Penthouse te Estepona

Te Koop - , Estepona

Ref: 2291

€ 659 000

Vorige
Volgende
Prachtig penthouse met uitzicht op zee in Estepona

Prachtig penthouse met uitzicht op zee in Estepona

HIGHLIGHTS.
Gelegen in een serene omgeving, dicht bij La Resina Golf in Estepona, onderscheidt deze woning zich door zijn panoramisch solarium, dat adembenemende uitzichten en ongeëvenaarde momenten biedt. Dit penthouse overstijgt het louter esthetische en biedt een verheffende woonervaring. Elke ruimte is zorgvuldig en gevoelig ontworpen, waarbij het beste van het mediterrane erfgoed is gecombineerd met moderne, hoogwaardige architectuur om het pand te presenteren.

INTRODUCTIE VAN HET PAND.
Estepona groeit voortdurend in populariteit en onderscheidt zich door zijn unieke identiteit. Het wordt erkend als "de tuin van de Costa del Sol" vanwege de weelderige vegetatie en de overvloed aan bloemen die de straten sieren. Het biedt ook een breed scala aan voorzieningen, zoals golf, restaurants, paardrijden, duiken en winkelen van hoge kwaliteit, allemaal binnen handbereik.

EXTERIEUR.
Het ontwerp van de buitenkant wordt gekenmerkt door tijdloze elegantie, waarbij eenvoudige en vloeiende vormen worden gecombineerd. Er is prioriteit gegeven aan het optimaliseren van zonlicht gedurende het hele jaar, aangevuld met uitgebreide terrassen en grote ramen die de natuurlijke omgeving integreren als een essentieel onderdeel van het project. Daarnaast zijn er zorgvuldig onderhouden groene ruimten gecreëerd, samen met elegante en functionele gemeenschappelijke ruimten. Hoogtepunten zijn onder andere een fitnessruimte, een spa en een co-workingruimte, die zorgen voor een comfortabele en aantrekkelijke omgeving voor alle bewoners.

INTERIEUR.
Spiegels en grote ramen zijn prominente elementen in het hele project, evenals in het interieur van de woningen, die zorgen voor een verscheidenheid aan licht en panoramische uitzichten. De inrichting is verfijnd, zowel binnen als buiten en in de gemeenschappelijke ruimtes. Er wordt gestreefd naar een moderne esthetiek zonder de levendige essentie van de mediterrane stijl uit het oog te verliezen.

Documenten

Momenteel zijn er geen documenten beschikbaar van dit pand op de website, u kan deze opvragen op ons kantoor. Onze referentie voor dit pand is 2291.

Technische details

Hoofdkenmerken

  • 3 slaapkamers
  • 2 badkamers
Bouwjaar
2026
Bewoonbare oppervlakte
135 m²
Terras
61 m²
Tuin
Ja

Garage en parking

Aantal parkeerplaatsen
2

Plan een bezoek of vraag meer informatie over dit eigendom

  • Ik wens

Locatie

 

Vraag hier uw gepersonaliseerd brandpolisvoorstel aan

Als één van de grootste onafhankelijke verzekeringskantoren is Hillewaere Verzekeringen uw ideale partner om uw eigendommen te beschermen. Een combinatie van gespecialiseerde maatschappijen, degelijke kennis en uitgebreide service garandeert een correcte financiële compensatie in geval van schade, verlies of diefstal van uw bezittingen.

Vraag uw offerte

Sluit eenvoudig een digitale hypotheek af!

Hillewaere Hypotheken wil als onafhankelijke kredietmakelaar een antwoord bieden het vaak ondoorzichtige doolhof van hypothecaire leningen.

Wij stellen uw persoonlijke situatie voorop en zoeken naar die formule(s) die het beste bij uw leven aansluit(en). Dankzij onze objectieve hypotheekhulp op maat weet u dus exact waarvoor u kiest en waarom.

Simuleer uw hypotheek-aanvraag Plan uw afspraak

Bereken gemakkelijk jouw renovatiekosten!

Eindeloos wachten op aannemers en dan verschillende offertes vergelijken voor de renovatiewerken? Dat is verleden tijd met Setle!

In deze handige tool krijg je meteen marktconforme tarieven voor alle verbouwingswerken die van toepassing zijn en kan je gemakkelijk de renovatiekosten berekenen voor het pand dat jouw hart sneller laat slaan. Zo heb je ook ineens een goede leidraad om de aangepaste tarieven van je aannemer aan af te toetsen.

Bereken de renovatiekost op dit pand

Bereken uw energiekost voor deze woning.

Dankzij de digitale technologie van June Energy maakt u een persoonlijke simulatie van de energiekost voor deze woning op maat van uw leven en woonsituatie.

- +

Geschat verbruik elektriciteit

kWH/jaar

Geschat verbruik gas

kWH/jaar

Geschatte energiekost

= € /jaar

Berekenen van uw energiekost

Bereken snel en eenvoudig uw investeringsrendement

Bekijk via onze online simulator wat deze eigendom zou opbrengen als investering!