Villa te Mijas Costa

Te Koop - , Mijas Costa

Ref: 1923

€ 1 950 000

Vorige
Volgende
Spectaculaire designervilla nabij La Cala de Mijas

Spectaculaire designervilla nabij La Cala de Mijas

HIGHLIGHTS
Deze villa valt op door de ligging in een hoek van het complex. Het is gelegen in een rustige omgeving van de gemeente Mijas, vlakbij Riviera del Sol, op een paar minuten van het strand "La Cala de Mijas". In deze buurt zijn scholen, openbaar vervoer en alle voorzieningen zeer dichtbij. Het ligt op slechts een paar minuten van een golfbaan en niet ver van Marbella, Fuengirola en de luchthaven van Malaga. Het is de moeite waard om het brede scala aan diensten te benadrukken die door de gemeenschap worden aangeboden, inbegrepen in de maandelijkse prijs, zoals een pendeldienst, te boeken via de app, om naar Cala de Mijas te gaan, ook een fitnessruimte, SPA en bioscoopzaal, ook met de mogelijkheid om via de app te boeken. Daarnaast is het complex een afgesloten gebied met 24 uur per dag videobewaking en houdt beveiligingspersoneel 14 uur per dag toezicht op het complex.
Tegen een meerprijs tuin- en schoonmaakservice voor elk huis, die ook via de app kan worden geboekt.

PRESENTATIE VAN HET EIGENDOM
De woning is gelegen in een gesloten complex met videobewaking, bestaande uit 19 luxe villa's aan de Costa del Sol in een privégemeenschap met 24-uursbeveiliging. Deze woning is verdeeld in 4 niveaus en heeft een privélift in het huis voor meer gemak voor de eigenaren.
De gemeenschap heeft de villa's een reservoir ter beschikking gesteld waarin regenwater zich ophoopt, dat vervolgens via ondergrondse leidingen naar elk huis wordt getransporteerd en wordt gebruikt om gemeenschappelijke en privétuinen te irrigeren, waardoor de aanvoer van gerecycled water wordt gegarandeerd.

IN HET BUITENLAND
Het gebouw heeft een origineel en eigentijds design. Het huis is goed verdeeld over 4 verdiepingen, twee kelders, begane grond en eerste verdieping. Het heeft een privézwembad en een buitendouche. Aan de andere kant heeft de buitenruimte een overdekte eetkamer en nog een terras voor banken en chill-out. Buiten zijn de schaduw- en zonplekken goed gepland, allemaal ingelijst in een grote tuin.
Het pand is omgeven door weelderige tuinen en de kamers hebben grote ramen die natuurlijk licht binnenlaten en zodat de schoonheid van de tuin te allen tijde deel uitmaakt van het huis.

BINNEN
De villa heeft een eigentijds design, ook in de binnenruimtes. De keuken is bijvoorbeeld zeer modern en open van stijl en past goed bij de eet- en woonkamer met open haard. De woning beschikt over meerdere ruimtes voor maximale organisatie zoals een wasruimte en een berging gelegen in de kelder. Van bijzonder belang is de hoofdslaapkamer met ensuite badkamer, evenals een prachtige kleedkamer. Twee kelderverdiepingen met elk een polyvalente ruimte garanderen het comfort en de organisatie van de woning.

Raadpleeg ons voor de verschillende soorten woningen die beschikbaar zijn in dezelfde promotie.

De gepubliceerde foto's zijn niet echt, het zijn computergegenereerde weergaven, als voorbeeld van de kwaliteiten die in het project worden gebruikt.

Technische details

Hoofdkenmerken

  • 3 slaapkamers
  • 3 badkamers
Bouwjaar
2025
Bewoonbare oppervlakte
500 m²
Aantal toiletten
1
Terras
121 m²
Tuin
Ja

Garage en parking

Aantal parkeerplaatsen
2

Plan een bezoek of vraag meer informatie over dit eigendom

  • Ik wens

Locatie

 

Vraag hier uw gepersonaliseerd brandpolisvoorstel aan

Als één van de grootste onafhankelijke verzekeringskantoren is Hillewaere Verzekeringen uw ideale partner om uw eigendommen te beschermen. Een combinatie van gespecialiseerde maatschappijen, degelijke kennis en uitgebreide service garandeert een correcte financiële compensatie in geval van schade, verlies of diefstal van uw bezittingen.

Vraag uw offerte

Sluit eenvoudig een digitale hypotheek af!

Hillewaere Hypotheken wil als onafhankelijke kredietmakelaar een antwoord bieden het vaak ondoorzichtige doolhof van hypothecaire leningen.

Wij stellen uw persoonlijke situatie voorop en zoeken naar die formule(s) die het beste bij uw leven aansluit(en). Dankzij onze objectieve hypotheekhulp op maat weet u dus exact waarvoor u kiest en waarom.

Simuleer uw hypotheek-aanvraag Plan uw afspraak

Bereken gemakkelijk jouw renovatiekosten!

Eindeloos wachten op aannemers en dan verschillende offertes vergelijken voor de renovatiewerken? Dat is verleden tijd met Setle!

In deze handige tool krijg je meteen marktconforme tarieven voor alle verbouwingswerken die van toepassing zijn en kan je gemakkelijk de renovatiekosten berekenen voor het pand dat jouw hart sneller laat slaan. Zo heb je ook ineens een goede leidraad om de aangepaste tarieven van je aannemer aan af te toetsen.

Bereken de renovatiekost op dit pand

Bereken uw energiekost voor deze woning.

Dankzij de digitale technologie van June Energy maakt u een persoonlijke simulatie van de energiekost voor deze woning op maat van uw leven en woonsituatie.

- +

Geschat verbruik elektriciteit

kWH/jaar

Geschat verbruik gas

kWH/jaar

Geschatte energiekost

= € /jaar

Berekenen van uw energiekost

Bereken snel en eenvoudig uw investeringsrendement

Bekijk via onze online simulator wat deze eigendom zou opbrengen als investering!