Woning te Malaga

Te Koop - , Malaga

Ref: 2256

€ 1 750 000

Vorige
Volgende
Licht halfvrijstaand huis met zwembad en tuin in El Limonar

Licht halfvrijstaand huis met zwembad en tuin in El Limonar

HIGHLIGHTS
Een moderne design twee-onder-een-kapwoning op slechts een paar minuten lopen van de zee met privé zwembad en grote tuin. Deze halfvrijstaande woning ligt op de hoek van een gebouw van slechts 4 vrijstaande huizen waardoor het de grootste tuin van het complex heeft. Het heeft grote ramen om maximaal natuurlijk licht binnen te laten en te genieten van de 300 dagen zon die de hoofdstad Malaga te bieden heeft. Het is gelegen in de meest exclusieve wijk van Malaga, de wijk Limonar, die alle voorzieningen heeft, waaronder verschillende ziekenhuizen, scholen, supermarkten en een belangrijk stedelijk vervoersnetwerk.

INTRODUCTIE VAN DE WONING
De twee-onder-een-kapwoning is ontworpen om optimaal gebruik te maken van het natuurlijke licht, waardoor een warme en gezellige sfeer wordt gegarandeerd en veel energie wordt bespaard. De oriëntatie van het huis is het oosten, wat zorgt voor zonlicht vanaf de ochtend. Het is verdeeld in drie goed verdeelde niveaus om het comfort en de functionaliteit van de eigenaren te garanderen. Het biedt gezellige slaapkamers met kleedkamer en en-suite badkamer. Het huis beschikt ook over fotovoltaïsche energie en een domoticasysteem, wat energiebesparing en comfort voor de eigenaren garandeert. Het biedt exclusieve afwerkingen zoals Porcelanosa, naast andere gerenommeerde merken, die een geraffineerd en duurzaam ontwerp in de woning garanderen.

EXTERIEUR
Het ontwerp van het gebouw is modern en elegant, in overeenstemming met de woningen in de wijk Limonar, een van de meest exclusieve in Malaga. De straat heeft de beste ligging in deze exclusieve buurt en is de meest prestigieuze, met gemakkelijke toegang tot het strand en de snelweg. Het vliegveld van Malaga ligt op ongeveer 15 minuten rijden van het object.
Het exclusieve project bestaat uit vier luxe eengezinswoningen met een verdeling over begane grond, begane grond en kelder. Dit is het enige object in het project met toegang voor auto's vanaf de Paseo de Miramar, die een extra parkeerplaats biedt en directe toegang zonder trappen naar de hoofdverdieping van het object.

INTERIEUR
Het interieur van de woning is indrukwekkend. Op de eerste verdieping zijn er twee slaapkamers met eigen badkamer en kleedkamer, waardoor er voor elk gezinslid een eigen, gezellige ruimte ontstaat.
Op de begane grond is de keuken, uitgerust met de nieuwste BOSCH-technologie, een moderne en functionele ruimte. Hij is verbonden met de woon-eetkamer en biedt een grote open en functionele ruimte. Ook op de begane grond is nog een slaapkamer met en-suite badkamer, perfect voor gasten of om aan te passen aan je individuele behoeften. Bovendien is er een gastentoilet ingebouwd voor extra gemak.
De twee-onder-een-kapwoning heeft een aerothermische installatie voor airconditioning en een individueel regelsysteem, waarmee de temperatuur in elke kamer onafhankelijk kan worden geregeld om een persoonlijke en comfortabele sfeer te creëren.
Het domoticasysteem SIMON 100 is aanwezig in de woning en biedt totale controle over verlichting en zonwering van binnen en buiten. Met deze technologie kun je voor elke gelegenheid een persoonlijke sfeer creëren.
In de kelder heeft de woning ruime parkeergelegenheid voor twee auto's en een ruime berging. De garage heeft ook een elektrische installatie voor het opladen van elektrische voertuigen.

Neem contact met ons op voor meer soorten woningen in dezelfde ontwikkeling.

De gepubliceerde foto's zijn algemene weergaven van de ontwikkeling, een voorbeeld van de gebruikte kwaliteiten, en komen niet volledig overeen met de gepubliceerde woning.

Technische details

Hoofdkenmerken

  • 3 slaapkamers
  • 3 badkamers
Bouwjaar
2026
Bewoonbare oppervlakte
267 m²
Aantal toiletten
1
Terras
21 m²
Tuin
Ja

Garage en parking

Aantal parkeerplaatsen
2

Plan een bezoek of vraag meer informatie over dit eigendom

  • Ik wens

Locatie

 

Vraag hier uw gepersonaliseerd brandpolisvoorstel aan

Als één van de grootste onafhankelijke verzekeringskantoren is Hillewaere Verzekeringen uw ideale partner om uw eigendommen te beschermen. Een combinatie van gespecialiseerde maatschappijen, degelijke kennis en uitgebreide service garandeert een correcte financiële compensatie in geval van schade, verlies of diefstal van uw bezittingen.

Vraag uw offerte

Sluit eenvoudig een digitale hypotheek af!

Hillewaere Hypotheken wil als onafhankelijke kredietmakelaar een antwoord bieden het vaak ondoorzichtige doolhof van hypothecaire leningen.

Wij stellen uw persoonlijke situatie voorop en zoeken naar die formule(s) die het beste bij uw leven aansluit(en). Dankzij onze objectieve hypotheekhulp op maat weet u dus exact waarvoor u kiest en waarom.

Simuleer uw hypotheek-aanvraag Plan uw afspraak

Bereken gemakkelijk jouw renovatiekosten!

Eindeloos wachten op aannemers en dan verschillende offertes vergelijken voor de renovatiewerken? Dat is verleden tijd met Setle!

In deze handige tool krijg je meteen marktconforme tarieven voor alle verbouwingswerken die van toepassing zijn en kan je gemakkelijk de renovatiekosten berekenen voor het pand dat jouw hart sneller laat slaan. Zo heb je ook ineens een goede leidraad om de aangepaste tarieven van je aannemer aan af te toetsen.

Bereken de renovatiekost op dit pand

Bereken uw energiekost voor deze woning.

Dankzij de digitale technologie van June Energy maakt u een persoonlijke simulatie van de energiekost voor deze woning op maat van uw leven en woonsituatie.

- +

Geschat verbruik elektriciteit

kWH/jaar

Geschat verbruik gas

kWH/jaar

Geschatte energiekost

= € /jaar

Berekenen van uw energiekost

Bereken snel en eenvoudig uw investeringsrendement

Bekijk via onze online simulator wat deze eigendom zou opbrengen als investering!