Appartement te Malaga

Te Koop - , Malaga

Ref: 2270

€ 1 150 000

Vorige
Volgende
Gerenoveerd appartement aan het strand in La Caleta, Oost-Malaga

Gerenoveerd appartement aan het strand in La Caleta, Oost-Malaga

HIGHLIGHTS
Deze exclusieve luxe residentie aan het strand combineert op meesterlijke wijze stijl, comfort en een ongeëvenaarde locatie. Met een royale leefruimte van 211 vierkante meter herdefinieert het de normen van elegantie en verfijning. Vanaf het moment dat je binnenstapt, word je meteen gegrepen door een gevoel van ruimte en licht. Het onderscheidt zich door de ligging aan zee op een van de beste stranden van Malaga. De flat is intern volledig gerenoveerd door een van de meest prestigieuze nationale ontwikkelaars.

INTRODUCTIE VAN HET PAND
Deze enclave ligt in het oostelijke deel van de uitbundige stad Malaga, tegenover de majestueuze Pablo Ruiz Picasso Promenade, en geniet een ongeëvenaarde nabijheid van supermarkten, ziekenhuizen en een grote verscheidenheid aan onderwijscentra voor alle opleidingsfasen. Deze woonwijk ligt aan het strand en biedt een ongeëvenaard niveau van gemak, dankzij de uitstekende verbinding met het hart van de stad, de internationale luchthaven Pablo Ruiz Picasso, de dynamische Muelle Uno en het centrale treinstation María Zambrano. Naast de bevoorrechte locatie beschikt deze luxe residentie over praktische extra ruimtes om aan je dagelijkse behoeften te voldoen. Een ruime berging biedt de mogelijkheid om je spullen efficiënt te organiseren, terwijl een garageruimte het comfort en de veiligheid van je voertuig te allen tijde garandeert.

EXTERIEUR
Dit imposante gebouw staat aan de voorkant van de kust, op een bevoorrechte locatie aan een van de meest prestigieuze stranden van de regio. Strategisch genesteld tussen de voorname enclaves van La Malagueta en Pedregalejo, biedt deze locatie toegang tot een breed scala aan typische gastronomische aanbiedingen, met een overvloed aan emblematische restaurants en chiringuitos die de culinaire essentie van de stad karakteriseren.

INTERIEUR
Het pand is volledig gerenoveerd met gebruik van hoogwaardige materialen, zoals vloeren van TAU Ceramics, badkamers van Roca en een Mobalpa keuken met Whirlpool-apparatuur. Het heeft een domoticasysteem om jaloezieën en verschillende circuits te beheren.
De 4 slaapkamers en 4 badkamers, zorgvuldig ontworpen, bieden de perfecte ruimte om te ontspannen en uit te rusten. Ze zijn stuk voor stuk afgewerkt met topkwaliteit, wat zorgt voor een luxueuze ervaring in elke hoek van het huis.
Stel je voor dat je elke ochtend wakker wordt en geniet van het spectaculaire uitzicht op zee vanaf je privéterras. Hier kun je genieten van de rust van de omgeving en de veranderende kleuren van de Middellandse Zee aanschouwen.

Technische details

Hoofdkenmerken

  • 4 slaapkamers
  • 4 badkamers
Bouwjaar
1960
Bewoonbare oppervlakte
210 m²
Tuin
Ja

Garage en parking

Aantal parkeerplaatsen
2

Plan een bezoek of vraag meer informatie over dit eigendom

  • Ik wens

Locatie

 

Vraag hier uw gepersonaliseerd brandpolisvoorstel aan

Als één van de grootste onafhankelijke verzekeringskantoren is Hillewaere Verzekeringen uw ideale partner om uw eigendommen te beschermen. Een combinatie van gespecialiseerde maatschappijen, degelijke kennis en uitgebreide service garandeert een correcte financiële compensatie in geval van schade, verlies of diefstal van uw bezittingen.

Vraag uw offerte

Sluit eenvoudig een digitale hypotheek af!

Hillewaere Hypotheken wil als onafhankelijke kredietmakelaar een antwoord bieden het vaak ondoorzichtige doolhof van hypothecaire leningen.

Wij stellen uw persoonlijke situatie voorop en zoeken naar die formule(s) die het beste bij uw leven aansluit(en). Dankzij onze objectieve hypotheekhulp op maat weet u dus exact waarvoor u kiest en waarom.

Simuleer uw hypotheek-aanvraag Plan uw afspraak

Bereken gemakkelijk jouw renovatiekosten!

Eindeloos wachten op aannemers en dan verschillende offertes vergelijken voor de renovatiewerken? Dat is verleden tijd met Setle!

In deze handige tool krijg je meteen marktconforme tarieven voor alle verbouwingswerken die van toepassing zijn en kan je gemakkelijk de renovatiekosten berekenen voor het pand dat jouw hart sneller laat slaan. Zo heb je ook ineens een goede leidraad om de aangepaste tarieven van je aannemer aan af te toetsen.

Bereken de renovatiekost op dit pand

Bereken uw energiekost voor deze woning.

Dankzij de digitale technologie van June Energy maakt u een persoonlijke simulatie van de energiekost voor deze woning op maat van uw leven en woonsituatie.

- +

Geschat verbruik elektriciteit

kWH/jaar

Geschat verbruik gas

kWH/jaar

Geschatte energiekost

= € /jaar

Berekenen van uw energiekost

Bereken snel en eenvoudig uw investeringsrendement

Bekijk via onze online simulator wat deze eigendom zou opbrengen als investering!