Appartement te Marbella

Te Koop - , 29602 Marbella

Ref: 2078

€ 3 495 000

Vorige
Volgende
Nieuw ingericht appartement op de begane grond in Monte Paraíso

Nieuw ingericht appartement op de begane grond in Monte Paraíso

HIGHLIGHTS.
Prachtig volledig gerenoveerd gelijkvloers appartement in Monte Paraíso. Met een prachtige decoratie van moderne lijnen en zeer suggestieve accenten, heeft het een "U"-vormige structuur waardoor de kamers intelligent kunnen worden verdeeld. De terrassen zullen de zonsondergangen "al fresco" onvergetelijk maken.

PRESENTEERT HET EIGENDOM.
Dit gebied heeft gemakkelijke toegang tot de snelweg die communiceert met de hele Costa del Sol.Het ligt ook dicht bij Puente Romano en Puerto Banús en alle glamour die deze twee enclaves te bieden hebben.

IN HET BUITENLAND.
Monte Paraíso is een omheinde woongemeenschap met weelderige tuinen en uitstekende faciliteiten: 4 buitenzwembaden, 1 binnenzwembad, een volledig uitgeruste fitnessruimte, een squashbaan, sauna's en behandelkamers, een restaurant op het terrein dat in de zomer geopend is en 24-uursbeveiliging. Daarnaast wordt de woning opgeleverd met 4 parkeerplaatsen en 2 bergingen inbegrepen in de prijs.

BINNEN.
De woning beschikt over vier en-suite slaapkamers, kantoor, open keuken met eethoek en een aparte bijkeuken. Het appartement is hoogwaardig afgewerkt en voorzien van voorzieningen zoals: Italiaanse travertin of eikenhouten vloeren, voorzien van een stralingssysteem, door de gehele woning. Ook domoticasysteem, geïntegreerd geluidssysteem en Miele-apparaten.

Technische details

Hoofdkenmerken

  • 4 slaapkamers
  • 5 badkamers
Bewoonbare oppervlakte
294 m²
Terras
73 m²
Tuin
Ja

Garage en parking

Aantal parkeerplaatsen
4

Plan een bezoek of vraag meer informatie over dit eigendom

  • Ik wens

Locatie

 

Vraag hier uw gepersonaliseerd brandpolisvoorstel aan

Als één van de grootste onafhankelijke verzekeringskantoren is Hillewaere Verzekeringen uw ideale partner om uw eigendommen te beschermen. Een combinatie van gespecialiseerde maatschappijen, degelijke kennis en uitgebreide service garandeert een correcte financiële compensatie in geval van schade, verlies of diefstal van uw bezittingen.

Vraag uw offerte

Sluit eenvoudig een digitale hypotheek af!

Hillewaere Hypotheken wil als onafhankelijke kredietmakelaar een antwoord bieden het vaak ondoorzichtige doolhof van hypothecaire leningen.

Wij stellen uw persoonlijke situatie voorop en zoeken naar die formule(s) die het beste bij uw leven aansluit(en). Dankzij onze objectieve hypotheekhulp op maat weet u dus exact waarvoor u kiest en waarom.

Simuleer uw hypotheek-aanvraag Plan uw afspraak

Bereken gemakkelijk jouw renovatiekosten!

Eindeloos wachten op aannemers en dan verschillende offertes vergelijken voor de renovatiewerken? Dat is verleden tijd met Setle!

In deze handige tool krijg je meteen marktconforme tarieven voor alle verbouwingswerken die van toepassing zijn en kan je gemakkelijk de renovatiekosten berekenen voor het pand dat jouw hart sneller laat slaan. Zo heb je ook ineens een goede leidraad om de aangepaste tarieven van je aannemer aan af te toetsen.

Bereken de renovatiekost op dit pand

Bereken uw energiekost voor deze woning.

Dankzij de digitale technologie van June Energy maakt u een persoonlijke simulatie van de energiekost voor deze woning op maat van uw leven en woonsituatie.

- +

Geschat verbruik elektriciteit

kWH/jaar

Geschat verbruik gas

kWH/jaar

Geschatte energiekost

= € /jaar

Berekenen van uw energiekost

Bereken snel en eenvoudig uw investeringsrendement

Bekijk via onze online simulator wat deze eigendom zou opbrengen als investering!