Appartement te Malaga

Te Koop - , Malaga

Ref: 2232

€ 645 000

Vorige
Volgende
Exclusief appartement met groot terras in El Limonar, Malaga Oost

Exclusief appartement met groot terras in El Limonar, Malaga Oost

HIGHLIGHTS
Dit prachtige appartement ligt in een luxe woonwijk tussen de heuvels van El Limonar en de prestigieuze wijk El Mayorazgo, dicht bij het toekomstige exclusieve winkelcentrum dat al gepland en goedgekeurd is voor de wijk. Het project biedt gemakkelijke toegang tot de snelweg, die een snelle verbinding biedt met het vliegveld, en ligt op slechts 10 minuten rijden van Muelle Uno en het stadscentrum. Het beschikt over een groot terras met vrij uitzicht, een garage en een berging.

INTRODUCTIE VAN DE WONING
Grote flat gelegen in een exclusief wooncomplex met een elegant ontwerp, bestaande uit 96 appartementen. De locatie is onverslaanbaar, in de rustigste en meest exclusieve wijk van de stad. Het biedt toegang tot alle commerciële diensten en ligt op slechts een paar minuten rijden van de El Candado golfbaan en andere sportfaciliteiten, evenals scholen en een breed netwerk van openbaar vervoer.

EXTERIEUR
Dit project heeft 96 woningen met 1, 2, 3 en 4 slaapkamers met prachtige terrassen, penthouses met solariums en appartementen op de begane grond met zonneterrassen, evenals een berging en parkeerplaats bij de prijs inbegrepen. Het is een omheind complex met veel privacy en veiligheid, met grote gemeenschappelijke ruimtes: zwembaden, fitnessruimte, gastroteca en tuin. Een enclave die je toelaat, zonder afstand te doen van de natuur, te genieten van de nabijheid van het strand en alle diensten die je dagelijks nodig hebt: scholen, gezondheidscentra, supermarkten, gastronomische en culturele ruimtes...

INTERIEUR
Het interieur van het huis is zorgvuldig ontworpen om energie te besparen en optimale helderheid en warmte in elke kamer te garanderen. Het heeft twee ruime slaapkamers en het meest opvallende kenmerk is een spectaculair terras van 133 vierkante meter, dat niet alleen rust en ontspanning brengt in het huis, maar ook een extra ruimte biedt om uit te rusten en te genieten van het heerlijke zonnige mediterrane klimaat.

Neem contact op voor meer woningtypes die beschikbaar zijn in hetzelfde project.

De gepubliceerde foto's zijn algemene weergaven van de ontwikkeling, een voorbeeld van de gebruikte kwaliteiten, en komen niet in hun geheel overeen met de gepubliceerde woning.

Technische details

Hoofdkenmerken

  • 3 slaapkamers
  • 2 badkamers
Bouwjaar
2025
Bewoonbare oppervlakte
140 m²
Terras
204 m²
Tuin
Ja

Garage en parking

Aantal parkeerplaatsen
1

Plan een bezoek of vraag meer informatie over dit eigendom

  • Ik wens

Locatie

 

Vraag hier uw gepersonaliseerd brandpolisvoorstel aan

Als één van de grootste onafhankelijke verzekeringskantoren is Hillewaere Verzekeringen uw ideale partner om uw eigendommen te beschermen. Een combinatie van gespecialiseerde maatschappijen, degelijke kennis en uitgebreide service garandeert een correcte financiële compensatie in geval van schade, verlies of diefstal van uw bezittingen.

Vraag uw offerte

Sluit eenvoudig een digitale hypotheek af!

Hillewaere Hypotheken wil als onafhankelijke kredietmakelaar een antwoord bieden het vaak ondoorzichtige doolhof van hypothecaire leningen.

Wij stellen uw persoonlijke situatie voorop en zoeken naar die formule(s) die het beste bij uw leven aansluit(en). Dankzij onze objectieve hypotheekhulp op maat weet u dus exact waarvoor u kiest en waarom.

Simuleer uw hypotheek-aanvraag Plan uw afspraak

Bereken gemakkelijk jouw renovatiekosten!

Eindeloos wachten op aannemers en dan verschillende offertes vergelijken voor de renovatiewerken? Dat is verleden tijd met Setle!

In deze handige tool krijg je meteen marktconforme tarieven voor alle verbouwingswerken die van toepassing zijn en kan je gemakkelijk de renovatiekosten berekenen voor het pand dat jouw hart sneller laat slaan. Zo heb je ook ineens een goede leidraad om de aangepaste tarieven van je aannemer aan af te toetsen.

Bereken de renovatiekost op dit pand

Bereken uw energiekost voor deze woning.

Dankzij de digitale technologie van June Energy maakt u een persoonlijke simulatie van de energiekost voor deze woning op maat van uw leven en woonsituatie.

- +

Geschat verbruik elektriciteit

kWH/jaar

Geschat verbruik gas

kWH/jaar

Geschatte energiekost

= € /jaar

Berekenen van uw energiekost

Bereken snel en eenvoudig uw investeringsrendement

Bekijk via onze online simulator wat deze eigendom zou opbrengen als investering!