Woning te Malaga

Te Koop - , Malaga

Ref: 2252

€ 1 650 000

Vorige
Volgende
Charmant halfvrijstaand huis in de meest exclusieve wijk van Málaga

Charmant halfvrijstaand huis in de meest exclusieve wijk van Málaga

HIGHLIGHTS
De woning heeft een totale oppervlakte van 232 m2 en is omgeven door een grote tuin van 155 m2. Het heeft ook een privézwembad, perfect om af te koelen op warme dagen, en 3 parkeerplaatsen, een berging en een schoonmaak- of wasruimte. Domotica is een ander opvallend kenmerk van dit huis. Hiermee kun je met één druk op de knop verschillende aspecten van je huis regelen en automatiseren, zoals verlichting, airconditioning en beveiliging. Het heeft ook fotovoltaïsche zonne-energie voor elektriciteitsbesparingen tot 60%. De bevoorrechte locatie van deze woningen, op slechts 200 meter van de zee, samen met de geprojecteerde kwaliteiten zijn het belangrijkste punt van hun aantrekkelijkheid.

INTRODUCTIE VAN DE WONING
Deze prachtige twee-onder-een-kapwoning heeft een goed bestudeerde verdeling om het huis in perfecte orde te houden, het pand is verdeeld in drie verdiepingen die met elkaar verbonden zijn door een lift. Het souterrain heeft een eigen badkamer en is bestemd voor garages, berging, wasruimte. Het is gelegen in de woonwijk Limonar, een van de meest emblematische en exclusieve wijken van de stad.
De begane grond biedt een fantastische Porcelanosa keuken en een grote woon-eetkamer met uitzicht op de tuinen en het zwembad.
Tot slot bestaat de eerste verdieping uit een grote slaapkamer met en-suite badkamer, nog twee slaapkamers en een complete badkamer met hoogwaardige afwerking.

EXTERIEUR
Het gebouw bestaat uit slechts twee goed ontworpen twee-onder-een-kapwoningen, zodat je kunt genieten van totale privacy in het hele pand. Het heeft een grote parkeerplaats in de kelder met capaciteit voor drie auto's, waardoor je het comfort en de veiligheid hebt die je nodig hebt voor je dagelijkse leven. Het is gelegen in de meest exclusieve en emblematische woonwijk van Malaga, El Limonar, een rustige wijk met alle voorzieningen in de buurt en strategisch gelegen tussen de zee en de snelweg vanwaar je het vliegveld in slechts 15 minuten bereikt.

INTERIEUR
Een van de voetgangersingangen van het pand ligt aan de Salvador Rueda straat en geeft je toegang tot de kelderverdieping waar je drie parkeerplaatsen en voldoende ruimte voor je auto vindt.
Drie parkeerplaatsen en voldoende bergruimte, want het heeft een bebouwde oppervlakte van ongeveer 100 m2 en 75 m2.
Het heeft een bebouwde oppervlakte van ongeveer 100 m2 en 75 m2 bruikbare ruimte. Op de begane grond vind je een spectaculaire ruimte waar de prachtige grote ramen het interieur en exterieur integreren en de woon-eetkamer vullen met licht. De keuken wordt verlicht door een binnenpatio en heeft toegang tot het terras, waar je een eetkamer buiten kunt installeren en kunt genieten van de rustruimtes en het prachtige uitzicht.
Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers, elk met spectaculaire kenmerken: bevoorrecht uitzicht, toegang tot het zwembad of en-suite badkamer. Deze drie lichte ruimtes vormen samen met een prachtige complete badkamer de een gezellige bovenverdieping.

Neem contact met ons op voor meer typen woningen in dezelfde ontwikkeling.

De gepubliceerde foto's zijn algemene weergaven van de ontwikkeling, een voorbeeld van de gebruikte kwaliteiten, en komen niet volledig overeen met de gepubliceerde woning.

Technische details

Hoofdkenmerken

  • 3 slaapkamers
  • 2 badkamers
Bouwjaar
2025
Perceelopp.
368 m²
Bewoonbare oppervlakte
232 m²
Aantal toiletten
1
Tuin
Ja

Garage en parking

Aantal parkeerplaatsen
3

Plan een bezoek of vraag meer informatie over dit eigendom

  • Ik wens

Locatie

 

Vraag hier uw gepersonaliseerd brandpolisvoorstel aan

Als één van de grootste onafhankelijke verzekeringskantoren is Hillewaere Verzekeringen uw ideale partner om uw eigendommen te beschermen. Een combinatie van gespecialiseerde maatschappijen, degelijke kennis en uitgebreide service garandeert een correcte financiële compensatie in geval van schade, verlies of diefstal van uw bezittingen.

Vraag uw offerte

Sluit eenvoudig een digitale hypotheek af!

Hillewaere Hypotheken wil als onafhankelijke kredietmakelaar een antwoord bieden het vaak ondoorzichtige doolhof van hypothecaire leningen.

Wij stellen uw persoonlijke situatie voorop en zoeken naar die formule(s) die het beste bij uw leven aansluit(en). Dankzij onze objectieve hypotheekhulp op maat weet u dus exact waarvoor u kiest en waarom.

Simuleer uw hypotheek-aanvraag Plan uw afspraak

Bereken gemakkelijk jouw renovatiekosten!

Eindeloos wachten op aannemers en dan verschillende offertes vergelijken voor de renovatiewerken? Dat is verleden tijd met Setle!

In deze handige tool krijg je meteen marktconforme tarieven voor alle verbouwingswerken die van toepassing zijn en kan je gemakkelijk de renovatiekosten berekenen voor het pand dat jouw hart sneller laat slaan. Zo heb je ook ineens een goede leidraad om de aangepaste tarieven van je aannemer aan af te toetsen.

Bereken de renovatiekost op dit pand

Bereken uw energiekost voor deze woning.

Dankzij de digitale technologie van June Energy maakt u een persoonlijke simulatie van de energiekost voor deze woning op maat van uw leven en woonsituatie.

- +

Geschat verbruik elektriciteit

kWH/jaar

Geschat verbruik gas

kWH/jaar

Geschatte energiekost

= € /jaar

Berekenen van uw energiekost

Bereken snel en eenvoudig uw investeringsrendement

Bekijk via onze online simulator wat deze eigendom zou opbrengen als investering!