De rest van de ruimte is ontworpen om te voldoen aan de meest veeleisende smaken, zoals een grote woonkamer verbonden met een high-end keuken, evenals een indrukwekkende bioscoopzaal voor rustigere dagen. Dit is een woning waar elegantie en design opvallen, waardoor het een begeerd juweeltje is.

Documenten

Technische details

Hoofdkenmerken

  • 5 slaapkamers
  • 7 badkamers
Perceelopp.
1542 m²
Bewoonbare oppervlakte
550 m²
Terras
330 m²
Tuin
Ja

Plan een bezoek of vraag meer informatie over dit eigendom

  • Ik wens

Locatie

 

Vraag hier uw gepersonaliseerd brandpolisvoorstel aan

Als één van de grootste onafhankelijke verzekeringskantoren is Hillewaere Verzekeringen uw ideale partner om uw eigendommen te beschermen. Een combinatie van gespecialiseerde maatschappijen, degelijke kennis en uitgebreide service garandeert een correcte financiële compensatie in geval van schade, verlies of diefstal van uw bezittingen.

Vraag uw offerte

Sluit eenvoudig een digitale hypotheek af!

Hillewaere Hypotheken wil als onafhankelijke kredietmakelaar een antwoord bieden het vaak ondoorzichtige doolhof van hypothecaire leningen.

Wij stellen uw persoonlijke situatie voorop en zoeken naar die formule(s) die het beste bij uw leven aansluit(en). Dankzij onze objectieve hypotheekhulp op maat weet u dus exact waarvoor u kiest en waarom.

Simuleer uw hypotheek-aanvraag Plan uw afspraak

Bereken gemakkelijk jouw renovatiekosten!

Eindeloos wachten op aannemers en dan verschillende offertes vergelijken voor de renovatiewerken? Dat is verleden tijd met Setle!

In deze handige tool krijg je meteen marktconforme tarieven voor alle verbouwingswerken die van toepassing zijn en kan je gemakkelijk de renovatiekosten berekenen voor het pand dat jouw hart sneller laat slaan. Zo heb je ook ineens een goede leidraad om de aangepaste tarieven van je aannemer aan af te toetsen.

Bereken de renovatiekost op dit pand

Bereken uw energiekost voor deze woning.

Dankzij de digitale technologie van June Energy maakt u een persoonlijke simulatie van de energiekost voor deze woning op maat van uw leven en woonsituatie.

- +

Geschat verbruik elektriciteit

kWH/jaar

Geschat verbruik gas

kWH/jaar

Geschatte energiekost

= € /jaar

Berekenen van uw energiekost

Bereken snel en eenvoudig uw investeringsrendement

Bekijk via onze online simulator wat deze eigendom zou opbrengen als investering!