Semi Detached Villa te Fuengirola

Te Koop - , Fuengirola

Ref: 2175

€ 1 110 000

Vorige
Volgende
Sky Top Villa met uitzicht op zee, wellnessruimte en zwembaden

Sky Top Villa met uitzicht op zee, wellnessruimte en zwembaden

HIGHLIGHTS
Rust en een spectaculair uitzicht zijn de hoogtepunten van deze residentie met drie verdiepingen, die verder gaat dan een eenvoudig herenhuis en een Top Sky-Villa wordt. Het ontwerp nodigt je uit om je onder te dompelen in de exclusieve levensstijl van de Costa del Sol. Het geeft bewoners ook de mogelijkheid om vanuit hun eigen huis te genieten van de grootsheid van de Middellandse Zee.

INTRODUCTIE VAN HET PAND
Dit is een set luxueuze halfvrijstaande villa's gebouwd met de beste kwaliteiten en topmerken. Bovendien hebben ze een geavanceerd domotica- en energie-efficiëntiesysteem. Deze exclusieve set woningen ligt in de buurt van het gerenommeerde Higuerón resort. Ze liggen ook op slechts 10 minuten rijden van het centrum van Fuengirola, het charmante dorpje Mijas en het winkelcentrum Miramar. Bovendien liggen ze op slechts vijf minuten van Benalmádena, met gemakkelijke toegang tot de voorzieningen, de prachtige jachthaven, de plaatselijke trein en de pittoreske stranden.

BUITEN
Dit exclusieve project biedt een droomomgeving, ontworpen voor diegenen die verlangen naar een uitbundig leven in perfecte harmonie met de natuur. De filosofie is gebaseerd op duurzaamheid, innovatie, milieubewustzijn en een gezonde levensstijl. Deze twee-onder-een-kapwoning valt op door het adembenemende panoramische uitzicht en het solarium. Daarnaast beschikt de gemeenschap over zwembaden, weelderig aangelegde tuinen en een fitnessruimte, evenals twee parkeerplaatsen en een berging voor elke eenheid.

INTERIEUR
De sleutel tot geluk ligt volgens de makers van deze ruimte in het waarderen van de natuur. Daarom is het huis zorgvuldig ontworpen om de buitenervaring te maximaliseren. Binnen zijn er echter verschillende wellnessvoorzieningen bedacht, samen met moderne faciliteiten. De 3 slaapkamers zijn licht en luchtig, de open keuken is uitgerust met Bosch apparatuur en in het algemeen zijn er kwaliteiten geselecteerd die zelfs de meest veeleisende tevreden zullen stellen.

Aarzel niet om ons te vragen naar de verschillende types woningen die beschikbaar zijn in hetzelfde project.

De gepubliceerde foto's zijn niet echt, het zijn computergegenereerde renders die de kwaliteiten van het project illustreren, ze komen niet volledig overeen met de gepubliceerde woningen.

Technische details

Hoofdkenmerken

  • 3 slaapkamers
  • 3 badkamers
Bouwjaar
2026
Bewoonbare oppervlakte
175 m²
Terras
76 m²
Tuin
Ja

Garage en parking

Aantal parkeerplaatsen
2

Plan een bezoek of vraag meer informatie over dit eigendom

  • Ik wens

Locatie

 

Vraag hier uw gepersonaliseerd brandpolisvoorstel aan

Als één van de grootste onafhankelijke verzekeringskantoren is Hillewaere Verzekeringen uw ideale partner om uw eigendommen te beschermen. Een combinatie van gespecialiseerde maatschappijen, degelijke kennis en uitgebreide service garandeert een correcte financiële compensatie in geval van schade, verlies of diefstal van uw bezittingen.

Vraag uw offerte

Sluit eenvoudig een digitale hypotheek af!

Hillewaere Hypotheken wil als onafhankelijke kredietmakelaar een antwoord bieden het vaak ondoorzichtige doolhof van hypothecaire leningen.

Wij stellen uw persoonlijke situatie voorop en zoeken naar die formule(s) die het beste bij uw leven aansluit(en). Dankzij onze objectieve hypotheekhulp op maat weet u dus exact waarvoor u kiest en waarom.

Simuleer uw hypotheek-aanvraag Plan uw afspraak

Bereken gemakkelijk jouw renovatiekosten!

Eindeloos wachten op aannemers en dan verschillende offertes vergelijken voor de renovatiewerken? Dat is verleden tijd met Setle!

In deze handige tool krijg je meteen marktconforme tarieven voor alle verbouwingswerken die van toepassing zijn en kan je gemakkelijk de renovatiekosten berekenen voor het pand dat jouw hart sneller laat slaan. Zo heb je ook ineens een goede leidraad om de aangepaste tarieven van je aannemer aan af te toetsen.

Bereken de renovatiekost op dit pand

Bereken uw energiekost voor deze woning.

Dankzij de digitale technologie van June Energy maakt u een persoonlijke simulatie van de energiekost voor deze woning op maat van uw leven en woonsituatie.

- +

Geschat verbruik elektriciteit

kWH/jaar

Geschat verbruik gas

kWH/jaar

Geschatte energiekost

= € /jaar

Berekenen van uw energiekost

Bereken snel en eenvoudig uw investeringsrendement

Bekijk via onze online simulator wat deze eigendom zou opbrengen als investering!