Penthouse te Malaga

Te Koop - , Malaga

Ref: 2333

€ 599 000

Vorige
Volgende
Prachtig duplex penthouse in het historische centrum van Malaga

Prachtig duplex penthouse in het historische centrum van Malaga

HIGHLIGHTS
Dit exclusieve duplex biedt een privésolarium op de bovenste verdieping van een charmant gebouw, met panoramisch uitzicht op het bruisende centrum van Malaga. De locatie is onverslaanbaar, in het hart van de stad, op slechts een paar minuten lopen van het emblematische Plaza de la Merced. Het is ook omringd door een breed scala aan commerciële en culturele diensten, waardoor je verzekerd bent van een onvergelijkbare stedelijke ervaring.
Het pand ligt in een van de rustigste straten van het historische centrum, waardoor de bewoners verzekerd zijn van rust en privacy. Met zijn eigentijdse ontwerp en bevoorrechte locatie is deze duplex een unieke kans om te genieten van het beste dat Málaga te bieden heeft.

INTRODUCTIE VAN DE WONING
Dit prachtige duplex appartement betovert met zijn charmante privé solarium van 40 m², gelegen op de bovenste verdieping van een exclusief gebouw van slechts 8 appartementen. Dit elegante appartement biedt twee slaapkamers, elk met een eigen en-suite badkamer, terwijl er op de woon-/keukenverdieping een grote open ruimte is die uitnodigt tot comfort en gezelligheid.
De gemeenschap biedt de optie om een of meer parkeerplaatsen te kopen in de kelder van het gebouw, de prijs van de parkeerplaats is niet inbegrepen.

EXTERIEUR
Dit kleine complex is een opwindend nieuwbouwproject, gelegen op een toplocatie in het hart van de stad. Dit gebouw komt vlakbij Dos Aceras Street, een belangrijke doorgangsweg die directe toegang biedt tot het emblematische Plaza Uncibay en Plaza de la Merced, die beide op slechts een paar minuten lopen liggen. Naast de centrale ligging heeft het gebied een uitstekend stedelijk vervoersnetwerk, waardoor mobiliteit in de stad wordt vergemakkelijkt, evenals de nabijheid van een verscheidenheid aan openbare en openbare scholen.
Het project zal bestaan uit in totaal acht woningen, elk ontworpen met oog voor detail om een moderne en comfortabele levensstijl te bieden. De ontwikkeling wordt verder benadrukt door de solariumverdieping die twee privéterrassen biedt voor de individuele duplexen, evenals een indrukwekkend gemeenschappelijk solariumterras, waar bewoners kunnen genieten van een panoramisch uitzicht over de stad en momenten van ontspanning in de buitenlucht. Dit project belichaamt de perfecte combinatie van gemak, locatie en levenskwaliteit in het bruisende hart van de stad.

INTERIEUR
Deze duplex biedt een zorgvuldig geplande indeling, verdeeld in drie niveaus die elkaar harmonieus aanvullen. Op het laagste niveau, dat overeenkomt met de eerste verdieping van het gebouw, is de hoofdingang van de flat. Hier bevindt zich een grote open ruimte met woonkamer, keuken en een klein toilet, waardoor een gezellige en functionele omgeving ontstaat voor het dagelijks leven.
Op het tweede niveau bevinden zich de twee grote slaapkamers, elk met een eigen en-suite badkamer, die privacy en comfort bieden aan de bewoners. Op de bovenste verdieping ontvouwt zich een prachtig solariumterras dat uitnodigt om te genieten van de frisse lucht en het spectaculaire uitzicht over de stad, waardoor een perfecte ruimte ontstaat om te ontspannen of gezellig samen te zijn in de buitenlucht.
De keuken is volledig uitgerust met alle benodigde apparatuur en garandeert comfort en functionaliteit in het hart van de woning. Daarnaast zijn overal hoogwaardige materialen en afwerkingen gebruikt, wat zorgt voor een comfortabele en langdurige woonervaring. Deze duplex combineert op slimme wijze modern design en functionaliteit om te voldoen aan de behoeften van de meest veeleisende bewoners.

Aarzel niet om ons te vragen naar de verschillende typologieën van woningen die beschikbaar zijn in hetzelfde project.

De gepubliceerde foto's zijn niet echt, het zijn computergegenereerde renders die de kwaliteiten illustreren die in het project zijn gebruikt, ze komen niet helemaal overeen met de gepubliceerde huizen.

Technische details

Hoofdkenmerken

  • 2 slaapkamers
  • 2 badkamers
Bouwjaar
2025
Bewoonbare oppervlakte
89 m²
Aantal toiletten
1
Terras
40 m²
Tuin
Ja

Plan een bezoek of vraag meer informatie over dit eigendom

  • Ik wens

Locatie

 

Vraag hier uw gepersonaliseerd brandpolisvoorstel aan

Als één van de grootste onafhankelijke verzekeringskantoren is Hillewaere Verzekeringen uw ideale partner om uw eigendommen te beschermen. Een combinatie van gespecialiseerde maatschappijen, degelijke kennis en uitgebreide service garandeert een correcte financiële compensatie in geval van schade, verlies of diefstal van uw bezittingen.

Vraag uw offerte

Sluit eenvoudig een digitale hypotheek af!

Hillewaere Hypotheken wil als onafhankelijke kredietmakelaar een antwoord bieden het vaak ondoorzichtige doolhof van hypothecaire leningen.

Wij stellen uw persoonlijke situatie voorop en zoeken naar die formule(s) die het beste bij uw leven aansluit(en). Dankzij onze objectieve hypotheekhulp op maat weet u dus exact waarvoor u kiest en waarom.

Simuleer uw hypotheek-aanvraag Plan uw afspraak

Bereken gemakkelijk jouw renovatiekosten!

Eindeloos wachten op aannemers en dan verschillende offertes vergelijken voor de renovatiewerken? Dat is verleden tijd met Setle!

In deze handige tool krijg je meteen marktconforme tarieven voor alle verbouwingswerken die van toepassing zijn en kan je gemakkelijk de renovatiekosten berekenen voor het pand dat jouw hart sneller laat slaan. Zo heb je ook ineens een goede leidraad om de aangepaste tarieven van je aannemer aan af te toetsen.

Bereken de renovatiekost op dit pand

Bereken uw energiekost voor deze woning.

Dankzij de digitale technologie van June Energy maakt u een persoonlijke simulatie van de energiekost voor deze woning op maat van uw leven en woonsituatie.

- +

Geschat verbruik elektriciteit

kWH/jaar

Geschat verbruik gas

kWH/jaar

Geschatte energiekost

= € /jaar

Berekenen van uw energiekost

Bereken snel en eenvoudig uw investeringsrendement

Bekijk via onze online simulator wat deze eigendom zou opbrengen als investering!