Villa te Marbella

Te Koop - , 29660 Marbella

Ref: 1865

€ 5 495 000

Vorige
Volgende
Aantrekkelijke villa met adembenemend uitzicht op zee en de bergen in Nueva Andalucia, Marbella

Aantrekkelijke villa met adembenemend uitzicht op zee en de bergen in Nueva Andalucia, Marbella

HIGHLIGHTS.
Gelegen in een ontwikkeling van 5 gloednieuwe luxe villa's, geniet deze villa van een verhoogde positie in de prestigieuze Nueva Andalucia Golf Valley. Ontworpen met een eigentijdse touch, biedt het een prachtig panoramisch uitzicht op de Middellandse Zee, evenals de gehele omtrek van de Afrikaanse kustlijn.

INTRODUCTIE VAN HET PAND.
De wijk Nueva Andalucia staat ook bekend als "De Golfvallei" omdat het zijn eigen golfbanen heeft en buren in Benahavis. Bovendien ligt het heel dicht bij het emblematische Puerto Banus, met zijn exclusieve luxe boetieks en stranden met blauwe vlag.

EXTERIEUR.
Omringd door weelderige tropische tuinen staat het grote overloopzwembad centraal, waardoor het huis een oase-achtig gevoel geeft. Het ontwerpprincipe van deze eigentijdse woning is om in harmonie te zijn met de natuur, de behoeften van de veranderende seizoenen aan te vullen en optimaal gebruik te maken van het microklimaat van Marbella. De vloeiendheid tussen het exterieur en het interieur creëert de perfecte setting voor de typische mediterrane levensstijl.

INTERIEUR.
Alle hoeken van de woon-/slaapruimtes zijn zorgvuldig ontworpen om het uitzicht over het aangelegde terrein richting de berg La Concha en de Middellandse Zee te maximaliseren. De villa is verdeeld over 3 verdiepingen met stijlvolle designelementen, lichte open kamers en een keuken met apparatuur van de hoogste kwaliteit. De tweede verdieping bestaat uit de luxe master suite met een nobele kleedkamer en een complete en-suite badkamer; de overige 3 suites bevinden zich op de eerste verdieping.

De kelderverdieping is een genot voor entertainmentliefhebbers, met een tv-kamer en biljartruimte, een verwarmd binnenzwembad, een sauna en een volledig uitgeruste fitnessruimte die gemakkelijk kan worden omgezet in een extra slaapkamer, indien nodig. In de garage is een autolader geïntegreerd.

Documenten

Momenteel zijn er geen documenten beschikbaar van dit pand op de website, u kan deze opvragen op ons kantoor. Onze referentie voor dit pand is 1865.

Technische details

Hoofdkenmerken

  • 5 slaapkamers
  • 4 badkamers
Bouwjaar
2020
Perceelopp.
1274 m²
Bewoonbare oppervlakte
592 m²
Aantal toiletten
1
Terras
144 m²
Tuin
Ja

Garage en parking

Aantal parkeerplaatsen
2

Plan een bezoek of vraag meer informatie over dit eigendom

  • Ik wens

Locatie

 

Vraag hier uw gepersonaliseerd brandpolisvoorstel aan

Als één van de grootste onafhankelijke verzekeringskantoren is Hillewaere Verzekeringen uw ideale partner om uw eigendommen te beschermen. Een combinatie van gespecialiseerde maatschappijen, degelijke kennis en uitgebreide service garandeert een correcte financiële compensatie in geval van schade, verlies of diefstal van uw bezittingen.

Vraag uw offerte

Sluit eenvoudig een digitale hypotheek af!

Hillewaere Hypotheken wil als onafhankelijke kredietmakelaar een antwoord bieden het vaak ondoorzichtige doolhof van hypothecaire leningen.

Wij stellen uw persoonlijke situatie voorop en zoeken naar die formule(s) die het beste bij uw leven aansluit(en). Dankzij onze objectieve hypotheekhulp op maat weet u dus exact waarvoor u kiest en waarom.

Simuleer uw hypotheek-aanvraag Plan uw afspraak

Bereken gemakkelijk jouw renovatiekosten!

Eindeloos wachten op aannemers en dan verschillende offertes vergelijken voor de renovatiewerken? Dat is verleden tijd met Setle!

In deze handige tool krijg je meteen marktconforme tarieven voor alle verbouwingswerken die van toepassing zijn en kan je gemakkelijk de renovatiekosten berekenen voor het pand dat jouw hart sneller laat slaan. Zo heb je ook ineens een goede leidraad om de aangepaste tarieven van je aannemer aan af te toetsen.

Bereken de renovatiekost op dit pand

Bereken uw energiekost voor deze woning.

Dankzij de digitale technologie van June Energy maakt u een persoonlijke simulatie van de energiekost voor deze woning op maat van uw leven en woonsituatie.

- +

Geschat verbruik elektriciteit

kWH/jaar

Geschat verbruik gas

kWH/jaar

Geschatte energiekost

= € /jaar

Berekenen van uw energiekost

Bereken snel en eenvoudig uw investeringsrendement

Bekijk via onze online simulator wat deze eigendom zou opbrengen als investering!