Villa te Mijas

Te Koop - , Mijas

Ref: 2363

€ 2 100 000

Vorige
Volgende
Elegante villa in omheind complex, Mijas pueblo

Elegante villa in omheind complex, Mijas pueblo

HIGHLIGHTS
Eigentijdse design villa met zwembad, garage en uitzicht op zee. Dit is villa nr. 6, de meest privé gelegen villa van het complex, aangezien het iets apart ligt van de rest van het complex. Het is ook gelegen in het hoogste deel van het complex, wat een spectaculair uitzicht op zee garandeert. Het biedt een lift en een privégarage in de kelder voor gemak en privacy.

INTRODUCTIE VAN DE WONING
Dit prachtige object biedt een unieke combinatie van zee, zon en bergen in een uitzonderlijke omgeving, allemaal op loopafstand. De villa heeft een goed ingedeeld interieur, waar de woonkamer, eetkamer en volledig uitgeruste keuken met ontbijthoek zijn geïntegreerd in een woonruimte die het uitzicht maximaliseert door de grote ramen en panoramische deuren.
De verbinding tussen buiten en binnen is naadloos, met ruime overdekte terrassen en twee onoverdekte terrassen die toegankelijk zijn vanuit twee van de slaapkamers. Het is de ideale plek om te ontspannen en te genieten van het uitzicht op de Middellandse Zee.

EXTERIEUR
De spectaculaire villa ligt in een exclusief project van villa's met vier slaapkamers, die zich onderscheiden door hun adembenemende uitzicht, eigentijdse bouwstijl en de nieuwste technologie in huis. Mijas biedt prachtige stranden en fantastische golfbanen en biedt bezoekers een uniek contrast tussen traditie en moderniteit, zonder de essentie ervan te verliezen.
Wandelend door de witgekalkte hoekjes, patio's, tuinen en kluizenaarswoningen kun je genieten van een sfeer die het langzame tempo en de charme van weleer bewaart. Het dorp, beschermd door de bergen, biedt een panoramisch uitzicht op zowel het platteland als de zee.

INTERIEUR
De lichte villa is verdeeld over drie verdiepingen en biedt de eigenaren een spectaculair uitzicht op zee. Er is een lift en een grote garage van 24 vierkante meter in de kelder, waar ook een wasruimte is. Twee van de vier slaapkamers hebben een heerlijk terras, ideaal om te ontspannen en te genieten van het uitzicht op zee.
In de ruime tuin ligt een prachtig zwembad en een grote ligweide, perfect om te ontspannen en te genieten van het mediterrane klimaat. De villa onderscheidt zich door zijn uitstekende kwaliteiten, zoals Siemens apparatuur, vloerverwarming in het hele huis, warm water door aerothermische verwarming en een domoticasysteem, naast andere voorzieningen.

Aarzel niet om ons te vragen naar verschillende soorten woningen die beschikbaar zijn in hetzelfde project.

De gepubliceerde foto's zijn niet echt, het zijn computergegenereerde renders die de kwaliteiten illustreren die in het project zijn gebruikt, ze komen niet helemaal overeen met de gepubliceerde huizen.

Technische details

Hoofdkenmerken

  • 4 slaapkamers
  • 4 badkamers
Bouwjaar
2025
Perceelopp.
815 m²
Bewoonbare oppervlakte
246 m²
Aantal toiletten
1
Terras
10 m²
Tuin
Ja

Garage en parking

Aantal parkeerplaatsen
1

Plan een bezoek of vraag meer informatie over dit eigendom

  • Ik wens

Locatie

 

Vraag hier uw gepersonaliseerd brandpolisvoorstel aan

Als één van de grootste onafhankelijke verzekeringskantoren is Hillewaere Verzekeringen uw ideale partner om uw eigendommen te beschermen. Een combinatie van gespecialiseerde maatschappijen, degelijke kennis en uitgebreide service garandeert een correcte financiële compensatie in geval van schade, verlies of diefstal van uw bezittingen.

Vraag uw offerte

Sluit eenvoudig een digitale hypotheek af!

Hillewaere Hypotheken wil als onafhankelijke kredietmakelaar een antwoord bieden het vaak ondoorzichtige doolhof van hypothecaire leningen.

Wij stellen uw persoonlijke situatie voorop en zoeken naar die formule(s) die het beste bij uw leven aansluit(en). Dankzij onze objectieve hypotheekhulp op maat weet u dus exact waarvoor u kiest en waarom.

Simuleer uw hypotheek-aanvraag Plan uw afspraak

Bereken gemakkelijk jouw renovatiekosten!

Eindeloos wachten op aannemers en dan verschillende offertes vergelijken voor de renovatiewerken? Dat is verleden tijd met Setle!

In deze handige tool krijg je meteen marktconforme tarieven voor alle verbouwingswerken die van toepassing zijn en kan je gemakkelijk de renovatiekosten berekenen voor het pand dat jouw hart sneller laat slaan. Zo heb je ook ineens een goede leidraad om de aangepaste tarieven van je aannemer aan af te toetsen.

Bereken de renovatiekost op dit pand

Bereken uw energiekost voor deze woning.

Dankzij de digitale technologie van June Energy maakt u een persoonlijke simulatie van de energiekost voor deze woning op maat van uw leven en woonsituatie.

- +

Geschat verbruik elektriciteit

kWH/jaar

Geschat verbruik gas

kWH/jaar

Geschatte energiekost

= € /jaar

Berekenen van uw energiekost

Bereken snel en eenvoudig uw investeringsrendement

Bekijk via onze online simulator wat deze eigendom zou opbrengen als investering!