Villa te Marbella

Optie Te Koop - , 29602 Marbella

Ref: 2330

€ 14 500 000

Vorige
Volgende
Uitzonderlijke luxe villa, met topbeveiliging en prachtig uitzicht, in Cascada de Camojan

Uitzonderlijke luxe villa, met topbeveiliging en prachtig uitzicht, in Cascada de Camojan

DE HOOGTEPUNTEN.
Dit is een uitzonderlijke villa. Niet alleen is het een ultra-luxe villa, maar het heeft ook het hoogste niveau van beveiliging en is gelegen in een van de meest exclusieve gebieden van Marbella: het hoogste deel van de Golden Mile, Cascada de Camojan. Het maakt deel uit van La Fontana, een gated community bestaande uit slechts 5 villa's. Het biedt een perfecte combinatie van elegantie, comfort en totale privacy. Het is echt een droomhuis voor wie op zoek is naar een verfijnde en exclusieve levensstijl in Marbella.

INTRODUCTIE VAN DE WONING.
Deze villa biedt een ongeëvenaarde levensstijl op de beste locatie. Om te beginnen ligt het op slechts een paar minuten rijden van de luxueuze vijfsterrenhotels Puente Romano en Marbella Club, evenals het betoverende Puerto Banús. Het heeft niet alleen toegang tot hoogwaardige voorzieningen, maar is ook gunstig gelegen dicht bij het strand en internationale scholen, naast andere infrastructuren. Het centrum van Marbella, met zijn prachtige oude binnenstad en aanvullende diensten, ligt ook vlakbij het project.

EXTERIEUR.
Omdat het hooggelegen is, geniet het van adembenemend panoramisch uitzicht op de Middellandse Zee. Het perceel, met volledige privacy, wordt omringd door weelderige mediterrane tuinen, waar olijfbomen opvallen. De ruime buitenruimtes van het huis worden gecompleteerd door een heerlijk verwarmd zwembad met jacuzzi, een charmante chill-out ruimte om te zonnebaden en een praktische buitenkeuken op gas. Het huis heeft ook een groot en statig terras. Al deze elementen zijn ideaal om met familie en vrienden van te genieten en je het hele jaar door in een rustige en ontspannen sfeer te voelen.

INTERIEUR.
De woning heeft 5 en-suite slaapkamers en 2 gastentoiletten, die uitzonderlijk comfort bieden voor bewoners en gasten. Alle slaapkamers zijn zorgvuldig ontworpen en ingericht door de bekende binnenhuisarchitecte Rina Rankova.
Daarnaast is het uitgerust met ultramoderne technologie en een domoticasysteem. De ultramoderne beveiliging omvat video-intercom, een geavanceerd alarm en bewakingscamera's op het terrein die het hoogste niveau van veiligheid garanderen.
Alle specificaties van de villa zijn van de hoogste kwaliteit. De ultramoderne keuken is volledig uitgerust met Lacanche kookplaten, ideaal voor fijnproevers. Het pand heeft ook een fitnessruimte, twee open haarden, een bioscoopzaal, een speelkamer, 2 wasruimtes en een grote kamer die gemakkelijk kan worden omgebouwd tot een kantoor-bibliotheek.

Technische details

Hoofdkenmerken

  • 5 slaapkamers
  • 6 badkamers
Bouwjaar
2024
Perceelopp.
2210 m²
Bewoonbare oppervlakte
1534 m²
Aantal toiletten
1
Terras
401 m²
Tuin
Ja

Garage en parking

Aantal parkeerplaatsen
6

Plan een bezoek of vraag meer informatie over dit eigendom

  • Ik wens

Locatie

 

Vraag hier uw gepersonaliseerd brandpolisvoorstel aan

Als één van de grootste onafhankelijke verzekeringskantoren is Hillewaere Verzekeringen uw ideale partner om uw eigendommen te beschermen. Een combinatie van gespecialiseerde maatschappijen, degelijke kennis en uitgebreide service garandeert een correcte financiële compensatie in geval van schade, verlies of diefstal van uw bezittingen.

Vraag uw offerte

Sluit eenvoudig een digitale hypotheek af!

Hillewaere Hypotheken wil als onafhankelijke kredietmakelaar een antwoord bieden het vaak ondoorzichtige doolhof van hypothecaire leningen.

Wij stellen uw persoonlijke situatie voorop en zoeken naar die formule(s) die het beste bij uw leven aansluit(en). Dankzij onze objectieve hypotheekhulp op maat weet u dus exact waarvoor u kiest en waarom.

Simuleer uw hypotheek-aanvraag Plan uw afspraak

Bereken gemakkelijk jouw renovatiekosten!

Eindeloos wachten op aannemers en dan verschillende offertes vergelijken voor de renovatiewerken? Dat is verleden tijd met Setle!

In deze handige tool krijg je meteen marktconforme tarieven voor alle verbouwingswerken die van toepassing zijn en kan je gemakkelijk de renovatiekosten berekenen voor het pand dat jouw hart sneller laat slaan. Zo heb je ook ineens een goede leidraad om de aangepaste tarieven van je aannemer aan af te toetsen.

Bereken de renovatiekost op dit pand

Bereken uw energiekost voor deze woning.

Dankzij de digitale technologie van June Energy maakt u een persoonlijke simulatie van de energiekost voor deze woning op maat van uw leven en woonsituatie.

- +

Geschat verbruik elektriciteit

kWH/jaar

Geschat verbruik gas

kWH/jaar

Geschatte energiekost

= € /jaar

Berekenen van uw energiekost

Bereken snel en eenvoudig uw investeringsrendement

Bekijk via onze online simulator wat deze eigendom zou opbrengen als investering!