Woning te Malaga

Te Koop - , Malaga

Ref: 2337

€ 481 800

Vorige
Volgende
Charmant chalet met zwembad in Puerto de la Torre

Charmant chalet met zwembad in Puerto de la Torre

HIGHLIGHTS
Ontdek de onvergelijkbare schoonheid van onze villa's in Puerto de la Torre, Malaga. Elk exterieur element is zorgvuldig ontworpen om te mengen met moderniteit en te harmoniseren met de natuurlijke omgeving. Bewonder de panoramische uitzichten, prachtige tuinen en buitenruimtes ontworpen voor comfort en sereniteit. Jouw oase van rust wacht op je.

INTRODUCTIE VAN DE WONING
Charmante vrijstaande villa, gekenmerkt door zijn eenvoudige en eigentijdse esthetiek. Strategisch gelegen in een klassieke woonwijk van Malaga, beschikt dit huis over alle commerciële voorzieningen, scholen en een uitstekend stedelijk vervoersnetwerk. Bovendien is de nabijheid van het stadscentrum en de stranden ongeëvenaard, dankzij de snelle verbinding met de snelweg, die op slechts korte afstand ligt. Geniet van de perfecte combinatie van rust en comfort in deze bevoorrechte enclave.

EXTERIEUR
Deze vrijstaande villa betovert met zijn charmante ontwerp, dat harmonie en elegantie uitstraalt in elk detail. De locatie is gewoonweg ongeëvenaard, ideaal voor eigenaars die op zoek zijn naar de rust van een van de rustigste woonwijken van de stad, zonder af te zien van de nabijheid van essentiële voorzieningen en het gemak van het historische centrum op slechts een paar minuten rijden. Dompel jezelf onder in de perfecte balans van privacy en toegankelijkheid in dit idyllische huis.

INTERIEUR
Elke hoek van het interieur van deze woning is zorgvuldig ontworpen om praktische aspecten te combineren met een moderne en verfijnde stijl. Er is gekozen voor materialen van goede kwaliteit om duurzaamheid te garanderen. Ontdek ruimten overspoeld met natuurlijk licht, uitstekende afwerking en een eigentijdse esthetiek die elke ruimte definieert. Deze woningen in Puerto de la Torre vertegenwoordigen een toevluchtsoord van welzijn en distinctie, ontworpen om je een onvergelijkbare woonervaring te bieden, waar comfort en schoonheid in perfecte harmonie met elkaar zijn verweven.

Aarzel niet om ons te vragen naar de verschillende typen woningen die beschikbaar zijn in dezelfde ontwikkeling.

De gepubliceerde foto's zijn niet echt, het zijn computergegenereerde renders die de kwaliteiten van het project illustreren, ze komen niet helemaal overeen met de gepubliceerde woningen.

Technische details

Hoofdkenmerken

  • 3 slaapkamers
  • 2 badkamers
Bouwjaar
2025
Perceelopp.
428 m²
Bewoonbare oppervlakte
208 m²
Aantal toiletten
1
Terras
17 m²
Tuin
Ja

Garage en parking

Aantal parkeerplaatsen
2

Plan een bezoek of vraag meer informatie over dit eigendom

  • Ik wens

Locatie

 

Vraag hier uw gepersonaliseerd brandpolisvoorstel aan

Als één van de grootste onafhankelijke verzekeringskantoren is Hillewaere Verzekeringen uw ideale partner om uw eigendommen te beschermen. Een combinatie van gespecialiseerde maatschappijen, degelijke kennis en uitgebreide service garandeert een correcte financiële compensatie in geval van schade, verlies of diefstal van uw bezittingen.

Vraag uw offerte

Sluit eenvoudig een digitale hypotheek af!

Hillewaere Hypotheken wil als onafhankelijke kredietmakelaar een antwoord bieden het vaak ondoorzichtige doolhof van hypothecaire leningen.

Wij stellen uw persoonlijke situatie voorop en zoeken naar die formule(s) die het beste bij uw leven aansluit(en). Dankzij onze objectieve hypotheekhulp op maat weet u dus exact waarvoor u kiest en waarom.

Simuleer uw hypotheek-aanvraag Plan uw afspraak

Bereken gemakkelijk jouw renovatiekosten!

Eindeloos wachten op aannemers en dan verschillende offertes vergelijken voor de renovatiewerken? Dat is verleden tijd met Setle!

In deze handige tool krijg je meteen marktconforme tarieven voor alle verbouwingswerken die van toepassing zijn en kan je gemakkelijk de renovatiekosten berekenen voor het pand dat jouw hart sneller laat slaan. Zo heb je ook ineens een goede leidraad om de aangepaste tarieven van je aannemer aan af te toetsen.

Bereken de renovatiekost op dit pand

Bereken uw energiekost voor deze woning.

Dankzij de digitale technologie van June Energy maakt u een persoonlijke simulatie van de energiekost voor deze woning op maat van uw leven en woonsituatie.

- +

Geschat verbruik elektriciteit

kWH/jaar

Geschat verbruik gas

kWH/jaar

Geschatte energiekost

= € /jaar

Berekenen van uw energiekost

Bereken snel en eenvoudig uw investeringsrendement

Bekijk via onze online simulator wat deze eigendom zou opbrengen als investering!