Villa te Fuengirola

Te Koop - , Fuengirola

Ref: 2391

€ 1 825 000

Vorige
Volgende
Sky villa met uitzicht op zee in het prestigieuze complex Reserva del Higuerón

Sky villa met uitzicht op zee in het prestigieuze complex Reserva del Higuerón

HIGHLIGHTS
Sky villa van avant-garde design in een prestigieus complex binnen de exclusieve afgesloten en bewaakte urbanisatie van Reserva del Higuern. Deze woning onderscheidt zich door zijn grote ramen en een royaal terras van 94 vierkante meter, ideaal om te genieten van het mediterrane klimaat en het prachtige uitzicht op zee. Het heeft ook twee parkeerplaatsen en een berging. De ontwikkeling biedt 24-uurs beveiliging en gratis toegang tot de Higuerón Club & SPA diensten voor het eerste jaar, perfect voor diegenen die op zoek zijn naar rust en uitzonderlijk comfort.

INTRODUCTIE VAN DE WONING
De charmante sky villa is zo ontworpen dat de eigenaren genieten van helderheid in elke hoek van het huis. Gebouwd met hoogwaardige materialen en voorzien van alle comfort, biedt het pand gemeenschappelijke ruimtes die ideaal zijn voor zowel vakantiegangers als permanente bewoners. De ontwikkeling omvat een gepersonaliseerde conciërgeservice, waardoor je kunt genieten van alle voordelen van een persoonlijke assistent zonder de verplichting van een fulltime werknemer. Deze service omvat alles van vastgoedbeheer en onderhoud tot het inhuren van een personal trainer voor de sportschool, het maken van restaurantreserveringen, hulp bij het kiezen van de juiste school voor je kinderen en het regelen van verhuizingen.

EXTERIEUR
Deze sky villa ligt in een strategische enclave in een urbanisatie die zich onderscheidt door zijn ligging in het hart van de Costa del Sol. Dit opkomende gebied, bekend om zijn hoge waarde, combineert op meesterlijke wijze exclusiviteit met de mediterrane levensstijl en creëert zo een uniek woonconcept. Een complex met moderne designwoningen, met volledige privacy en een bevoorrechte oriëntatie. Daarnaast heeft het complex uitgestrekte landschapstuinen, een gemeenschappelijk zwembad en een co-workingruimte, wat een ideale omgeving biedt om te wonen en te werken.

INTERIEUR
Volledig uitgeruste keuken, video-intercom, airconditioning warm/koud en warm water door aerothermics, wat het elektriciteitsverbruik met 80% vermindert. Vloerverwarming in de badkamers, regelbaar via smartphone, met de optie om vloerverwarming in het hele pand te installeren. Twee parkeerplaatsen met opladers voor elektrische voertuigen en een berging zijn bij de prijs inbegrepen.

Aarzel niet om ons te vragen naar verschillende typen woningen die beschikbaar zijn in hetzelfde project.

De gepubliceerde foto's zijn niet echt, het zijn computer gegenereerde renders, die de kwaliteiten illustreren die gebruikt zijn in het project, ze komen niet helemaal overeen met de gepubliceerde woningen.

Technische details

Hoofdkenmerken

  • 3 slaapkamers
  • 3 badkamers
Bouwjaar
2024
Bewoonbare oppervlakte
218 m²
Terras
67 m²
Tuin
Ja

Garage en parking

Aantal parkeerplaatsen
2

Plan een bezoek of vraag meer informatie over dit eigendom

  • Ik wens

Locatie

 

Vraag hier uw gepersonaliseerd brandpolisvoorstel aan

Als één van de grootste onafhankelijke verzekeringskantoren is Hillewaere Verzekeringen uw ideale partner om uw eigendommen te beschermen. Een combinatie van gespecialiseerde maatschappijen, degelijke kennis en uitgebreide service garandeert een correcte financiële compensatie in geval van schade, verlies of diefstal van uw bezittingen.

Vraag uw offerte

Sluit eenvoudig een digitale hypotheek af!

Hillewaere Hypotheken wil als onafhankelijke kredietmakelaar een antwoord bieden het vaak ondoorzichtige doolhof van hypothecaire leningen.

Wij stellen uw persoonlijke situatie voorop en zoeken naar die formule(s) die het beste bij uw leven aansluit(en). Dankzij onze objectieve hypotheekhulp op maat weet u dus exact waarvoor u kiest en waarom.

Simuleer uw hypotheek-aanvraag Plan uw afspraak

Bereken gemakkelijk jouw renovatiekosten!

Eindeloos wachten op aannemers en dan verschillende offertes vergelijken voor de renovatiewerken? Dat is verleden tijd met Setle!

In deze handige tool krijg je meteen marktconforme tarieven voor alle verbouwingswerken die van toepassing zijn en kan je gemakkelijk de renovatiekosten berekenen voor het pand dat jouw hart sneller laat slaan. Zo heb je ook ineens een goede leidraad om de aangepaste tarieven van je aannemer aan af te toetsen.

Bereken de renovatiekost op dit pand

Bereken uw energiekost voor deze woning.

Dankzij de digitale technologie van June Energy maakt u een persoonlijke simulatie van de energiekost voor deze woning op maat van uw leven en woonsituatie.

- +

Geschat verbruik elektriciteit

kWH/jaar

Geschat verbruik gas

kWH/jaar

Geschatte energiekost

= € /jaar

Berekenen van uw energiekost

Bereken snel en eenvoudig uw investeringsrendement

Bekijk via onze online simulator wat deze eigendom zou opbrengen als investering!