Duplex te Malaga

Te Koop - , Malaga

Ref: 2267

€ 830 000

Vorige
Volgende
Duplex with 180º sea views in Malaga East

Duplex with 180º sea views in Malaga East

HIGHLIGHTS
Prachtige duplex met uitzicht op zee in de meest exclusieve wijk van Malaga. Het heeft 2 slaapkamers, plus verschillende buitenruimtes zoals een patio en een terras die liefhebbers van ontspanning en zon in dit gebied van Andalusië zullen verrukken.
Het nabijgelegen strand, supermarkten, scholen, openbaar vervoer en het stadscentrum liggen op slechts een paar minuten afstand van de woning, waardoor het de ideale woning is.

INTRODUCTIE VAN DE WONING
Dit project bestaat uit drie exclusieve woningen die privacy, kwaliteit en uitzicht op de Middellandse Zee combineren. Deze duplex is de enige beschikbare woning binnen het complex.
De interieurs zijn ontworpen volgens de hoogste kwaliteitsnormen, waarbij gebruik is gemaakt van hoogwaardige materialen om een elegante en duurzame stijl te garanderen. Daarnaast zorgt de geïntegreerde domotica voor eenvoudige bediening van de functies van de woning, wat comfort en veiligheid biedt. Het project combineert moderne en traditionele elementen om een unieke en boeiende sfeer te creëren.

EXTERIEUR
De duplex heeft een verfijnd en eenvoudig ontwerp in witte tinten, zorgvuldig ontworpen om de natuurlijke lichtinval te maximaliseren en een warme en uitnodigende sfeer te creëren. De ligging in de wijk Monte Sancha staat synoniem voor ontspanning, rust en alle voorzieningen op loopafstand van het huis. Gemakkelijke toegang tot de snelweg om te eindigen.

INTERIEUR
Op deze verdieping heeft het huis twee slaapkamers, waarvan er een toegang heeft tot een gezellige patio die licht en warmte geeft aan de kamer. Aan de andere kant is er een kledingkast op de gang en een complete badkamer met hoogwaardige afwerking.
Op de eerste verdieping is er een voetgangerstoegang vanaf de straat Ramal de Monte Sancha. De woning presenteert een open en moderne ruimte met een gezellige woon-eetkamer en een keuken ontworpen met hoogwaardige afwerking, evenals een klein toilet.
Het spectaculaire solariumterras van 40 m2 van deze woning is de parel in de kroon, een unieke ruimte van waaruit je een uitzicht van 180 graden op de Middellandse Zee hebt. Een perfecte plek om te ontspannen, diners in de open lucht te organiseren en het landschap te aanschouwen. Kwaliteiten zoals Porcelanosa, Gamadecor en Bosch.

Neem contact met ons op voor meer typen woningen die beschikbaar zijn in hetzelfde project.

De gepubliceerde foto's zijn algemene weergaven van de ontwikkeling, een voorbeeld van de gebruikte kwaliteiten, en komen niet volledig overeen met de gepubliceerde woning.

Technische details

Hoofdkenmerken

  • 2 slaapkamers
  • 1 badkamer
Bouwjaar
2025
Bewoonbare oppervlakte
118 m²
Terras
40 m²
Tuin
Ja

Plan een bezoek of vraag meer informatie over dit eigendom

  • Ik wens

Locatie

 

Vraag hier uw gepersonaliseerd brandpolisvoorstel aan

Als één van de grootste onafhankelijke verzekeringskantoren is Hillewaere Verzekeringen uw ideale partner om uw eigendommen te beschermen. Een combinatie van gespecialiseerde maatschappijen, degelijke kennis en uitgebreide service garandeert een correcte financiële compensatie in geval van schade, verlies of diefstal van uw bezittingen.

Vraag uw offerte

Sluit eenvoudig een digitale hypotheek af!

Hillewaere Hypotheken wil als onafhankelijke kredietmakelaar een antwoord bieden het vaak ondoorzichtige doolhof van hypothecaire leningen.

Wij stellen uw persoonlijke situatie voorop en zoeken naar die formule(s) die het beste bij uw leven aansluit(en). Dankzij onze objectieve hypotheekhulp op maat weet u dus exact waarvoor u kiest en waarom.

Simuleer uw hypotheek-aanvraag Plan uw afspraak

Bereken gemakkelijk jouw renovatiekosten!

Eindeloos wachten op aannemers en dan verschillende offertes vergelijken voor de renovatiewerken? Dat is verleden tijd met Setle!

In deze handige tool krijg je meteen marktconforme tarieven voor alle verbouwingswerken die van toepassing zijn en kan je gemakkelijk de renovatiekosten berekenen voor het pand dat jouw hart sneller laat slaan. Zo heb je ook ineens een goede leidraad om de aangepaste tarieven van je aannemer aan af te toetsen.

Bereken de renovatiekost op dit pand

Bereken uw energiekost voor deze woning.

Dankzij de digitale technologie van June Energy maakt u een persoonlijke simulatie van de energiekost voor deze woning op maat van uw leven en woonsituatie.

- +

Geschat verbruik elektriciteit

kWH/jaar

Geschat verbruik gas

kWH/jaar

Geschatte energiekost

= € /jaar

Berekenen van uw energiekost

Bereken snel en eenvoudig uw investeringsrendement

Bekijk via onze online simulator wat deze eigendom zou opbrengen als investering!