Villa te Benahavis

Te Koop - , Benahavis

Ref: 2151

€ 14 900 000

Vorige
Volgende
Gerestaureerde villa in de prestigieuze wijk La Zagaleta

Gerestaureerde villa in de prestigieuze wijk La Zagaleta

HIGHLIGHTS.
Deze prachtige villa geniet van een schitterend uitzicht op de zee en de bergen, met uitzicht op de prachtig aangelegde tuinen met een zwembad. Het beschikt over uitgebreide voorzieningen, waaronder een opslagruimte, tv-kamer, uitgeruste sportschool, sauna, binnenzwembad, sparuimte en een wijnkelder. De locatie kan niet beter zijn: het fantastische ultra-luxe ontwikkelingsgebied van La Zagaleta. Het is gerenoveerd en opnieuw ingericht in 2023. Het heeft twee slaapkamers en twee extra badkamers in het gastengedeelte die de bewoonbaarheid vergroten.

HET VASTGOED VOORSTELLEN.
La Zagaleta Golf & Country Club staat bekend als een van de meest prestigieuze ontwikkelingen in Europa. Gelegen in de gemeente Benahavís, bevindt het zich in een van de meest schilderachtige gebieden van de Costa del Sol. Bovendien ligt het op korte rijafstand van de stad Marbella.

EXTERIEUR.
De La Zagaleta-gemeenschap biedt haar bewoners faciliteiten zoals een manege, helikopterplatform, sportfaciliteiten, golfbanen en andere luxe diensten. Het is vermeldenswaard dat de villa slechts 4 minuten verwijderd is van de zuidelijke poort van de gemeenschap. Bovendien heeft de zorgvuldig ontworpen tuin charmante waterelementen die rust en sereniteit toevoegen aan de omgeving.

INTERIEUR.
De villa is gerenoveerd volgens de hoogste normen en ontworpen door de gerenommeerde architect Maurice Sainz en interieurontwerper Nani Palomo. Het biedt een perfecte oplossing voor het combineren van gezinsleven, gastenverblijf en personeelsaccommodatie op hetzelfde terrein.

Bij het betreden van het landgoed wordt u begroet door een indrukwekkende foyer met hoge plafonds en een prachtige trap. Naast de ingang bevindt zich een gastentoilet en drie slaapkamers. Er is ook een kantoor, een woonkamer en een aparte eetkamer. De goed uitgeruste keuken, samen met de eetruimte, biedt een perfecte ruimte voor culinaire liefhebbers.

Documenten

Momenteel zijn er geen documenten beschikbaar van dit pand op de website, u kan deze opvragen op ons kantoor. Onze referentie voor dit pand is 2151.

Technische details

Hoofdkenmerken

  • 6 slaapkamers
  • 6 badkamers
Bouwjaar
2003
Perceelopp.
9546 m²
Bewoonbare oppervlakte
2053 m²
Tuin
Ja

Garage en parking

Aantal parkeerplaatsen
4

Plan een bezoek of vraag meer informatie over dit eigendom

  • Ik wens

Locatie

 

Vraag hier uw gepersonaliseerd brandpolisvoorstel aan

Als één van de grootste onafhankelijke verzekeringskantoren is Hillewaere Verzekeringen uw ideale partner om uw eigendommen te beschermen. Een combinatie van gespecialiseerde maatschappijen, degelijke kennis en uitgebreide service garandeert een correcte financiële compensatie in geval van schade, verlies of diefstal van uw bezittingen.

Vraag uw offerte

Sluit eenvoudig een digitale hypotheek af!

Hillewaere Hypotheken wil als onafhankelijke kredietmakelaar een antwoord bieden het vaak ondoorzichtige doolhof van hypothecaire leningen.

Wij stellen uw persoonlijke situatie voorop en zoeken naar die formule(s) die het beste bij uw leven aansluit(en). Dankzij onze objectieve hypotheekhulp op maat weet u dus exact waarvoor u kiest en waarom.

Simuleer uw hypotheek-aanvraag Plan uw afspraak

Bereken gemakkelijk jouw renovatiekosten!

Eindeloos wachten op aannemers en dan verschillende offertes vergelijken voor de renovatiewerken? Dat is verleden tijd met Setle!

In deze handige tool krijg je meteen marktconforme tarieven voor alle verbouwingswerken die van toepassing zijn en kan je gemakkelijk de renovatiekosten berekenen voor het pand dat jouw hart sneller laat slaan. Zo heb je ook ineens een goede leidraad om de aangepaste tarieven van je aannemer aan af te toetsen.

Bereken de renovatiekost op dit pand

Bereken uw energiekost voor deze woning.

Dankzij de digitale technologie van June Energy maakt u een persoonlijke simulatie van de energiekost voor deze woning op maat van uw leven en woonsituatie.

- +

Geschat verbruik elektriciteit

kWH/jaar

Geschat verbruik gas

kWH/jaar

Geschatte energiekost

= € /jaar

Berekenen van uw energiekost

Bereken snel en eenvoudig uw investeringsrendement

Bekijk via onze online simulator wat deze eigendom zou opbrengen als investering!