Villa te Madrid

Te Koop - , Madrid

Ref: 2377

€ 25 000 000

Vorige
Volgende
Spectaculaire villa in de exclusieve woonwijk La Moraleja, Alcobendas, Madrid

Spectaculaire villa in de exclusieve woonwijk La Moraleja, Alcobendas, Madrid

HIGHLIGHTS
Gelegen in de exclusieve woonwijk La Moraleja, een complex met een hoog veiligheidsniveau dankzij de 24-uurs bewaking. De villa heeft alles voor wie midden in de natuur wil wonen en tegelijkertijd op een steenworp afstand van Madrid. Het is ook perfect voor wie op zoek is naar een modern en eigentijds huis, aangepast aan nieuwe technologieën en met respect voor het milieu. Daarom is dit huis ideaal voor wie op zoek is naar een balans tussen wonen in een natuurlijke omgeving waar ontspanning, rust en privacy in overvloed zijn en toegang tot het brede scala aan diensten dat de locatie biedt, zoals een aanzienlijk aantal internationale scholen, winkel- en recreatiecentra, sportclubs, golfbanen, restaurants en nog veel meer. Bovendien heeft La Moraleja het extra voordeel dat het op slechts 10 minuten van Adolfo Suárez Madrid Barajas International Airport ligt.

INTRODUCTIE VAN HET PAND
Het pand is verdeeld in drie verdiepingen en is gebouwd volgens de hoogste luxe standaard, met alle comfort en aandacht voor detail. De villa ligt op een van de beste grondstukken in La Moraleja vanwege de ligging, het terrein, de hoogte en de overvloed aan bomen. Het ligt in een bocht die het privacy geeft en het weg houdt van het mogelijke verkeerslawaai van de nabijgelegen hoofdweg, hoewel het een zeer rustige omgeving is. Het huis ligt vlakbij een directe bushalte naar Madrid.

BUITEN
La Moraleja heeft vier 18-holes golfbanen (baan 3 is door het Amerikaanse tijdschrift Golf Digest beoordeeld als de op een na beste golfbaan van Spanje), een tennisclub en een manege. Zonder de woonwijk te verlaten, hebben de bewoners van La Moraleja verschillende winkelgebieden, zeer dicht bij twee winkel- en gastronomische gebieden: La Plaza de la Moraleja en El Bulevar de la Moraleja. La Plaza de la Moraleja is ook een aangename open ruimte bij de ingang van de wijk die, naast vele andere diensten, een apotheek, een supermarkt, twaalf restaurants, een gastronomische winkel, vijf bankfilialen, een benzinestation, enz. biedt. Het is een charismatische en geconsolideerde wijk waar je zowel in de zomer als in de winter kunt genieten van ontbijt, lunch of diner op een van de open of beglaasde terrassen. De wijk biedt ook de beste internationale scholen van Madrid en twee belangrijke ziekenhuizen in de buurt.

INTERIEUR
De villa is verdeeld over drie verdiepingen: kelder, begane grond (die eigenlijk twee niveaus heeft), eerste verdieping en een spectaculair solarium op het dak. Deze woning straalt luxe en comfort uit in elke hoek. Het heeft 9 slaapkamers, waarvan er 3 zijn uitgerust voor huishoudelijk gebruik. Het heeft ook een prachtige bibliotheek, ruime kleedkamers, 12 badkamers, een indrukwekkende familiekeuken, hoge plafonds, een grote hal, een panoramische lift en een open haard, naast andere exclusieve kenmerken voor een villa van deze categorie.

De gepubliceerde foto's zijn niet echt, het zijn computergegenereerde renders, die de kwaliteiten illustreren die gebruikt zijn in het project, ze komen niet in hun geheel overeen met de gepubliceerde woningen.

Technische details

Hoofdkenmerken

  • 9 slaapkamers
  • 12 badkamers
Bouwjaar
2024
Perceelopp.
10318 m²
Bewoonbare oppervlakte
2903 m²
Terras
1818 m²
Tuin
Ja

Garage en parking

Aantal parkeerplaatsen
8

Plan een bezoek of vraag meer informatie over dit eigendom

  • Ik wens

Locatie

 

Vraag hier uw gepersonaliseerd brandpolisvoorstel aan

Als één van de grootste onafhankelijke verzekeringskantoren is Hillewaere Verzekeringen uw ideale partner om uw eigendommen te beschermen. Een combinatie van gespecialiseerde maatschappijen, degelijke kennis en uitgebreide service garandeert een correcte financiële compensatie in geval van schade, verlies of diefstal van uw bezittingen.

Vraag uw offerte

Sluit eenvoudig een digitale hypotheek af!

Hillewaere Hypotheken wil als onafhankelijke kredietmakelaar een antwoord bieden het vaak ondoorzichtige doolhof van hypothecaire leningen.

Wij stellen uw persoonlijke situatie voorop en zoeken naar die formule(s) die het beste bij uw leven aansluit(en). Dankzij onze objectieve hypotheekhulp op maat weet u dus exact waarvoor u kiest en waarom.

Simuleer uw hypotheek-aanvraag Plan uw afspraak

Bereken gemakkelijk jouw renovatiekosten!

Eindeloos wachten op aannemers en dan verschillende offertes vergelijken voor de renovatiewerken? Dat is verleden tijd met Setle!

In deze handige tool krijg je meteen marktconforme tarieven voor alle verbouwingswerken die van toepassing zijn en kan je gemakkelijk de renovatiekosten berekenen voor het pand dat jouw hart sneller laat slaan. Zo heb je ook ineens een goede leidraad om de aangepaste tarieven van je aannemer aan af te toetsen.

Bereken de renovatiekost op dit pand

Bereken uw energiekost voor deze woning.

Dankzij de digitale technologie van June Energy maakt u een persoonlijke simulatie van de energiekost voor deze woning op maat van uw leven en woonsituatie.

- +

Geschat verbruik elektriciteit

kWH/jaar

Geschat verbruik gas

kWH/jaar

Geschatte energiekost

= € /jaar

Berekenen van uw energiekost

Bereken snel en eenvoudig uw investeringsrendement

Bekijk via onze online simulator wat deze eigendom zou opbrengen als investering!