Semi Detached Villa te Almuñecar

Te Koop - , Almuñecar

Ref: 2394

€ 1 600 000

Vorige
Volgende
Sky villa met spectaculair uitzicht op zee in Almuñécar

Sky villa met spectaculair uitzicht op zee in Almuñécar

HIGHLIGHTS
Deze prachtige villa biedt een uitstekende blootstelling aan de zon en een uitzonderlijk panoramisch uitzicht. Het heeft een enorm verwarmd overloopzwembad, privélift, ruime terrassen, tuin en een groot solarium. Eigenaren genieten van een conciërge en onderhoudsservice die 7 dagen per week beschikbaar is, evenals een professionele service voor het verhuurbeheer van de woning. De urbanisatie biedt haar eigenaren catamarantochten, exclusief voor het gebruik van de 15 eigenaren, met een ervaren schipper aan boord, voor maximaal 12 volle dagen per jaar (of 24 halve dagen).

KENNISMAKING MET HET HUIS
De villa heeft een privé overloopzwembad op het hoofdterras, een solarium op het dak en een garage. De keuken, inclusief het kantoor, en de badkamers zijn volledig uitgerust met hoogwaardige materialen en gerenommeerde merken. Daarnaast is er de mogelijkheid om de villa te personaliseren met opties zoals glazen overdekkingen op de terrassen, bioklimatologische pergola's en verwarmings- en zwembadafdekkingen. Je kunt zelfs de kelder omtoveren tot jouw ideale ontspanningsruimte, door te kiezen uit een bar, een privébioscoopruimte, een fitnessruimte, een sauna, een wijnkelder en nog veel meer opties naar jouw smaak.

EXTERIEUR
Dit nieuwe project in Almuñécar onderscheidt zich door zijn streven naar duurzaamheid, dankzij de installatie van fotovoltaïsche panelen. Dit luxueuze project aan de Costa Tropical van Granada is ontworpen door Fernando Pérez del Pulgar, de meest trendy architect van de Costa del Sol. Het heeft een moderne architectuur met een hoogwaardige afwerking en speciale aandacht voor detail. Het biedt exclusieve toegang tot de beachclub onder het complex en ligt op loopafstand van het strand, restaurants, strandbars, winkels en andere voorzieningen. Het wooncomplex bestaat uit 7 vrijstaande villa's en 8 halfvrijstaande villa's, waardoor het een van de meest exclusieve ontwikkelingen in de regio is.

INTERIEUR
Het interieur van de woning biedt een uitstekende kwaliteit inrichting en toebehoren, waaronder verzonken en opbouw verlichtingsarmaturen in plafonds met warme verlichting, tv-aansluitingen in de woonkamer, slaapkamers en terrassen, en een Fermax flat monitor video-intercomsysteem op de begane grond. De badkamers zijn uitgerust met hoogwaardige producten van merken als Villeroy & Boch en het Italiaanse merk Zucchetti, evenals elektrische handdoekrekken. Het pand heeft ook een Villeroy & Boch mini-zwembad/hydromassage-jacuzzi voor 5-6 personen. Het heeft ook een fotovoltaïsche installatie voor eigen gebruik met aansluiting op virtuele batterijen, die het totale gebruik van de geproduceerde energie garandeert, zelfs als het huis niet bewoond is.

Aarzel niet om ons te vragen naar de verschillende types woningen die beschikbaar zijn in dezelfde ontwikkeling.

De gepubliceerde foto's zijn niet echt, het zijn computergegenereerde renders die de kwaliteiten van het project illustreren en komen niet helemaal overeen met de gepubliceerde woningen.

Documenten

Momenteel zijn er geen documenten beschikbaar van dit pand op de website, u kan deze opvragen op ons kantoor. Onze referentie voor dit pand is 2394.

Technische details

Hoofdkenmerken

  • 4 slaapkamers
  • 4 badkamers
Bouwjaar
2024
Terras
84 m²
Tuin
Ja

Garage en parking

Aantal parkeerplaatsen
3

Plan een bezoek of vraag meer informatie over dit eigendom

  • Ik wens

Locatie

 

Vraag hier uw gepersonaliseerd brandpolisvoorstel aan

Als één van de grootste onafhankelijke verzekeringskantoren is Hillewaere Verzekeringen uw ideale partner om uw eigendommen te beschermen. Een combinatie van gespecialiseerde maatschappijen, degelijke kennis en uitgebreide service garandeert een correcte financiële compensatie in geval van schade, verlies of diefstal van uw bezittingen.

Vraag uw offerte

Sluit eenvoudig een digitale hypotheek af!

Hillewaere Hypotheken wil als onafhankelijke kredietmakelaar een antwoord bieden het vaak ondoorzichtige doolhof van hypothecaire leningen.

Wij stellen uw persoonlijke situatie voorop en zoeken naar die formule(s) die het beste bij uw leven aansluit(en). Dankzij onze objectieve hypotheekhulp op maat weet u dus exact waarvoor u kiest en waarom.

Simuleer uw hypotheek-aanvraag Plan uw afspraak

Bereken gemakkelijk jouw renovatiekosten!

Eindeloos wachten op aannemers en dan verschillende offertes vergelijken voor de renovatiewerken? Dat is verleden tijd met Setle!

In deze handige tool krijg je meteen marktconforme tarieven voor alle verbouwingswerken die van toepassing zijn en kan je gemakkelijk de renovatiekosten berekenen voor het pand dat jouw hart sneller laat slaan. Zo heb je ook ineens een goede leidraad om de aangepaste tarieven van je aannemer aan af te toetsen.

Bereken de renovatiekost op dit pand

Bereken uw energiekost voor deze woning.

Dankzij de digitale technologie van June Energy maakt u een persoonlijke simulatie van de energiekost voor deze woning op maat van uw leven en woonsituatie.

- +

Geschat verbruik elektriciteit

kWH/jaar

Geschat verbruik gas

kWH/jaar

Geschatte energiekost

= € /jaar

Berekenen van uw energiekost

Bereken snel en eenvoudig uw investeringsrendement

Bekijk via onze online simulator wat deze eigendom zou opbrengen als investering!