Penthouse te Malaga

Te Koop - , Malaga

Ref: 2298

€ 1 220 000

Vorige
Volgende
Penthouse met prachtig uitzicht op zee in Limonar, Oost-Malaga

Penthouse met prachtig uitzicht op zee in Limonar, Oost-Malaga

HIGHLIGHTS
Ontdek dit charmante penthouse gelegen in een residentieel complex klaar om onmiddellijk te betrekken. Met grote ramen en ruime terrassen geniet je van een uitzonderlijke helderheid en een adembenemend uitzicht op de prachtige mediterrane kustlijn van de baai van Malaga. Natuurlijk licht overspoelt elke hoek van deze woningen gedurende de dag en biedt een waar genot voor je zintuigen. Bovendien heeft het complex voorzieningen zoals een parkeerplaats, een overloopzwembad om af te koelen, een ontspanningsruimte om van te genieten en een kinderspeelplaats voor de kleintjes. Mis de kans niet om een van de laatste beschikbare eenheden in dit project te bemachtigen.

INTRODUCTIE VAN DE WONING
Het penthouse biedt spectaculair uitzicht op de baai van Malaga. Gelegen in een bevoorrechte omgeving, omringd door de beste internationale scholen van de stad en op loopafstand van de beroemde stranden van La Caleta en Pedregalejo. Bovendien hebben ze een goed doordachte verdeling met terrassen aan alle slaapkamers, waardoor je vrij uitzicht hebt. Het penthouse heeft een terras van 55 vierkante meter op dezelfde verdieping als de slaapkamers, en een solarium van 60 vierkante meter op de bovenste verdieping.

EXTERIEUR
Het gebouw heeft een eenvoudig en elegant ontwerp. De goede bereikbaarheid, transportverbindingen, historische gebouwen en overvloed aan groen in de omgeving maken dit kleine complex tot een ideale plek om te wonen.
Er is een gezondheidscentrum, privéziekenhuizen, supermarkten en prestigieuze scholen in de directe omgeving. Muelle Uno en het stadscentrum liggen op slechts een paar minuten rijden. Openbaar vervoer is ook binnen een paar minuten lopen te bereiken.

INTERIEUR
Het interieur van dit prachtige penthouse is zorgvuldig ontworpen met materialen van hoge kwaliteit, met nadruk op royale ramen die niet alleen warmte toevoegen aan het huis, maar ook bijdragen aan maximale energiebesparing. Bovendien zijn er zonnepanelen ingebouwd om op een efficiënte en duurzame manier warm water te leveren.
De keuken is volledig uitgerust met ultramoderne apparatuur en heeft een eigen wasruimte voor meer organisatie en gemak. Op zolder zijn radiatorverwarming en airconditioning geïnstalleerd om het hele jaar door een comfortabele omgeving te garanderen. De woon-keuken-eetkamer, slaapkamers en hal zijn bedekt met een gelamineerde zwevende vloer, terwijl de keuken, badkamers en wasruimte elegant betegeld zijn met keramische vloeren.

Neem contact met ons op voor de verschillende typen woningen die beschikbaar zijn in hetzelfde project.

De gepubliceerde foto's zijn niet echt, maar computergegenereerde renders, als voorbeeld van de kwaliteiten die in het project zijn gebruikt.

Technische details

Hoofdkenmerken

  • 4 slaapkamers
  • 3 badkamers
Bouwjaar
2023
Bewoonbare oppervlakte
150 m²
Terras
115 m²
Tuin
Ja

Garage en parking

Aantal parkeerplaatsen
1

Plan een bezoek of vraag meer informatie over dit eigendom

  • Ik wens

Locatie

 

Vraag hier uw gepersonaliseerd brandpolisvoorstel aan

Als één van de grootste onafhankelijke verzekeringskantoren is Hillewaere Verzekeringen uw ideale partner om uw eigendommen te beschermen. Een combinatie van gespecialiseerde maatschappijen, degelijke kennis en uitgebreide service garandeert een correcte financiële compensatie in geval van schade, verlies of diefstal van uw bezittingen.

Vraag uw offerte

Sluit eenvoudig een digitale hypotheek af!

Hillewaere Hypotheken wil als onafhankelijke kredietmakelaar een antwoord bieden het vaak ondoorzichtige doolhof van hypothecaire leningen.

Wij stellen uw persoonlijke situatie voorop en zoeken naar die formule(s) die het beste bij uw leven aansluit(en). Dankzij onze objectieve hypotheekhulp op maat weet u dus exact waarvoor u kiest en waarom.

Simuleer uw hypotheek-aanvraag Plan uw afspraak

Bereken gemakkelijk jouw renovatiekosten!

Eindeloos wachten op aannemers en dan verschillende offertes vergelijken voor de renovatiewerken? Dat is verleden tijd met Setle!

In deze handige tool krijg je meteen marktconforme tarieven voor alle verbouwingswerken die van toepassing zijn en kan je gemakkelijk de renovatiekosten berekenen voor het pand dat jouw hart sneller laat slaan. Zo heb je ook ineens een goede leidraad om de aangepaste tarieven van je aannemer aan af te toetsen.

Bereken de renovatiekost op dit pand

Bereken uw energiekost voor deze woning.

Dankzij de digitale technologie van June Energy maakt u een persoonlijke simulatie van de energiekost voor deze woning op maat van uw leven en woonsituatie.

- +

Geschat verbruik elektriciteit

kWH/jaar

Geschat verbruik gas

kWH/jaar

Geschatte energiekost

= € /jaar

Berekenen van uw energiekost

Bereken snel en eenvoudig uw investeringsrendement

Bekijk via onze online simulator wat deze eigendom zou opbrengen als investering!