Penthouse te Malaga

Te Koop - , Malaga

Ref: 2317

€ 1 174 000

Vorige
Volgende
Penthouse in centrale woonwijk met spectaculair uitzicht over de hele stad

Penthouse in centrale woonwijk met spectaculair uitzicht over de hele stad

HIGHLIGHTS.
Dit spectaculaire penthouse ligt in een werkelijk uniek project met uitzicht over de hele stad. Het ligt aan de oever van de rivier Guadalmedina en staat zonder twijfel synoniem voor kwaliteit en een unieke levensstijl in de hoofdstad Malaga, omringd door winkels, scholen, sportfaciliteiten en openbaar vervoer.

INTRODUCTIE VAN DE WONING.
Ruim appartement gelegen op de 29e verdieping. Het complex biedt zijn gelukkige eigenaren talloze gemeenschappelijke ruimtes, zoals een co-working ruimte en een wasservice. Het dakterras van het gebouw heeft een gemeenschappelijk zwembad ter beschikking van de eigenaren met een pooldeck en een bar vanwaar de eigenaren kunnen genieten van een spectaculair uitzicht over de zee en de hele omgeving van Malaga. Bovendien is er naast het zwembad een bioscoopzaal beschikbaar voor de eigenaren.

EXTERIEUR.
De twee gebouwen waaruit het complex bestaat, zijn de hoogste woontorens van Andalusië. Het complex heeft niet alleen de hoogste energieklasse, maar ook de BREEAM duurzaamheidscertificering en de compensatie van CO2-uitstoot gedurende twee jaar vanaf de oplevering van de woningen. Deze flat bevindt zich in de zuidelijke toren van het complex en bestaat uit 252 woningen. Het is gebouwd in een 'Y'-vorm om het uitzicht, de ventilatie en de natuurlijke verlichting van de flats te bevorderen. Het panoramische uitzicht vanaf de 30e verdieping maakt het een uniek project in het centrum van de hoofdstad van Malaga.

INTERIEUR.
Een prachtige flat op de 29e verdieping van het gebouw, op het zuidwesten, gebouwd met de beste kwaliteiten zoals Saloni. De ontwikkeling biedt de eigenaren de mogelijkheid om te kiezen tussen verschillende afwerkingen, bijvoorbeeld voor de keuken of voor de vloerdelen. De flat heeft een goed bestudeerde indeling die optimaal gebruikmaakt van het natuurlijke licht en tegelijkertijd zeer ruime kamers heeft. Om de voorzieningen en diensten compleet te maken, beschikt de flat over een parkeerplaats en een berging.

Aarzel niet om ons te vragen naar de verschillende types woningen die beschikbaar zijn in hetzelfde project.

De gepubliceerde foto's zijn niet echt, het zijn computergegenereerde renders die de kwaliteiten van het project illustreren, ze komen niet volledig overeen met de gepubliceerde woningen.

Technische details

Hoofdkenmerken

  • 3 slaapkamers
  • 2 badkamers
Bouwjaar
2024
Bewoonbare oppervlakte
110 m²
Terras
46 m²
Tuin
Ja

Garage en parking

Aantal parkeerplaatsen
1

Plan een bezoek of vraag meer informatie over dit eigendom

  • Ik wens

Locatie

 

Vraag hier uw gepersonaliseerd brandpolisvoorstel aan

Als één van de grootste onafhankelijke verzekeringskantoren is Hillewaere Verzekeringen uw ideale partner om uw eigendommen te beschermen. Een combinatie van gespecialiseerde maatschappijen, degelijke kennis en uitgebreide service garandeert een correcte financiële compensatie in geval van schade, verlies of diefstal van uw bezittingen.

Vraag uw offerte

Sluit eenvoudig een digitale hypotheek af!

Hillewaere Hypotheken wil als onafhankelijke kredietmakelaar een antwoord bieden het vaak ondoorzichtige doolhof van hypothecaire leningen.

Wij stellen uw persoonlijke situatie voorop en zoeken naar die formule(s) die het beste bij uw leven aansluit(en). Dankzij onze objectieve hypotheekhulp op maat weet u dus exact waarvoor u kiest en waarom.

Simuleer uw hypotheek-aanvraag Plan uw afspraak

Bereken gemakkelijk jouw renovatiekosten!

Eindeloos wachten op aannemers en dan verschillende offertes vergelijken voor de renovatiewerken? Dat is verleden tijd met Setle!

In deze handige tool krijg je meteen marktconforme tarieven voor alle verbouwingswerken die van toepassing zijn en kan je gemakkelijk de renovatiekosten berekenen voor het pand dat jouw hart sneller laat slaan. Zo heb je ook ineens een goede leidraad om de aangepaste tarieven van je aannemer aan af te toetsen.

Bereken de renovatiekost op dit pand

Bereken uw energiekost voor deze woning.

Dankzij de digitale technologie van June Energy maakt u een persoonlijke simulatie van de energiekost voor deze woning op maat van uw leven en woonsituatie.

- +

Geschat verbruik elektriciteit

kWH/jaar

Geschat verbruik gas

kWH/jaar

Geschatte energiekost

= € /jaar

Berekenen van uw energiekost

Bereken snel en eenvoudig uw investeringsrendement

Bekijk via onze online simulator wat deze eigendom zou opbrengen als investering!