Appartement te Benalmadena

Te Koop - , Benalmadena

Ref: 2286

€ 490 000

Vorige
Volgende
Uitstekende investeringsmogelijkheid in Benalmádena

Uitstekende investeringsmogelijkheid in Benalmádena

HIGHLIGHTS
Dit prachtige appartement is gelegen in een van de meest gewilde wijken van Benalmádena, Sant'angelo, dicht bij het mythische strand van Carihuela, bekend om zijn vele restaurants en strandbars. Maar ook dicht bij een breed scala aan diensten, sportfaciliteiten en winkelgebieden. Dit omheinde complex ligt in een zeer rustige omgeving en biedt ook een gemeenschappelijk zwembad, parkeerplaats en berging inbegrepen. De laatste eenheden zijn beschikbaar in het gebouw dat veel belangstelling heeft gegenereerd onder investeerders vanwege de hoge winstgevendheid.

PRESENTATIE VAN HET PAND
Dit lichte appartement op de begane grond wordt gekenmerkt door zijn zorgvuldige verdeling, met drie ruime slaapkamers en twee badkamers. De tuin is verdeeld in 57 meter onoverdekt terras en de rest overdekt. Het pand is gelegen in een gewilde gemeenschap, met verschillende gemeenschappelijke ruimtes, waaronder een zwembad voor volwassenen omringd door een zwembad voor kinderen. Het is ook gelegen in een gewilde gemeenschap, met verschillende gemeenschappelijke ruimtes, waaronder een zwembad voor volwassenen omgeven door weelderige tuinen, een fitnessruimte met sauna, een kinderspeelplaats, een multifunctionele ruimte, evenals twee parkeerplaatsen en een berging bij de prijs inbegrepen.

EXTERIEUR
Het gebouw is ontworpen door een gerenommeerde architect en heeft een avant-gardistische en originele stijl. Er is speciale aandacht besteed aan de oriëntatie om het natuurlijke licht te maximaliseren en het genot van buitenruimtes te bevorderen, wat bijdraagt aan de duurzaamheid en energie-efficiëntie. Het project ligt in een van de rustigste woonwijken en tegelijkertijd dicht bij alle voorzieningen van Benalmádena.

INTERIEUR
Het interieur van het huis valt op door de zorgvuldig geplande indeling, gericht op het stimuleren van het sociale gebruik van de belangrijkste ruimtes en het behoud van privacy. De woonkamer biedt samen met de geïntegreerde keuken ruime toegang tot het tuinterras zelf, waardoor een ontmoetingsruimte ontstaat die de grenzen tussen binnen en buiten doet vervagen. Zowel de indeling als de kwaliteiten zijn ontworpen om het comfort en de elegantie van deze woning te maximaliseren.

Aarzel niet om contact op te nemen voor meer informatie over andere woningen die beschikbaar zijn in hetzelfde project.

Houd er rekening mee dat de gepubliceerde afbeeldingen algemene digitale representaties zijn van de ontwikkeling en voorbeelden van de gebruikte kwaliteiten, dus ze kunnen niet exact overeenkomen met de geadverteerde woning.

Technische details

Hoofdkenmerken

  • 3 slaapkamers
  • 2 badkamers
Bouwjaar
2026
Bewoonbare oppervlakte
193 m²
Terras
149 m²
Tuin
Ja

Garage en parking

Aantal parkeerplaatsen
2

Plan een bezoek of vraag meer informatie over dit eigendom

  • Ik wens

Locatie

 

Vraag hier uw gepersonaliseerd brandpolisvoorstel aan

Als één van de grootste onafhankelijke verzekeringskantoren is Hillewaere Verzekeringen uw ideale partner om uw eigendommen te beschermen. Een combinatie van gespecialiseerde maatschappijen, degelijke kennis en uitgebreide service garandeert een correcte financiële compensatie in geval van schade, verlies of diefstal van uw bezittingen.

Vraag uw offerte

Sluit eenvoudig een digitale hypotheek af!

Hillewaere Hypotheken wil als onafhankelijke kredietmakelaar een antwoord bieden het vaak ondoorzichtige doolhof van hypothecaire leningen.

Wij stellen uw persoonlijke situatie voorop en zoeken naar die formule(s) die het beste bij uw leven aansluit(en). Dankzij onze objectieve hypotheekhulp op maat weet u dus exact waarvoor u kiest en waarom.

Simuleer uw hypotheek-aanvraag Plan uw afspraak

Bereken gemakkelijk jouw renovatiekosten!

Eindeloos wachten op aannemers en dan verschillende offertes vergelijken voor de renovatiewerken? Dat is verleden tijd met Setle!

In deze handige tool krijg je meteen marktconforme tarieven voor alle verbouwingswerken die van toepassing zijn en kan je gemakkelijk de renovatiekosten berekenen voor het pand dat jouw hart sneller laat slaan. Zo heb je ook ineens een goede leidraad om de aangepaste tarieven van je aannemer aan af te toetsen.

Bereken de renovatiekost op dit pand

Bereken uw energiekost voor deze woning.

Dankzij de digitale technologie van June Energy maakt u een persoonlijke simulatie van de energiekost voor deze woning op maat van uw leven en woonsituatie.

- +

Geschat verbruik elektriciteit

kWH/jaar

Geschat verbruik gas

kWH/jaar

Geschatte energiekost

= € /jaar

Berekenen van uw energiekost

Bereken snel en eenvoudig uw investeringsrendement

Bekijk via onze online simulator wat deze eigendom zou opbrengen als investering!