Appartement te Fuengirola

Te Koop - , Fuengirola

Ref: 2389

€ 2 595 000

Vorige
Volgende
Penthouse met zwembad en zeezicht in Reserva del Higuerón, Fuengirola

Penthouse met zwembad en zeezicht in Reserva del Higuerón, Fuengirola

HIGHLIGHTS
Het penthouse wordt het pronkstuk van de hele omgeving van Benalmádena en Fuengirola, omdat het beschikt over de hoogste kwaliteit. Onder de prestigieuze merken die gebruikt zijn, bevinden zich Porcelanosa, Villeroy & Boch en Daikin, die zorgen voor een standaard van uitmuntendheid in elk detail. Daarnaast is er een breed scala aan voorzieningen in gemeenschappelijke ruimtes die echt exclusief zijn aan de Costa del Sol. Een groot privéterras met solarium en waterpartij, twee parkeerplaatsen en een berging completeren wat zal worden beschouwd als een van de beste penthouses aan de Costa del Sol.

INTRODUCTIE VAN HET PAND
Het pand onderscheidt zich door de inzet voor hoogwaardige en duurzame materialen, waarbij functionaliteit voor veeleisende huiseigenaren wordt gecombineerd met een uniek architectonisch ontwerp. Het is strategisch gelegen in een van de meest exclusieve woonwijken van de Costa del Sol en biedt een bevoorrechte levensstijl.
Op het gebied van gemeenschappelijke recreatiegebieden kunnen bewoners genieten van een prachtig gemeenschappelijk zwembad met een aangrenzende bar, een barbecueplaats voor sociale bijeenkomsten in de buitenlucht, evenals een handige fietsenstalling en een elektrische oplader in de garage voor het gemak van bewoners met elektrische voertuigen. Het biedt ook: Dior fitnessruimte met kleedkamers, Turks bad en sauna, massageruimte en Pilates-ruimte. Deze combinatie van luxe, comfort en stijl maakt dit penthouse tot een ware oase van exclusiviteit aan de Costa del Sol.

EXTERIEUR
Het omheinde complex is uitgerust met een geavanceerd videobewakingscamerasysteem, dat de bewoners veiligheid en gemoedsrust biedt. Als bijkomend voordeel ontvangen gelukkige eigenaren een lidmaatschap van de prestigieuze Reserva del Higueron Sport Club, waardoor de vrijetijds- en wellnessopties worden uitgebreid. Voor golfliefhebbers biedt een nabijgelegen golfbaan de mogelijkheid om te profiteren van de meer dan 300 dagen zon per jaar die de regio kenmerken. Het appartement ligt in het beste gedeelte van de urbanisatie Reserva del Higueron.

INTERIEUR
Het penthouse heeft uitstekende kwaliteiten en is toegewijd aan duurzaamheid, met innovatieve systemen zoals: Eco Frog, een ozon water infusie systeem, grijs water recycling voor irrigatie van de tuin met behulp van een natuurlijke oplossing (een wetland), laag waterverbruik kranen en re-ductie van de spa afzuigkappen om de warme lucht te gebruiken als verwarming. De hoofdslaapkamer heeft een grote kleedkamer en en-suite badkamer. De andere twee slaapkamers hebben ook een eigen badkamer en kleedkamer, evenals een toilet naast de woonkamer.

Neem contact met ons op voor meer typen woningen in dezelfde ontwikkeling.

De gepubliceerde foto's zijn niet echt, het zijn computergegenereerde renders, als voorbeeld van de kwaliteiten die gebruikt zijn in het project.

Documenten

Momenteel zijn er geen documenten beschikbaar van dit pand op de website, u kan deze opvragen op ons kantoor. Onze referentie voor dit pand is 2389.

Technische details

Hoofdkenmerken

  • 3 slaapkamers
  • 3 badkamers
Bouwjaar
2024
Bewoonbare oppervlakte
378 m²
Aantal toiletten
1
Terras
101 m²
Tuin
Ja

Garage en parking

Aantal parkeerplaatsen
3

Plan een bezoek of vraag meer informatie over dit eigendom

  • Ik wens

Locatie

 

Vraag hier uw gepersonaliseerd brandpolisvoorstel aan

Als één van de grootste onafhankelijke verzekeringskantoren is Hillewaere Verzekeringen uw ideale partner om uw eigendommen te beschermen. Een combinatie van gespecialiseerde maatschappijen, degelijke kennis en uitgebreide service garandeert een correcte financiële compensatie in geval van schade, verlies of diefstal van uw bezittingen.

Vraag uw offerte

Sluit eenvoudig een digitale hypotheek af!

Hillewaere Hypotheken wil als onafhankelijke kredietmakelaar een antwoord bieden het vaak ondoorzichtige doolhof van hypothecaire leningen.

Wij stellen uw persoonlijke situatie voorop en zoeken naar die formule(s) die het beste bij uw leven aansluit(en). Dankzij onze objectieve hypotheekhulp op maat weet u dus exact waarvoor u kiest en waarom.

Simuleer uw hypotheek-aanvraag Plan uw afspraak

Bereken gemakkelijk jouw renovatiekosten!

Eindeloos wachten op aannemers en dan verschillende offertes vergelijken voor de renovatiewerken? Dat is verleden tijd met Setle!

In deze handige tool krijg je meteen marktconforme tarieven voor alle verbouwingswerken die van toepassing zijn en kan je gemakkelijk de renovatiekosten berekenen voor het pand dat jouw hart sneller laat slaan. Zo heb je ook ineens een goede leidraad om de aangepaste tarieven van je aannemer aan af te toetsen.

Bereken de renovatiekost op dit pand

Bereken uw energiekost voor deze woning.

Dankzij de digitale technologie van June Energy maakt u een persoonlijke simulatie van de energiekost voor deze woning op maat van uw leven en woonsituatie.

- +

Geschat verbruik elektriciteit

kWH/jaar

Geschat verbruik gas

kWH/jaar

Geschatte energiekost

= € /jaar

Berekenen van uw energiekost

Bereken snel en eenvoudig uw investeringsrendement

Bekijk via onze online simulator wat deze eigendom zou opbrengen als investering!