Villa te Malaga

Te Koop - , Malaga

Ref: 1722

€ 1 750 000

Vorige
Volgende
Villa met zeezicht in El Limonar, Malaga Oost

Villa met zeezicht in El Limonar, Malaga Oost

HIGHLIGHTS
Deze hoogstaande off-plan villa biedt een kant-en-klare oplevering met een opleveringstermijn van 15 maanden vanaf ondertekening, waarbij je de mogelijkheid hebt om samen met de architect bepaalde aspecten te kiezen met betrekking tot de verdeling en afwerking van de woning. Het maakt deel uit van een exclusieve ontwikkeling van 10 woningen met een puur, minimalistisch ontwerp, zorgvuldig ontworpen om optimaal gebruik te maken van natuurlijk licht dankzij de grote ramen. Het onbelemmerde uitzicht op zee vanaf de eerste verdieping is een van de hoogtepunten van deze ontwikkeling.

PRESENTATIE VAN DE WONING
Geniet van de luxe van dit exclusieve villaproject, bestaande uit 4 slaapkamers, drie complete badkamers, een gastentoilet, plus een fitnessruimte, privétuin en zwembad met solarium, en biedt een unieke kans om te wonen in een moderne en elegante woning in een van de beste wijken van Malaga. Het object is aanpasbaar omdat het nog niet gebouwd is.

EXTERIEUR
Dit project ligt in de prestigieuze woonwijk El Limonar, in een van de meest emblematische en exclusieve enclaves in het oostelijke deel van Malaga. Met een bevoorrechte locatie dicht bij de zee, de meest prestigieuze golfbaan van de stad en de haven, biedt het project alle benodigde diensten binnen handbereik. Bovendien zorgt de uitzonderlijke connectiviteit voor snelle toegang tot elk punt in de stad. Er zijn plannen om in de komende jaren een winkelcentrum in de buurt te bouwen, waardoor het gebied nog waardevoller wordt.

INTERIEUR
Deze woning op het zuiden is ontworpen om het natuurlijke licht te maximaliseren en heeft grote ramen van vloer tot plafond, waardoor de woonkamer naadloos aansluit op het terras en de tuin en een adembenemend uitzicht op zee biedt. De villa heeft een grote woonkamer die dienst doet als centrale as en hart van het huis. De kamers zijn ruim en gedifferentieerd, met een en-suite slaapkamer, een spectaculair privéterras met directe toegang vanuit de woonkamer of de keuken, en een grote tuin voor privégebruik. Deze architectonische elementen zorgen samen voor een uitzonderlijk huis met een interessant volumespel dat persoonlijkheid en distinctie geeft aan dit prachtige huis.

Neem contact met ons op voor andere typen woningen die beschikbaar zijn in hetzelfde project. Belastingen niet inbegrepen in de prijs van de woning.

De gepubliceerde foto's zijn niet echt, het zijn computer gegenereerde renders, als voorbeeld van de kwaliteiten gebruikt in het project.

Technische details

Hoofdkenmerken

  • 4 slaapkamers
  • 3 badkamers
Bouwjaar
2025
Bewoonbare oppervlakte
186 m²
Tuin
Ja

Garage en parking

Aantal parkeerplaatsen
3

Plan een bezoek of vraag meer informatie over dit eigendom

  • Ik wens

Locatie

 

Vraag hier uw gepersonaliseerd brandpolisvoorstel aan

Als één van de grootste onafhankelijke verzekeringskantoren is Hillewaere Verzekeringen uw ideale partner om uw eigendommen te beschermen. Een combinatie van gespecialiseerde maatschappijen, degelijke kennis en uitgebreide service garandeert een correcte financiële compensatie in geval van schade, verlies of diefstal van uw bezittingen.

Vraag uw offerte

Sluit eenvoudig een digitale hypotheek af!

Hillewaere Hypotheken wil als onafhankelijke kredietmakelaar een antwoord bieden het vaak ondoorzichtige doolhof van hypothecaire leningen.

Wij stellen uw persoonlijke situatie voorop en zoeken naar die formule(s) die het beste bij uw leven aansluit(en). Dankzij onze objectieve hypotheekhulp op maat weet u dus exact waarvoor u kiest en waarom.

Simuleer uw hypotheek-aanvraag Plan uw afspraak

Bereken gemakkelijk jouw renovatiekosten!

Eindeloos wachten op aannemers en dan verschillende offertes vergelijken voor de renovatiewerken? Dat is verleden tijd met Setle!

In deze handige tool krijg je meteen marktconforme tarieven voor alle verbouwingswerken die van toepassing zijn en kan je gemakkelijk de renovatiekosten berekenen voor het pand dat jouw hart sneller laat slaan. Zo heb je ook ineens een goede leidraad om de aangepaste tarieven van je aannemer aan af te toetsen.

Bereken de renovatiekost op dit pand

Bereken uw energiekost voor deze woning.

Dankzij de digitale technologie van June Energy maakt u een persoonlijke simulatie van de energiekost voor deze woning op maat van uw leven en woonsituatie.

- +

Geschat verbruik elektriciteit

kWH/jaar

Geschat verbruik gas

kWH/jaar

Geschatte energiekost

= € /jaar

Berekenen van uw energiekost

Bereken snel en eenvoudig uw investeringsrendement

Bekijk via onze online simulator wat deze eigendom zou opbrengen als investering!