Stadswoning te Mijas Costa

Te Koop - , Mijas Costa

Ref: 2335

€ 545 000

Vorige
Volgende
Charmant herenhuis met uitzicht op de golfbaan en conciërgeservice in La Cala Golf

Charmant herenhuis met uitzicht op de golfbaan en conciërgeservice in La Cala Golf

HIGHLIGHTS
Dit charmante duplex appartement maakt deel uit van een exclusief luxe resort dat een breed scala aan diensten biedt om een ongeëvenaarde ervaring te garanderen. Gelegen in een bevoorrechte omgeving van Andalusië, met 320 dagen zon per jaar, is het ontworpen voor de eigenaar om optimaal te genieten van het klimaat en de levensstijl van deze regio. Met panoramisch uitzicht op drie golfbanen in Mijas is deze ruimte zorgvuldig ontworpen om de privacy en het comfort van de eigenaar te garanderen. Desondanks zult u zich nooit geïsoleerd voelen dankzij de conciërgeservice en winkels die beschikbaar zijn op het resort, waar vriendelijk en behulpzaam personeel altijd klaar staat om u te helpen en een breed scala aan diensten aanbiedt zodat u zich thuis voelt. Daarnaast heeft het resort 24-uurs beveiliging, medische dienst die altijd beschikbaar is en een verscheidenheid aan activiteiten gedurende het hele jaar, allemaal ontworpen met het enige doel om uw welzijn en comfort te garanderen. Ondersteund door een gerenommeerde hotelketen die gespecialiseerd is in het voldoen aan de meest veeleisende behoeften van haar gasten, is deze service ontworpen om uw verwachtingen te overtreffen.

INTRODUCTIE VAN DE WONING
Deze prachtige halfvrijstaande duplex biedt twee slaapkamers met en suite badkamers en een conciërgeservice die niet onderdoet voor die van een luxe hotel, en dat alles zonder de privacy en het comfort van je eigen huis op te offeren. Stel je voor dat je linnengoed, handdoeken en extra huishoudelijke diensten tot je beschikking hebt, samen met talloze gemeenschappelijke ruimten in het complex voor al je gemak.
Naast deze voorzieningen heeft het complex een verscheidenheid aan faciliteiten om aan je dagelijkse en recreatieve behoeften te voldoen, waaronder verschillende restaurants en bars, een bakkerij en een kinderclub voor het vermaak van de kleintjes. Er zijn ook 13 zwembaden en een fitnessruimte met sauna voor ontspannende momenten en lichaamsbeweging.
De conciërgeservice staat klaar om een breed scala aan extra diensten te organiseren, van het boeken van concertkaartjes tot het regelen van extra huishoudelijke hulp of een privédiner met een persoonlijke chef-kok. Ze kunnen zelfs schoonheidsbehandelingen regelen of een parkeerplaats voor je reserveren.
Als je je huis niet gebruikt, wordt het automatisch opgenomen in een verhuurprogramma, zodat je op een aantrekkelijke manier extra inkomsten kunt genereren. Dit maakt de aankoop van dit pand tot een winstgevende en productieve investering.

EXTERIEUR
In het hart van Mijas Costa ligt dit prachtige herenhuis in een ware mediterrane oase. Strategisch gelegen voor het verkennen van het beste van de Costa del Sol, is onze regio beroemd om zijn zonnige klimaat, gouden zandstranden, gerenommeerde golfbanen, rijke culturele erfgoed en bruisende nachtleven. Vanaf onze toplocatie ligt de hele Costa del Sol binnen handbereik. De met een blauwe vlag bekroonde stranden liggen binnen handbereik, terwijl de skipistes van de Sierra Nevada op slechts twee uur rijden liggen voor wie van de winter houdt. En met het internationale vliegveld van Malaga op slechts 25 minuten rijden ligt de rest van Europa binnen handbereik. Dompel jezelf onder in de diversiteit en schoonheid van deze regio vanaf onze uitzonderlijke locatie.

INTERIEUR
Elk detail van het interieur van dit huis is zorgvuldig ontworpen om optimaal gebruik te maken van natuurlijk licht. De prestigieuze merken die zijn gebruikt, zoals Siemens, Hansgrohe, Duravit en Cifre Cerámicas, garanderen de tevredenheid van veeleisende klanten op het gebied van kwaliteit en stijl.
Het ontwerp van de duplex biedt een royale indeling, met 2 slaapkamers, elk met een eigen en-suite badkamer, plus een klein gastentoilet. De grote woon-eetkeuken, geïntegreerd in één open ruimte, creëert een ruime en uitnodigende sfeer. Bovendien is er een wasruimte verbonden aan de keuken voor een betere organisatie van het huis.
De duplex biedt een prachtig terras en een kleine privétuin.

Aarzel niet om ons te vragen naar de verschillende soorten woningen die beschikbaar zijn in dezelfde ontwikkeling.

De gepubliceerde foto's zijn niet echt, het zijn computergegenereerde renders, die de kwaliteiten illustreren die gebruikt zijn in het project, ze komen niet in hun geheel overeen met de gepubliceerde woningen.

Technische details

Hoofdkenmerken

  • 2 slaapkamers
  • 2 badkamers
Bouwjaar
2026
Bewoonbare oppervlakte
110 m²
Aantal toiletten
1
Terras
10 m²
Tuin
Ja

Garage en parking

Aantal parkeerplaatsen
1

Plan een bezoek of vraag meer informatie over dit eigendom

  • Ik wens

Locatie

 

Vraag hier uw gepersonaliseerd brandpolisvoorstel aan

Als één van de grootste onafhankelijke verzekeringskantoren is Hillewaere Verzekeringen uw ideale partner om uw eigendommen te beschermen. Een combinatie van gespecialiseerde maatschappijen, degelijke kennis en uitgebreide service garandeert een correcte financiële compensatie in geval van schade, verlies of diefstal van uw bezittingen.

Vraag uw offerte

Sluit eenvoudig een digitale hypotheek af!

Hillewaere Hypotheken wil als onafhankelijke kredietmakelaar een antwoord bieden het vaak ondoorzichtige doolhof van hypothecaire leningen.

Wij stellen uw persoonlijke situatie voorop en zoeken naar die formule(s) die het beste bij uw leven aansluit(en). Dankzij onze objectieve hypotheekhulp op maat weet u dus exact waarvoor u kiest en waarom.

Simuleer uw hypotheek-aanvraag Plan uw afspraak

Bereken gemakkelijk jouw renovatiekosten!

Eindeloos wachten op aannemers en dan verschillende offertes vergelijken voor de renovatiewerken? Dat is verleden tijd met Setle!

In deze handige tool krijg je meteen marktconforme tarieven voor alle verbouwingswerken die van toepassing zijn en kan je gemakkelijk de renovatiekosten berekenen voor het pand dat jouw hart sneller laat slaan. Zo heb je ook ineens een goede leidraad om de aangepaste tarieven van je aannemer aan af te toetsen.

Bereken de renovatiekost op dit pand

Bereken uw energiekost voor deze woning.

Dankzij de digitale technologie van June Energy maakt u een persoonlijke simulatie van de energiekost voor deze woning op maat van uw leven en woonsituatie.

- +

Geschat verbruik elektriciteit

kWH/jaar

Geschat verbruik gas

kWH/jaar

Geschatte energiekost

= € /jaar

Berekenen van uw energiekost

Bereken snel en eenvoudig uw investeringsrendement

Bekijk via onze online simulator wat deze eigendom zou opbrengen als investering!