Appartement te Madrid

Te Koop - , Madrid

Ref: 2379

€ 6 500 000

Vorige
Volgende
Elegant appartement in de prestigieuze wijk Recoletos in Madrid

Elegant appartement in de prestigieuze wijk Recoletos in Madrid

HIGHLIGHTS
Christie's International Real Estate Madrid presenteert deze prachtige luxe woning die de gehele derde verdieping beslaat, met een oppervlakte van 462 vierkante meter. Het pand heeft een terras dat uitkijkt op Calle Velázquez en spectaculair uitzicht biedt op de Italiaanse ambassade. Het onderscheidt zich door zijn moderniteit, functionaliteit en hoogwaardige afwerking, waaronder een geavanceerd domoticasysteem.

INTRODUCTIE VAN HET PAND
De verdeling van dit pand is georganiseerd in gemeenschappelijke en privéruimten. In de gemeenschappelijke ruimtes is er een grote en lichte woon-eetkamer met directe toegang tot het terras, met twee extra kamers voor sociale en gezinsactiviteiten. Er is ook een familiekamer of multifunctionele ruimte met toegang tot het terras, ideaal voor veelzijdig gebruik volgens de behoeften van de bewoner.
De keuken is modern en functioneel, uitgerust met een centraal eiland en een grote wasruimte. Bovendien maakt een gastentoilet de indeling van deze exclusieve woning compleet.

EXTERIEUR
Het pand heeft een terras dat een spectaculair uitzicht biedt op de Italiaanse ambassade en waar je kunt genieten van de stedelijke sfeer van Calle Velázquez. Daarnaast heeft het pand een conciërgedienst, die de bewoners veiligheid en persoonlijke aandacht garandeert.
De wijk Recoletos, waar het pand zich bevindt, is een elegante en exclusieve wijk in de wijk Salamanca in Madrid. Bekend om zijn brede lanen, prachtige historische gebouwen en luxe winkels, wordt Recoletos beschouwd als een van de meest prestigieuze wijken van de stad, gekenmerkt door zijn met bomen omzoomde straten, designerboetieks, uitstekende restaurants en kunstgaleries.

INTERIEUR
In de privévertrekken heeft de woning een ruime en elegante hoofdslaapkamer met een grote kleedkamer en een en-suite badkamer met een ligbad en douche. De twee secundaire slaapkamers, beide aan de buitenkant, hebben een eigen badkamer, waardoor privacy en comfort verzekerd zijn. Het pand heeft een dienstruimte met een eigen badkamer, een praktische en discrete oplossing voor het personeel.

Technische details

Hoofdkenmerken

  • 4 slaapkamers
  • 4 badkamers
Bouwjaar
1960
Bewoonbare oppervlakte
462 m²
Aantal toiletten
1
Tuin
Ja

Plan een bezoek of vraag meer informatie over dit eigendom

  • Ik wens

Locatie

 

Vraag hier uw gepersonaliseerd brandpolisvoorstel aan

Als één van de grootste onafhankelijke verzekeringskantoren is Hillewaere Verzekeringen uw ideale partner om uw eigendommen te beschermen. Een combinatie van gespecialiseerde maatschappijen, degelijke kennis en uitgebreide service garandeert een correcte financiële compensatie in geval van schade, verlies of diefstal van uw bezittingen.

Vraag uw offerte

Sluit eenvoudig een digitale hypotheek af!

Hillewaere Hypotheken wil als onafhankelijke kredietmakelaar een antwoord bieden het vaak ondoorzichtige doolhof van hypothecaire leningen.

Wij stellen uw persoonlijke situatie voorop en zoeken naar die formule(s) die het beste bij uw leven aansluit(en). Dankzij onze objectieve hypotheekhulp op maat weet u dus exact waarvoor u kiest en waarom.

Simuleer uw hypotheek-aanvraag Plan uw afspraak

Bereken gemakkelijk jouw renovatiekosten!

Eindeloos wachten op aannemers en dan verschillende offertes vergelijken voor de renovatiewerken? Dat is verleden tijd met Setle!

In deze handige tool krijg je meteen marktconforme tarieven voor alle verbouwingswerken die van toepassing zijn en kan je gemakkelijk de renovatiekosten berekenen voor het pand dat jouw hart sneller laat slaan. Zo heb je ook ineens een goede leidraad om de aangepaste tarieven van je aannemer aan af te toetsen.

Bereken de renovatiekost op dit pand

Bereken uw energiekost voor deze woning.

Dankzij de digitale technologie van June Energy maakt u een persoonlijke simulatie van de energiekost voor deze woning op maat van uw leven en woonsituatie.

- +

Geschat verbruik elektriciteit

kWH/jaar

Geschat verbruik gas

kWH/jaar

Geschatte energiekost

= € /jaar

Berekenen van uw energiekost

Bereken snel en eenvoudig uw investeringsrendement

Bekijk via onze online simulator wat deze eigendom zou opbrengen als investering!