Semi Detached Villa te Marbella

Te Koop - , Marbella

Ref: 2378

€ 7 900 000

Vorige
Volgende
VILLA IN DE HOOGSTE WIJK VAN DE GOUDEN MIJL, IN CASCADA DE CAMOJÁN

VILLA IN DE HOOGSTE WIJK VAN DE GOUDEN MIJL, IN CASCADA DE CAMOJÁN

HIGHLIGHTS.
We staan op het punt om een collectie van vijf unieke luxe villa's te onthullen in het Cascada de Camoján project, genesteld in de buurt van Sierra Blanca, in het hart van Marbella's Golden Mile. Deze woningen zullen worden gesitueerd in een beveiligde omheinde gemeenschap, op de hoogste top van het project, wat een zeer serene en onderscheidende omgeving oplevert, volledig omringd door de natuur.

Dit project bevindt zich momenteel in het midden van de ontwikkeling en heeft enkele wijzigingen ondergaan wat betreft het ontwerp en de afmetingen van de woningen. Als je geïnteresseerd bent, zullen we binnenkort voor de laatste update zorgen.

INTRODUCTIE VAN HET PAND.
Met de bergen aan de achterkant en de zee aan de voorkant maakt dit object deel uit van een van de beste omheinde wooncomplexen met 24-uurs beveiliging in Marbella, waardoor het een van de meest beveiligde en privé wooncomplexen in de omgeving is.

EXTERIEUR.
De villa's liggen in het hoogste deel van Marbella's Golden Mile, in een natuurlijke omgeving waar privacy en rust heersen. Deze prachtige villa's bieden een adembenemend uitzicht op de kust en de stad. Ze zijn het perfecte toevluchtsoord, gelegen in de meest exclusieve hoek van Zuid-Europa. De naam Cascada de Camoján is afgeleid van een beschermde natuurlijke waterval in deze woonwijk.

INTERIEUR.
De villa's zijn ontworpen door de gewaardeerde architecten Salvador Cejudo en Carlos Morales, wier architectonische ontwerp een eerbetoon is aan elegantie en een nieuw hedendaags tijdperk inluidt. Ze hebben ijverig gewerkt aan een nieuw, innovatief en onderscheidend concept, afgestemd op de exclusieve markt van Marbella. Dit uitstekende project omvat vijf buitengewone ruime woningen met adembenemend uitzicht op de zee en de bergen.

Documenten

Momenteel zijn er geen documenten beschikbaar van dit pand op de website, u kan deze opvragen op ons kantoor. Onze referentie voor dit pand is 2378.

Technische details

Hoofdkenmerken

  • 5 slaapkamers
  • 7 badkamers
Bouwjaar
2026
Perceelopp.
814 m²
Bewoonbare oppervlakte
1653 m²
Aantal toiletten
5
Terras
441 m²
Tuin
Ja

Garage en parking

Aantal parkeerplaatsen
4

Plan een bezoek of vraag meer informatie over dit eigendom

  • Ik wens

Locatie

 

Vraag hier uw gepersonaliseerd brandpolisvoorstel aan

Als één van de grootste onafhankelijke verzekeringskantoren is Hillewaere Verzekeringen uw ideale partner om uw eigendommen te beschermen. Een combinatie van gespecialiseerde maatschappijen, degelijke kennis en uitgebreide service garandeert een correcte financiële compensatie in geval van schade, verlies of diefstal van uw bezittingen.

Vraag uw offerte

Sluit eenvoudig een digitale hypotheek af!

Hillewaere Hypotheken wil als onafhankelijke kredietmakelaar een antwoord bieden het vaak ondoorzichtige doolhof van hypothecaire leningen.

Wij stellen uw persoonlijke situatie voorop en zoeken naar die formule(s) die het beste bij uw leven aansluit(en). Dankzij onze objectieve hypotheekhulp op maat weet u dus exact waarvoor u kiest en waarom.

Simuleer uw hypotheek-aanvraag Plan uw afspraak

Bereken gemakkelijk jouw renovatiekosten!

Eindeloos wachten op aannemers en dan verschillende offertes vergelijken voor de renovatiewerken? Dat is verleden tijd met Setle!

In deze handige tool krijg je meteen marktconforme tarieven voor alle verbouwingswerken die van toepassing zijn en kan je gemakkelijk de renovatiekosten berekenen voor het pand dat jouw hart sneller laat slaan. Zo heb je ook ineens een goede leidraad om de aangepaste tarieven van je aannemer aan af te toetsen.

Bereken de renovatiekost op dit pand

Bereken uw energiekost voor deze woning.

Dankzij de digitale technologie van June Energy maakt u een persoonlijke simulatie van de energiekost voor deze woning op maat van uw leven en woonsituatie.

- +

Geschat verbruik elektriciteit

kWH/jaar

Geschat verbruik gas

kWH/jaar

Geschatte energiekost

= € /jaar

Berekenen van uw energiekost

Bereken snel en eenvoudig uw investeringsrendement

Bekijk via onze online simulator wat deze eigendom zou opbrengen als investering!