Appartement te Malaga

Te Koop - , Malaga

Ref: 2275

€ 406 000

Vorige
Volgende
Prachtige flat in exclusief wooncomplex in het centrum van Malaga

Prachtige flat in exclusief wooncomplex in het centrum van Malaga

HIGHLIGHTS
Gelegen aan de rand van de Guadalmina rivier, in het centrum van de bruisende stad Malaga aan de Costa del Sol, is het complex waartoe de flat behoort een werkelijk uniek project met uitzicht over de hele stad en het historische centrum. Het zal ongetwijfeld synoniem staan voor kwaliteit en een unieke levensstijl. Het is ook een van de beste investeringen in de stad op dit moment. Er zijn slechts enkele units beschikbaar.

INTRODUCTIE VAN HET PAND
Dit appartement ligt in de zuidelijke toren van dit exclusieve project dicht bij het centrum van Malaga. Het project bestaat uit twee torens en biedt de gelukkige eigenaren talloze gemeenschappelijke ruimtes, zoals een co-workingruimte en een wasservice. Op het dak bevindt zich een gemeenschappelijk zwembad met een pooldeck en een bar vanwaar de eigenaren kunnen genieten van een spectaculair uitzicht over de zee en de hele omgeving van Malaga. Het complex zelf telt 252 appartementen en heeft een modern ontwerp.

EXTERIEUR
Het panoramische uitzicht vanaf de 30e verdieping van het gebouw maakt het tot een uniek project in het centrum van Malaga. Dit complex is nu al de protagonist van de nieuwe stedenbouwkundige aanpak van het Guadalmedina Plan. Een ambitieus project dat de rivierbedding van de Guadalmedina wil omvormen tot een verbindingsas van voorzieningen, talloze diensten en verschillende buurten. Het transformeren in een groen-ecologische corridor die nieuwe natuurlijke waarden en bevoorrechte ruimtes zal introduceren in het centrum van Málaga, toegewijd aan een nieuw stadsmodel.
Het is de hoogste toren in de regio Andalusië.

INTERIEUR
Deze gezellige flat is gebouwd met de beste kwaliteiten zoals Saloni en anderen. Het heeft een bestudeerde verdeling, met twee ruime slaapkamers, twee badkamers, waarvan een en-suite, evenals een kleine wasruimte geïntegreerd in de keuken, dit alles in een totaal van bijna 80m2.

Aarzel niet om ons te vragen naar verschillende soorten woningen die beschikbaar zijn in hetzelfde project.

De gepubliceerde foto's zijn niet echt, het zijn computer gegenereerde renders, ter illustratie van de kwaliteiten gebruikt in het project, ze komen niet helemaal overeen met de gepubliceerde woningen.

Technische details

Hoofdkenmerken

  • 2 slaapkamers
  • 2 badkamers
Bouwjaar
2024
Bewoonbare oppervlakte
80 m²
Tuin
Ja

Plan een bezoek of vraag meer informatie over dit eigendom

  • Ik wens

Locatie

 

Vraag hier uw gepersonaliseerd brandpolisvoorstel aan

Als één van de grootste onafhankelijke verzekeringskantoren is Hillewaere Verzekeringen uw ideale partner om uw eigendommen te beschermen. Een combinatie van gespecialiseerde maatschappijen, degelijke kennis en uitgebreide service garandeert een correcte financiële compensatie in geval van schade, verlies of diefstal van uw bezittingen.

Vraag uw offerte

Sluit eenvoudig een digitale hypotheek af!

Hillewaere Hypotheken wil als onafhankelijke kredietmakelaar een antwoord bieden het vaak ondoorzichtige doolhof van hypothecaire leningen.

Wij stellen uw persoonlijke situatie voorop en zoeken naar die formule(s) die het beste bij uw leven aansluit(en). Dankzij onze objectieve hypotheekhulp op maat weet u dus exact waarvoor u kiest en waarom.

Simuleer uw hypotheek-aanvraag Plan uw afspraak

Bereken gemakkelijk jouw renovatiekosten!

Eindeloos wachten op aannemers en dan verschillende offertes vergelijken voor de renovatiewerken? Dat is verleden tijd met Setle!

In deze handige tool krijg je meteen marktconforme tarieven voor alle verbouwingswerken die van toepassing zijn en kan je gemakkelijk de renovatiekosten berekenen voor het pand dat jouw hart sneller laat slaan. Zo heb je ook ineens een goede leidraad om de aangepaste tarieven van je aannemer aan af te toetsen.

Bereken de renovatiekost op dit pand

Bereken uw energiekost voor deze woning.

Dankzij de digitale technologie van June Energy maakt u een persoonlijke simulatie van de energiekost voor deze woning op maat van uw leven en woonsituatie.

- +

Geschat verbruik elektriciteit

kWH/jaar

Geschat verbruik gas

kWH/jaar

Geschatte energiekost

= € /jaar

Berekenen van uw energiekost

Bereken snel en eenvoudig uw investeringsrendement

Bekijk via onze online simulator wat deze eigendom zou opbrengen als investering!