Penthouse te Marbella

Te Koop - , Marbella

Ref: 2293

€ 2 495 000

Vorige
Volgende
Schitterend penthouse met panoramisch uitzicht in Nueva Andalucia

Schitterend penthouse met panoramisch uitzicht in Nueva Andalucia

HIGHLIGHTS.
Dit duplex penthouse onlangs gerenoveerd in 2023 gelegen in Magna Marbella, valt op door zijn ongelooflijke panoramische uitzicht op de Middellandse Zee. Prachtig ontworpen en geïnspireerd met een minimalistische touch, valt het op door zijn natuurlijke schoonheid en slimme decoratieve oplossingen zoals een draaideur kleedkamer. Magna is een van de rustigste woonwijken van Marbella.

INTRODUCTIE VAN DE WONING.
De wijk Nueva Andalucía staat ook bekend als "De Golfvallei" omdat het beschikt over eigen golfbanen en buren in Benahavís. Het ligt ook heel dicht bij het emblematische Puerto Banús, met zijn exclusieve luxe boetieks en stranden met blauwe vlag. Bovendien biedt de urbanisatie zelf volgroeide tuinen en, hoewel de woning een privézwembad heeft, kunnen de gemeenschappelijke zwembaden ook worden gebruikt.

BUITEN.
De halfronde vorm van de terrasreling is echt origineel, net als de driehoekige voorkant die leidt naar de lichte woonkamer.De buitenruimtes zijn spectaculair.Er is een chill-outruimte met een Balinees bed, evenals een sauna en een gezellige ontbijtruimte. Dankzij de oriëntatie kun je het hele jaar door van de zon genieten. De buitenruimtes zijn geïntegreerd met de binnenruimtes door middel van grote ramen.

INTERIEUR.
Dit appartement biedt een buitengewone woonervaring gekenmerkt door dubbele hoge plafonds, evenals de hoogste kwaliteit van materialen die zorgvuldig zijn gekozen, zoals eiken houten vloeren.De hoofdslaapkamer heeft een panoramisch uitzicht op zee en een privéterras met een ovaal buitenbad. Dankzij de warme tinten straalt deze woning voortdurend een gevoel van rust en kalmte uit. De woning wordt gemeubileerd aangeboden tegen een meerprijs.

Documenten

Momenteel zijn er geen documenten beschikbaar van dit pand op de website, u kan deze opvragen op ons kantoor. Onze referentie voor dit pand is 2293.

Technische details

Hoofdkenmerken

  • 3 slaapkamers
  • 4 badkamers
Bewoonbare oppervlakte
171 m²
Aantal toiletten
1
Terras
175 m²
Tuin
Ja

Plan een bezoek of vraag meer informatie over dit eigendom

  • Ik wens

Locatie

 

Vraag hier uw gepersonaliseerd brandpolisvoorstel aan

Als één van de grootste onafhankelijke verzekeringskantoren is Hillewaere Verzekeringen uw ideale partner om uw eigendommen te beschermen. Een combinatie van gespecialiseerde maatschappijen, degelijke kennis en uitgebreide service garandeert een correcte financiële compensatie in geval van schade, verlies of diefstal van uw bezittingen.

Vraag uw offerte

Sluit eenvoudig een digitale hypotheek af!

Hillewaere Hypotheken wil als onafhankelijke kredietmakelaar een antwoord bieden het vaak ondoorzichtige doolhof van hypothecaire leningen.

Wij stellen uw persoonlijke situatie voorop en zoeken naar die formule(s) die het beste bij uw leven aansluit(en). Dankzij onze objectieve hypotheekhulp op maat weet u dus exact waarvoor u kiest en waarom.

Simuleer uw hypotheek-aanvraag Plan uw afspraak

Bereken gemakkelijk jouw renovatiekosten!

Eindeloos wachten op aannemers en dan verschillende offertes vergelijken voor de renovatiewerken? Dat is verleden tijd met Setle!

In deze handige tool krijg je meteen marktconforme tarieven voor alle verbouwingswerken die van toepassing zijn en kan je gemakkelijk de renovatiekosten berekenen voor het pand dat jouw hart sneller laat slaan. Zo heb je ook ineens een goede leidraad om de aangepaste tarieven van je aannemer aan af te toetsen.

Bereken de renovatiekost op dit pand

Bereken uw energiekost voor deze woning.

Dankzij de digitale technologie van June Energy maakt u een persoonlijke simulatie van de energiekost voor deze woning op maat van uw leven en woonsituatie.

- +

Geschat verbruik elektriciteit

kWH/jaar

Geschat verbruik gas

kWH/jaar

Geschatte energiekost

= € /jaar

Berekenen van uw energiekost

Bereken snel en eenvoudig uw investeringsrendement

Bekijk via onze online simulator wat deze eigendom zou opbrengen als investering!