Duplex te Malaga

Te Koop - , Malaga

Ref: 2264

€ 3 150 000

Vorige
Volgende
Duplex in statig herenhuis met uitzicht op zee en gemeenschappelijk zwembad in El Limonar

Duplex in statig herenhuis met uitzicht op zee en gemeenschappelijk zwembad in El Limonar

HIGHLIGHTS
Deze bevoorrechte locatie biedt een perfecte combinatie van historische charme en modern comfort. Het elegante duplex bevindt zich in een statig gebouw op de hoek van Paseo de Salvador Rueda in El Limonar. Het heeft een eclectische stijl uit de jaren 1920 en beschikt over prachtige gemeenschappelijke ruimtes zoals tuinen, een gemeenschappelijk zwembad en twee parkeerplaatsen.
Een stadspaleis met een onbetwistbare erfgoedwaarde en met een grote architectonische bescherming vanwege de hoge constructieve waarde, die een gouden tijdperk in de geschiedenis van Malaga weerspiegelt.

INTRODUCTIE VAN HET PAND
Het pand heeft majestueuze gemeenschappelijke ruimten, met grote privétuinen en fantastische terrassen. Alles versierd met een spectaculaire gazebo met 5 Toscaanse zuilen en geglazuurde tegels, kroonlijsten met subtiel klassiek lijstwerk en balustrades op de terrassen. Het biedt ook twee privéterrassen en individuele toegang tot het huis. Uitzicht op zee en het zwembad zullen liefhebbers van ontspanning verrukken.
Het interieur is van de hoogste kwaliteit en het is perfect gecommuniceerd, op slechts 200 meter van het strand en gelegen in een exclusieve en onovertroffen woonwijk vlakbij het historische centrum, het strand van Malagueta, het kasteel van Gibralfaro en Muelle Uno.

EXTERIEUR
Een stedelijk herenhuis met een onbetwistbare erfgoedwaarde en met een grote architectonische bescherming vanwege de hoge constructieve waarde, die een gouden tijdperk in de geschiedenis van Malaga weerspiegelt. 5 exclusieve woningen van verschillende typologieën, veel ruimte en zeer hoge kwaliteit, waarvan er slechts 1 beschikbaar is. De woningen hebben grote privétuinen en fantastische terrassen. Allemaal versierd met een spectaculair prieel met 5 Toscaanse zuilen en geglazuurde tegels, kroonlijsten met subtiel klassiek lijstwerk en balustrades op de terrassen. De duplex is de enige van de 5 exclusieve woningen die nog beschikbaar zijn in dit majestueuze complex. Het gebied is rijk aan voorzieningen zoals supermarkten, openbare en openbare scholen, ziekenhuizen en is goed verbonden met de rest van de stad via het openbaar vervoer en de snelweg.

INTERIEUR
Het huis is verdeeld in vier slaapkamers en vier en-suite badkamers, waardoor er een intieme en gezellige sfeer heerst voor het hele gezin. De grote ramen laten veel natuurlijk licht binnen.
Elke hoek van deze duplex is zorgvuldig ontworpen met hoogwaardige materialen en verfijning. De keuken is uitgerust met hoogwaardige apparatuur en de elegante badkamer is voorzien van designer sanitair en fittingen van topkwaliteit.
Het ultramoderne airconditioningsysteem combineert vloerverwarming en airconditioning en biedt het hele jaar door uitzonderlijk thermisch comfort. Dankzij de aerothermische technologie worden zowel verwarming als sanitair warm water op een efficiënte en duurzame manier verkregen. Bovendien kan elke kamer dankzij het individuele regelsysteem de temperatuur onafhankelijk regelen, waardoor een persoonlijke en comfortabele omgeving ontstaat.
Maar dat is nog niet alles, dit droomhuis heeft ook geïntegreerde domotica, wat betekent dat je verschillende aspecten van je huis op afstand en automatisch kunt bedienen. Van het verlichtingssysteem tot de airconditioning, alles kan worden aangepast met slechts één aanraking op je mobiele apparaat. Domotica zorgt voor comfort en energie-efficiëntie en maakt van je huis een slimme en functionele ruimte.

Aarzel niet om ons te vragen naar de verschillende types woningen die beschikbaar zijn in hetzelfde project.

De gepubliceerde foto's zijn algemene weergaven van de ontwikkeling, een voorbeeld van de gebruikte kwaliteiten, en komen niet in hun geheel overeen met het gepubliceerde eigendom.

Technische details

Hoofdkenmerken

  • 4 slaapkamers
  • 4 badkamers
Bouwjaar
2025
Bewoonbare oppervlakte
356 m²
Aantal toiletten
2
Terras
90 m²
Tuin
Ja

Garage en parking

Aantal parkeerplaatsen
2

Plan een bezoek of vraag meer informatie over dit eigendom

  • Ik wens

Locatie

 

Vraag hier uw gepersonaliseerd brandpolisvoorstel aan

Als één van de grootste onafhankelijke verzekeringskantoren is Hillewaere Verzekeringen uw ideale partner om uw eigendommen te beschermen. Een combinatie van gespecialiseerde maatschappijen, degelijke kennis en uitgebreide service garandeert een correcte financiële compensatie in geval van schade, verlies of diefstal van uw bezittingen.

Vraag uw offerte

Sluit eenvoudig een digitale hypotheek af!

Hillewaere Hypotheken wil als onafhankelijke kredietmakelaar een antwoord bieden het vaak ondoorzichtige doolhof van hypothecaire leningen.

Wij stellen uw persoonlijke situatie voorop en zoeken naar die formule(s) die het beste bij uw leven aansluit(en). Dankzij onze objectieve hypotheekhulp op maat weet u dus exact waarvoor u kiest en waarom.

Simuleer uw hypotheek-aanvraag Plan uw afspraak

Bereken gemakkelijk jouw renovatiekosten!

Eindeloos wachten op aannemers en dan verschillende offertes vergelijken voor de renovatiewerken? Dat is verleden tijd met Setle!

In deze handige tool krijg je meteen marktconforme tarieven voor alle verbouwingswerken die van toepassing zijn en kan je gemakkelijk de renovatiekosten berekenen voor het pand dat jouw hart sneller laat slaan. Zo heb je ook ineens een goede leidraad om de aangepaste tarieven van je aannemer aan af te toetsen.

Bereken de renovatiekost op dit pand

Bereken uw energiekost voor deze woning.

Dankzij de digitale technologie van June Energy maakt u een persoonlijke simulatie van de energiekost voor deze woning op maat van uw leven en woonsituatie.

- +

Geschat verbruik elektriciteit

kWH/jaar

Geschat verbruik gas

kWH/jaar

Geschatte energiekost

= € /jaar

Berekenen van uw energiekost

Bereken snel en eenvoudig uw investeringsrendement

Bekijk via onze online simulator wat deze eigendom zou opbrengen als investering!