Appartement te Torremolinos

Te Koop - , Torremolinos

Ref: 2260

€ 478 000

Vorige
Volgende
Gezellig appartement met panoramisch uitzicht op zee in Montemar, Torremolinos

Gezellig appartement met panoramisch uitzicht op zee in Montemar, Torremolinos

HIGHLIGHTS
Dit mooie appartement is gelegen in een van de beste gebieden van Torremolinos, in Montemar, vlakbij het strand van La Carihuela, en biedt allerlei diensten, sportfaciliteiten en winkelgebieden op loopafstand. Het bevindt zich in een rustige omgeving, naast het beschermde natuurlijke gebied van Pinar del Moro, en vanaf het terras zijn panoramische uitzichten op zee te bewonderen.

PRESENTATIE VAN DE EIGENDOM
Het lichte appartement valt op door zijn zorgvuldige indeling, bestaande uit drie slaapkamers en twee badkamers, een ruime open ruimte voor de woonkamer-keuken-wasruimte en een prachtig terras om te genieten van uitzicht op zee en de bergen. Het beschikt over verschillende gemeenschappelijke ruimtes met twee gemeenschappelijke zwembaden voor volwassenen en een voor kinderen, omringd door weelderige tuinen, een fitnessruimte met sauna, een speeltuin, een multifunctionele ruimte, twee parkeerplaatsen en een berging.

BUITENKANT
Ontworpen door een erkende architect, heeft het gebouw een avant-gardistische en originele stijl. Er is bijzondere aandacht besteed aan de oriëntatie om de natuurlijke lichtinval te optimaliseren en het genot van de buitenruimtes te bevorderen. Een factor die invloed heeft op de duurzaamheid en het energieverbruik. Het appartement biedt uitzonderlijke uitzichten omdat het zich op een hoek van het gebouw bevindt.

INTERIEUR
Het appartement valt op door zijn zorgvuldige indeling, ontworpen om de privacy te behouden. Dankzij het trapsgewijze ontwerp van het gebouw is een grotere privacy gegarandeerd. De woonkamer heeft een geïntegreerde keuken en ruime toegang tot het terras, waardoor een grote ontmoetingsruimte ontstaat die de grenzen tussen binnen en buiten minimaliseert. De indeling en kwaliteiten zijn bestudeerd om het comfort en de elegantie van deze woning te maximaliseren.

De verdeling en kwaliteiten zijn bestudeerd om het comfort en de elegantie van deze woning te maximaliseren.

De gepubliceerde foto's zijn algemene weergaven van de ontwikkeling, een voorbeeld van de gebruikte kwaliteiten, en komen niet in hun geheel overeen met het gepubliceerde eigendom.

Technische details

Hoofdkenmerken

  • 3 slaapkamers
  • 2 badkamers
Bouwjaar
2026
Bewoonbare oppervlakte
135 m²
Terras
15 m²
Tuin
Ja

Garage en parking

Aantal parkeerplaatsen
2

Plan een bezoek of vraag meer informatie over dit eigendom

  • Ik wens

Locatie

 

Vraag hier uw gepersonaliseerd brandpolisvoorstel aan

Als één van de grootste onafhankelijke verzekeringskantoren is Hillewaere Verzekeringen uw ideale partner om uw eigendommen te beschermen. Een combinatie van gespecialiseerde maatschappijen, degelijke kennis en uitgebreide service garandeert een correcte financiële compensatie in geval van schade, verlies of diefstal van uw bezittingen.

Vraag uw offerte

Sluit eenvoudig een digitale hypotheek af!

Hillewaere Hypotheken wil als onafhankelijke kredietmakelaar een antwoord bieden het vaak ondoorzichtige doolhof van hypothecaire leningen.

Wij stellen uw persoonlijke situatie voorop en zoeken naar die formule(s) die het beste bij uw leven aansluit(en). Dankzij onze objectieve hypotheekhulp op maat weet u dus exact waarvoor u kiest en waarom.

Simuleer uw hypotheek-aanvraag Plan uw afspraak

Bereken gemakkelijk jouw renovatiekosten!

Eindeloos wachten op aannemers en dan verschillende offertes vergelijken voor de renovatiewerken? Dat is verleden tijd met Setle!

In deze handige tool krijg je meteen marktconforme tarieven voor alle verbouwingswerken die van toepassing zijn en kan je gemakkelijk de renovatiekosten berekenen voor het pand dat jouw hart sneller laat slaan. Zo heb je ook ineens een goede leidraad om de aangepaste tarieven van je aannemer aan af te toetsen.

Bereken de renovatiekost op dit pand

Bereken uw energiekost voor deze woning.

Dankzij de digitale technologie van June Energy maakt u een persoonlijke simulatie van de energiekost voor deze woning op maat van uw leven en woonsituatie.

- +

Geschat verbruik elektriciteit

kWH/jaar

Geschat verbruik gas

kWH/jaar

Geschatte energiekost

= € /jaar

Berekenen van uw energiekost

Bereken snel en eenvoudig uw investeringsrendement

Bekijk via onze online simulator wat deze eigendom zou opbrengen als investering!