Penthouse te Mijas Costa

Te Koop - , Mijas Costa

Ref: 2323

€ 875 000

Vorige
Volgende
Prachtig penthouse in een gebouw dat versmolten is met de natuur, in La Cala de Mijas

Prachtig penthouse in een gebouw dat versmolten is met de natuur, in La Cala de Mijas

HIGHLIGHTS
Dit prachtige penthouse, gelegen in een gebouw met een uniek, elegant en gedistingeerd ontwerp, onderscheidt zich door zijn uniciteit in de omgeving. Dit penthouse bevindt zich op de eerste verdieping van een laagbouw en biedt twee ruime terrassen van in totaal 100 vierkante meter, ideaal om te genieten van het adembenemende uitzicht op de Middellandse Zee en de sereniteit van de omringende natuur.
Naast het spectaculaire ontwerp onderscheidt het penthouse zich door het terras op de bovenste verdieping, met een exclusief privézwembad, dat een vleugje luxe en comfort toevoegt voor wie op zoek is naar een ontspannen en rustige omgeving.

INTRODUCTIE VAN DE WONING
Dit prachtige penthouse heeft twee ruime slaapkamers en twee badkamers, waarvan een en-suite in de hoofdslaapkamer. Gelegen in een omheind complex, omringd door weelderige tuinen die harmonieus samengaan met de natuurlijke omgeving van het gebied.
Om maximaal gemak en organisatie te garanderen, biedt de flat een garage en een berging. Verder omvatten de indrukwekkende gemeenschappelijke ruimten een extra gemeenschappelijk zwembad, een volledig uitgeruste fitnessruimte, een wijnkelder met een capaciteit van 21 flessen per flat en een golfsimulatorruimte.
Daarnaast zorgt de Hospitality & Concierge service voor gemoedsrust en tevredenheid van de eigenaar en biedt het een unieke woonervaring.

EXTERIEUR
Met kwaliteit boven kwantiteit als prioriteit hebben we een prestigieuze woonwijk met lage dichtheid gecreëerd, gelegen in een prachtige enclave op het zuiden, omringd door weelderige tuinen. Deze gemeenschap ligt naast La Cala Hill Club, een andere grotere urbanisatie en biedt haar bewoners het gemak van een breed scala aan nabijgelegen voorzieningen, zoals de Calanova golfbaan, de restaurants en baaien van de charmante commerciële wijk van La Cala de Mijas.
Calahonda, Elviria, Fuengirola, Mijas en Marbella liggen allemaal op ongeveer 15 minuten afstand, met Málaga en de internationale luchthaven ook vlakbij, zodat je vanuit een rustige en privéomgeving kunt genieten van alle praktische en recreatieve voorzieningen van de Costa del Sol. Bovendien kun je vanaf de verhoogde ligging op het zuiden genieten van een weids uitzicht over de baai.

INTERIEUR
Deze exclusieve flat heeft een eigentijds ontwerp en is gebouwd volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Van de vloeiende binnenruimtes tot de uitgestrekte terrassen, spectaculaire uitzichten zijn constante metgezellen in deze woning. Of je nu geniet van de elegante open woonkamer, loungt in de comfortabele slaapkamers, ontspant in de gezellige buitenruimtes of geniet van het panoramische privézwembad op het dakterras, dit charmante penthouse maakt deel uit van een project dat een harmonieuze samensmelting is van modern comfort en mediterrane charme.
Dit huis is de belichaming van wat een 21e-eeuwse woning aan de Costa del Sol zou moeten zijn, en biedt een uitzonderlijke woonervaring die hedendaagse elegantie combineert met de ontspannen en zonnige levensstijl die kenmerkend is voor de regio.

Aarzel niet om ons te vragen naar de verschillende soorten woningen die beschikbaar zijn in hetzelfde project.

De gepubliceerde foto's zijn niet echt, het zijn computer gegenereerde renders, die de kwaliteiten illustreren die gebruikt zijn in het project, ze komen niet helemaal overeen met de gepubliceerde woningen.

Technische details

Hoofdkenmerken

  • 2 slaapkamers
  • 2 badkamers
Bouwjaar
2024
Bewoonbare oppervlakte
86 m²
Terras
102 m²
Tuin
Ja

Garage en parking

Aantal parkeerplaatsen
1

Plan een bezoek of vraag meer informatie over dit eigendom

  • Ik wens

Locatie

 

Vraag hier uw gepersonaliseerd brandpolisvoorstel aan

Als één van de grootste onafhankelijke verzekeringskantoren is Hillewaere Verzekeringen uw ideale partner om uw eigendommen te beschermen. Een combinatie van gespecialiseerde maatschappijen, degelijke kennis en uitgebreide service garandeert een correcte financiële compensatie in geval van schade, verlies of diefstal van uw bezittingen.

Vraag uw offerte

Sluit eenvoudig een digitale hypotheek af!

Hillewaere Hypotheken wil als onafhankelijke kredietmakelaar een antwoord bieden het vaak ondoorzichtige doolhof van hypothecaire leningen.

Wij stellen uw persoonlijke situatie voorop en zoeken naar die formule(s) die het beste bij uw leven aansluit(en). Dankzij onze objectieve hypotheekhulp op maat weet u dus exact waarvoor u kiest en waarom.

Simuleer uw hypotheek-aanvraag Plan uw afspraak

Bereken gemakkelijk jouw renovatiekosten!

Eindeloos wachten op aannemers en dan verschillende offertes vergelijken voor de renovatiewerken? Dat is verleden tijd met Setle!

In deze handige tool krijg je meteen marktconforme tarieven voor alle verbouwingswerken die van toepassing zijn en kan je gemakkelijk de renovatiekosten berekenen voor het pand dat jouw hart sneller laat slaan. Zo heb je ook ineens een goede leidraad om de aangepaste tarieven van je aannemer aan af te toetsen.

Bereken de renovatiekost op dit pand

Bereken uw energiekost voor deze woning.

Dankzij de digitale technologie van June Energy maakt u een persoonlijke simulatie van de energiekost voor deze woning op maat van uw leven en woonsituatie.

- +

Geschat verbruik elektriciteit

kWH/jaar

Geschat verbruik gas

kWH/jaar

Geschatte energiekost

= € /jaar

Berekenen van uw energiekost

Bereken snel en eenvoudig uw investeringsrendement

Bekijk via onze online simulator wat deze eigendom zou opbrengen als investering!