Villa te Fuengirola

Te Koop - , Fuengirola

Ref: 1776

€ 4 875 000

Vorige
Volgende
Schitterende villa in een prestigieus omheind complex met 24-uurs beveiliging, Reserva del Higueron

Schitterende villa in een prestigieus omheind complex met 24-uurs beveiliging, Reserva del Higueron

HIGHLIGHTS
Een prachtige vrijstaande villa van royale afmetingen, die zich onderscheidt door zijn uitzonderlijke kwaliteit en design. Gelegen in een van de meest exclusieve gebieden van de Costa del Sol, Reserva del Higueron, biedt deze residentie een bevoorrechte levensstijl.
Veiligheid is een prioriteit in deze prestigieuze ontwikkeling, met videobewaking rond de perimeter en beveiligingspersoneel dat 24 uur per dag beschikbaar is. Het geniet ook van exclusieve toegang tot een luxueuze SPA en een verscheidenheid aan uitstekende restaurants.
Met een strategische ligging dicht bij de snelweg is het strand gemakkelijk te bereiken met de auto. Ook de luchthaven van Malaga is snel en gemakkelijk te bereiken, wat zorgt voor een perfecte verbinding voor degenen die gemak en toegankelijkheid belangrijk vinden. Een uitstekende gelegenheid om de mediterrane droom op zijn best te beleven.

INTRODUCTIE VAN DE WONING
Deze uitzonderlijke vrijstaande villa, met een uniek ontwerp, is zorgvuldig verdeeld over twee verdiepingen om een sfeer van luxe en comfort te bieden. Met in totaal 7 slaapkamers, elk met een eigen en-suite badkamer, en 3 gastentoiletten biedt dit verblijf een intieme en functionele ruimte voor het hele gezin en gasten.
De villa onderscheidt zich door haar exclusiviteit en beschikt over een privézwembad, een weelderige tuin en een grote garage voor meerdere voertuigen, waardoor comfort en privacy in elke hoek aanwezig zijn. Met een perceel van 1.910 m², een binnenoppervlak van 824 m² en een indrukwekkend terras van 391 m² biedt deze woning royale ruimte om te genieten van het warme mediterrane klimaat.
Ideaal voor wie op zoek is naar een rustige en goed georganiseerde levensstijl, biedt de villa ook een speelkamer en een privébioscoop, voor eindeloos vermaak voor het hele gezin. Voor wijnliefhebbers voegt een kleine wijnkelder een vleugje verfijning en elegantie toe.

EXTERIEUR
Het ontwerp van deze villa is een samensmelting van moderniteit en uniciteit en valt op door zijn verfijning en elegantie. Bovendien is het zorgvuldig ontworpen om energiebesparingen te optimaliseren en duurzaamheid te bevorderen, wat getuigt van toewijding aan het milieu. De prachtige tuin verfraait niet alleen de omgeving, maar is ook uitgerust met een automatisch irrigatiesysteem en ultramoderne LED-verlichting, waardoor esthetiek en functionaliteit samensmelten en zowel overdag als 's nachts een unieke visuele ervaring wordt gegarandeerd.
Een ander belangrijk aspect om te benadrukken is de bevoorrechte locatie van de villa. De nabijheid van de snelweg maakt een snelle en gemakkelijke toegang tot het strand mogelijk in slechts enkele minuten met de auto, zodat je op elk gewenst moment kunt genieten van het kristalheldere water van de Middellandse Zee.

INTERIEUR
Toegewijd aan uitmuntendheid gebruiken ze alleen de beste materialen, geselecteerd uit internationaal erkende merken zoals Porcelanosa, Saloni, Hansgrohe en Villeroy & Boch. Dit garandeert een onberispelijke afwerking die zelfs de meest veeleisende huiseigenaren tevreden zal stellen.
De keuken, ontworpen volgens Italiaanse normen, is uitgerust met materialen van topkwaliteit zoals Silestone en Bosch apparatuur, waardoor stijl en functionaliteit samensmelten tot een culinaire droomruimte.
Voor een moderne en comfortabele woonervaring is de villa uitgerust met een geavanceerd domoticasysteem dat volledige controle biedt over verschillende functies, waaronder klimaatregeling, rookdetectie, overstromingspreventie met automatische stroomonderbreking en waarschuwingen bij stroomuitval.
Deze villa wordt gepresenteerd als een turnkey-ervaring met een oplevertijd van 18 maanden. Dankzij dit type project heeft de eigenaar de mogelijkheid om de architecten van het ontwerp te ontmoeten en de verdeling (zolang het geen invloed heeft op de structuur van de villa) en materialen en afwerkingen te wijzigen.

Aarzel niet om ons te vragen naar de verschillende soorten woningen die beschikbaar zijn in hetzelfde project.

De gepubliceerde foto's zijn niet echt, het zijn computergegenereerde renders die de kwaliteiten illustreren die in het project zijn gebruikt, ze komen niet helemaal overeen met de gepubliceerde huizen.

Technische details

Hoofdkenmerken

  • 7 slaapkamers
  • 7 badkamers
Bouwjaar
2026
Perceelopp.
1910 m²
Bewoonbare oppervlakte
1311 m²
Aantal toiletten
3
Terras
391 m²
Tuin
Ja

Garage en parking

Aantal parkeerplaatsen
4

Plan een bezoek of vraag meer informatie over dit eigendom

  • Ik wens

Locatie

 

Vraag hier uw gepersonaliseerd brandpolisvoorstel aan

Als één van de grootste onafhankelijke verzekeringskantoren is Hillewaere Verzekeringen uw ideale partner om uw eigendommen te beschermen. Een combinatie van gespecialiseerde maatschappijen, degelijke kennis en uitgebreide service garandeert een correcte financiële compensatie in geval van schade, verlies of diefstal van uw bezittingen.

Vraag uw offerte

Sluit eenvoudig een digitale hypotheek af!

Hillewaere Hypotheken wil als onafhankelijke kredietmakelaar een antwoord bieden het vaak ondoorzichtige doolhof van hypothecaire leningen.

Wij stellen uw persoonlijke situatie voorop en zoeken naar die formule(s) die het beste bij uw leven aansluit(en). Dankzij onze objectieve hypotheekhulp op maat weet u dus exact waarvoor u kiest en waarom.

Simuleer uw hypotheek-aanvraag Plan uw afspraak

Bereken gemakkelijk jouw renovatiekosten!

Eindeloos wachten op aannemers en dan verschillende offertes vergelijken voor de renovatiewerken? Dat is verleden tijd met Setle!

In deze handige tool krijg je meteen marktconforme tarieven voor alle verbouwingswerken die van toepassing zijn en kan je gemakkelijk de renovatiekosten berekenen voor het pand dat jouw hart sneller laat slaan. Zo heb je ook ineens een goede leidraad om de aangepaste tarieven van je aannemer aan af te toetsen.

Bereken de renovatiekost op dit pand

Bereken uw energiekost voor deze woning.

Dankzij de digitale technologie van June Energy maakt u een persoonlijke simulatie van de energiekost voor deze woning op maat van uw leven en woonsituatie.

- +

Geschat verbruik elektriciteit

kWH/jaar

Geschat verbruik gas

kWH/jaar

Geschatte energiekost

= € /jaar

Berekenen van uw energiekost

Bereken snel en eenvoudig uw investeringsrendement

Bekijk via onze online simulator wat deze eigendom zou opbrengen als investering!