Appartement te Mijas Costa

Te Koop - , Mijas Costa

Ref: 2347

€ 1 010 000

Vorige
Volgende
Prachtig gelijkvloers appartement met privé zwembad en tuin in Mijas Costa

Prachtig gelijkvloers appartement met privé zwembad en tuin in Mijas Costa

HIGHLIGHTS
Geniet van een levensstijl die het beste van twee werelden perfect combineert: de rustige sereniteit van het kustleven en het moderne comfort van een exclusieve gemeenschap. Neem een verfrissende duik in het privézwembad van dit appartement op de begane grond en ontspan in de bijna 100 meter buitenruimte verdeeld tussen tuin en terras of in het gemeenschappelijke zwembad met prachtig uitzicht op zee en kom tot rust in de ontspannende gemeenschappelijke ruimtes.

INTRODUCTIE VAN DE WONING
De begane grond is ontworpen om de typisch Andalusische levensstijl van ontspanning en welzijn te garanderen. Hiertoe biedt het gemeenschappelijke ruimten zoals een gemeenschappelijk zwembad met solarium, weelderige tuinen, een fitnessruimte en SPA en een multifunctionele ruimte voor gebruik als evenementenruimte en co-workingruimte. Maar ook iets essentieels als een parkeerplaats en berging. Om comfort en ontspanning in de woningen te blijven garanderen, is er een domoticasysteem toegevoegd.
De locatie is onverslaanbaar, gelegen naast het winkelcentrum Miramar, dat de nabijheid van bars, restaurants en alle modieuze winkels op loopafstand garandeert, en naast de snelweg om Marbella, de luchthaven, het treinstation of het stadscentrum in slechts een paar minuten met de auto te bereiken.

EXTERIEUR
Het stijlvolle, laagbouw gebouw is zorgvuldig ontworpen door architecten Maiz&Diaz, die nauwgezet aandacht hebben besteed aan elk detail. Het resultaat is een perfecte combinatie van elegantie en moderniteit.
De gemeenschappelijke ruimten zijn versierd met bomen en bloemen volgens het project van de Vereniging van Vrienden van de Botanische Tuinen van Málaga, wat een vleugje natuur en schoonheid toevoegt aan de omgeving.
Om de duurzaamheid te bevorderen is het gebouw bovendien uitgerust met een innovatief irrigatiesysteem voor regenwater in de gemeenschappelijke ruimtes, wat bijdraagt aan de besparing van deze essentiële hulpbron.

BINNEN
Een van de opvallende kenmerken van deze prachtige flat is een geavanceerd ventilatie- en luchtverversingssysteem dat volledig voldoet aan de technische code DB-HS, waardoor een gezond en fris binnenklimaat in de hele flat wordt gegarandeerd. De airconditioning, geleverd door een aerothermisch systeem, garandeert efficiënte en duurzame warmte in elke hoek, met de mogelijkheid om de temperatuur individueel te regelen in elke kamer, dankzij erkende merken zoals Daikin, Mitsubishi of vergelijkbaar.
De warmwatervoorziening profiteert ook van aerothermische verwarming en zorgt voor continu en efficiënt comfort.
Voor nog meer comfort is er vloerverwarming geïnstalleerd, met PVC-buizen met warm water dat rechtstreeks wordt gevoed vanuit het aerothermische systeem, wat zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de warmte in de woonruimte.
Tot slot zal het domoticasysteem voor de bediening van verlichting en airconditioning bijdragen aan de ontspanning en het comfort van de gelukkige eigenaren.

Aarzel niet om ons te vragen naar de verschillende soorten woningen die beschikbaar zijn in hetzelfde project.

De gepubliceerde foto's zijn niet echt, het zijn computergegenereerde renders die de kwaliteiten van het project illustreren, ze komen niet helemaal overeen met de gepubliceerde woningen.

Technische details

Hoofdkenmerken

  • 3 slaapkamers
  • 2 badkamers
Bouwjaar
2026
Terras
46 m²
Tuin
Ja

Garage en parking

Aantal parkeerplaatsen
1

Plan een bezoek of vraag meer informatie over dit eigendom

  • Ik wens

Locatie

 

Vraag hier uw gepersonaliseerd brandpolisvoorstel aan

Als één van de grootste onafhankelijke verzekeringskantoren is Hillewaere Verzekeringen uw ideale partner om uw eigendommen te beschermen. Een combinatie van gespecialiseerde maatschappijen, degelijke kennis en uitgebreide service garandeert een correcte financiële compensatie in geval van schade, verlies of diefstal van uw bezittingen.

Vraag uw offerte

Sluit eenvoudig een digitale hypotheek af!

Hillewaere Hypotheken wil als onafhankelijke kredietmakelaar een antwoord bieden het vaak ondoorzichtige doolhof van hypothecaire leningen.

Wij stellen uw persoonlijke situatie voorop en zoeken naar die formule(s) die het beste bij uw leven aansluit(en). Dankzij onze objectieve hypotheekhulp op maat weet u dus exact waarvoor u kiest en waarom.

Simuleer uw hypotheek-aanvraag Plan uw afspraak

Bereken gemakkelijk jouw renovatiekosten!

Eindeloos wachten op aannemers en dan verschillende offertes vergelijken voor de renovatiewerken? Dat is verleden tijd met Setle!

In deze handige tool krijg je meteen marktconforme tarieven voor alle verbouwingswerken die van toepassing zijn en kan je gemakkelijk de renovatiekosten berekenen voor het pand dat jouw hart sneller laat slaan. Zo heb je ook ineens een goede leidraad om de aangepaste tarieven van je aannemer aan af te toetsen.

Bereken de renovatiekost op dit pand

Bereken uw energiekost voor deze woning.

Dankzij de digitale technologie van June Energy maakt u een persoonlijke simulatie van de energiekost voor deze woning op maat van uw leven en woonsituatie.

- +

Geschat verbruik elektriciteit

kWH/jaar

Geschat verbruik gas

kWH/jaar

Geschatte energiekost

= € /jaar

Berekenen van uw energiekost

Bereken snel en eenvoudig uw investeringsrendement

Bekijk via onze online simulator wat deze eigendom zou opbrengen als investering!