Appartement te Marbella

Te Koop - , Marbella

Ref: 2133

€ 4 500 000

Vorige
Volgende
FASCINERENDE BENEDENWONING MET EIGENTIJDS INTERIEUR IN PUENTE ROMANO

FASCINERENDE BENEDENWONING MET EIGENTIJDS INTERIEUR IN PUENTE ROMANO

HIGHLIGHTS.
Gelegen in het prestigieuze Puente Romano complex aan Marbella's Golden Mile, biedt deze prachtige flat een uitzonderlijke moderne flat ervaring. Dit fascinerende appartement op de begane grond heeft een eigentijds interieur dat moeiteloos esthetiek combineert met functionaliteit.

INTRODUCTIE VAN DE WONING.
Puente Romano staat bekend als het centrum van Marbella's luxe en elite. Gelegen aan de Golden Mile en met directe toegang tot het strand, heeft het een breed scala aan sociale, lifestyle- en wellnessfaciliteiten.

De voorname badplaats heeft een indrukwekkende selectie van 15 restaurants, zodat bewoners kunnen beginnen aan een gastronomische reis voor de zintuigen. Daarnaast beschikt Puente Romano over spafaciliteiten, prachtige tuinen en een wereldberoemde tennisclub, waardoor het een unieke en speciale bestemming is.

BUITEN.
Het ruime terras is een hoogtepunt, met verschillende hoekjes om te ontspannen en buiten te eten. Directe toegang leidt naar de prachtige gemeenschappelijke tuin en het zwembad. Deze vormen op hun beurt een indrukwekkende achtergrond voor het uitzicht op het complex. Dankzij de oriëntatie ontvangt het terras de hele dag door natuurlijk licht.

INTERIEUR.
De leefruimte is open, waarbij de woonkamer, eetkamer en keuken naadloos in elkaar overgaan voor een gevoel van flow en ruimtelijkheid. De woonkamer, met directe toegang tot het terras, is ideaal om te ontspannen en wordt gekenmerkt door een elegante sfeer. Het moderne comfort wordt versterkt door een neutraal kleurenpalet dat harmonieert met het algehele ontwerp van het pand. De eetkamer heeft een prachtige marmeren tafel en een mooie slaapbank.

De gastenslaapkamers zijn verfijnd ingericht, elk met een eigen en-suite badkamer. De ouderslaapkamer is net zo indrukwekkend met directe toegang tot het terras. De badkamer is functioneel en prachtig, met douche, bad en dubbele wastafel met LED-verlichting.

Documenten

Momenteel zijn er geen documenten beschikbaar van dit pand op de website, u kan deze opvragen op ons kantoor. Onze referentie voor dit pand is 2133.

Technische details

Hoofdkenmerken

  • 3 slaapkamers
  • 3 badkamers
Bouwjaar
1986
Bewoonbare oppervlakte
137 m²
Terras
45 m²
Tuin
Ja

Garage en parking

Aantal parkeerplaatsen
1

Plan een bezoek of vraag meer informatie over dit eigendom

  • Ik wens

Locatie

 

Vraag hier uw gepersonaliseerd brandpolisvoorstel aan

Als één van de grootste onafhankelijke verzekeringskantoren is Hillewaere Verzekeringen uw ideale partner om uw eigendommen te beschermen. Een combinatie van gespecialiseerde maatschappijen, degelijke kennis en uitgebreide service garandeert een correcte financiële compensatie in geval van schade, verlies of diefstal van uw bezittingen.

Vraag uw offerte

Sluit eenvoudig een digitale hypotheek af!

Hillewaere Hypotheken wil als onafhankelijke kredietmakelaar een antwoord bieden het vaak ondoorzichtige doolhof van hypothecaire leningen.

Wij stellen uw persoonlijke situatie voorop en zoeken naar die formule(s) die het beste bij uw leven aansluit(en). Dankzij onze objectieve hypotheekhulp op maat weet u dus exact waarvoor u kiest en waarom.

Simuleer uw hypotheek-aanvraag Plan uw afspraak

Bereken gemakkelijk jouw renovatiekosten!

Eindeloos wachten op aannemers en dan verschillende offertes vergelijken voor de renovatiewerken? Dat is verleden tijd met Setle!

In deze handige tool krijg je meteen marktconforme tarieven voor alle verbouwingswerken die van toepassing zijn en kan je gemakkelijk de renovatiekosten berekenen voor het pand dat jouw hart sneller laat slaan. Zo heb je ook ineens een goede leidraad om de aangepaste tarieven van je aannemer aan af te toetsen.

Bereken de renovatiekost op dit pand

Bereken uw energiekost voor deze woning.

Dankzij de digitale technologie van June Energy maakt u een persoonlijke simulatie van de energiekost voor deze woning op maat van uw leven en woonsituatie.

- +

Geschat verbruik elektriciteit

kWH/jaar

Geschat verbruik gas

kWH/jaar

Geschatte energiekost

= € /jaar

Berekenen van uw energiekost

Bereken snel en eenvoudig uw investeringsrendement

Bekijk via onze online simulator wat deze eigendom zou opbrengen als investering!