Villa te Mijas Costa

Te Koop - , Mijas Costa

Ref: 2339

€ 1 795 000

Vorige
Volgende
Villa met groot zwembad in spectaculaire omheinde complex in Riviera del Sol, Mijas

Villa met groot zwembad in spectaculaire omheinde complex in Riviera del Sol, Mijas

HIGHLIGHTS
Beschouwd als de villa met het grootste zwembad in het complex, evenals met de grootste kleedkamer, grote chill-out ruimte, uitzicht op zee vanaf het solarium en garage in de kelder voor 2 auto's met voldoende extra opslagruimte, naast andere toepassingen. Het ligt in een rustige wijk van de gemeente Mijas, vlakbij de Riviera del Sol. Het ligt op slechts een paar minuten van het strand "La Cala de Mijas". Bovendien is het zeer dicht bij scholen, openbaar vervoer en alle diensten. Het ligt op slechts een paar minuten van een golfbaan en is niet ver van Marbella, het centrum van Malaga en het vliegveld. Vermeldenswaard is het brede scala aan diensten die worden aangeboden door de gemeenschap, inbegrepen in de maandelijkse prijs, zoals een pendeldienst, te boeken via de app, om naar Cala de Mijas te gaan, evenals een fitnessruimte, SPA en bioscoopzaal, ook te boeken via de app. Daarnaast is het complex een omheind complex met videobewaking en continu beveiligingspersoneel gedurende 14 uur per dag.
Het complex biedt andere diensten, tegen extra kosten, zoals tuinonderhoud en schoonmaakdiensten voor elke woning, die ook geboekt kunnen worden via de app.

INTRODUCTIE VAN DE WONING
Dit is de 16e villa in het complex, het is gelegen in een omheind en videobewaakt complex van 19 luxe villa's aan de Costa del Sol in een privégemeenschap met 24-uurs beveiliging. Dit pand is verdeeld in 4 verdiepingen en heeft een privélift in het pand voor het gemak van de eigenaren.
De gemeenschap heeft de villa's een regenwaterreservoir ter beschikking gesteld waarin het regenwater wordt opgevangen dat wordt gebruikt voor de irrigatie van de gemeenschappelijke en privétuinen via een gekanaliseerd systeem, waardoor de toevoer van gerecycled water wordt gegarandeerd.

EXTERIEUR
Het pand is goed verdeeld over 4 niveaus, een kelder, begane grond, eerste verdieping en dak met solarium. Het heeft een privézwembad en buitendouche. Aan de andere kant heeft de buitenruimte een overdekte eethoek, plus nog een terrasgedeelte voor banken en een chill-out gedeelte dat in deze villa ruimer is dan in de rest. De schaduwrijke en zonnige gebieden zijn goed gepland, allemaal omringd door een grote tuin. De villa wordt omringd door weelderig aangelegde tuinen en de kamers hebben grote ramen om natuurlijk licht binnen te laten en de schoonheid van de tuin een constant onderdeel van het huis te laten zijn.

INTERIEUR
De villa heeft een eigentijds ontwerp, wat ook duidelijk te zien is in de binnenruimtes. De keuken is bijvoorbeeld zeer modern, open en sluit aan op de eet- en woongedeeltes met open haard. Het huis heeft verschillende kamers voor maximale organisatie, zoals een wasruimte en een berging in de kelder. De hoofdslaapkamer met en-suite badkamer, een prachtige kleedkamer en een mooi terras zijn bijzonder opmerkelijk. Een ruime kelder met een multifunctionele ruimte garandeert het comfort en de organisatie van het huis. Daarnaast heeft de woning nog een multifunctionele ruimte op de begane grond die kan worden gebruikt als opslagruimte of bijkeuken.

Aarzel niet om ons te vragen naar de verschillende soorten woningen die beschikbaar zijn in dezelfde ontwikkeling.

De gepubliceerde foto's zijn niet echt, het zijn computergegenereerde renders, als voorbeeld van de kwaliteiten die gebruikt zijn in het project.

Technische details

Hoofdkenmerken

  • 3 slaapkamers
  • 3 badkamers
Bouwjaar
2025
Perceelopp.
379 m²
Bewoonbare oppervlakte
365 m²
Aantal toiletten
1
Terras
163 m²
Tuin
Ja

Garage en parking

Aantal parkeerplaatsen
3

Plan een bezoek of vraag meer informatie over dit eigendom

  • Ik wens

Locatie

 

Vraag hier uw gepersonaliseerd brandpolisvoorstel aan

Als één van de grootste onafhankelijke verzekeringskantoren is Hillewaere Verzekeringen uw ideale partner om uw eigendommen te beschermen. Een combinatie van gespecialiseerde maatschappijen, degelijke kennis en uitgebreide service garandeert een correcte financiële compensatie in geval van schade, verlies of diefstal van uw bezittingen.

Vraag uw offerte

Sluit eenvoudig een digitale hypotheek af!

Hillewaere Hypotheken wil als onafhankelijke kredietmakelaar een antwoord bieden het vaak ondoorzichtige doolhof van hypothecaire leningen.

Wij stellen uw persoonlijke situatie voorop en zoeken naar die formule(s) die het beste bij uw leven aansluit(en). Dankzij onze objectieve hypotheekhulp op maat weet u dus exact waarvoor u kiest en waarom.

Simuleer uw hypotheek-aanvraag Plan uw afspraak

Bereken gemakkelijk jouw renovatiekosten!

Eindeloos wachten op aannemers en dan verschillende offertes vergelijken voor de renovatiewerken? Dat is verleden tijd met Setle!

In deze handige tool krijg je meteen marktconforme tarieven voor alle verbouwingswerken die van toepassing zijn en kan je gemakkelijk de renovatiekosten berekenen voor het pand dat jouw hart sneller laat slaan. Zo heb je ook ineens een goede leidraad om de aangepaste tarieven van je aannemer aan af te toetsen.

Bereken de renovatiekost op dit pand

Bereken uw energiekost voor deze woning.

Dankzij de digitale technologie van June Energy maakt u een persoonlijke simulatie van de energiekost voor deze woning op maat van uw leven en woonsituatie.

- +

Geschat verbruik elektriciteit

kWH/jaar

Geschat verbruik gas

kWH/jaar

Geschatte energiekost

= € /jaar

Berekenen van uw energiekost

Bereken snel en eenvoudig uw investeringsrendement

Bekijk via onze online simulator wat deze eigendom zou opbrengen als investering!