Appartement te Madrid

Te Koop - , Madrid

Ref: 2405

€ 5 500 000

Vorige
Volgende
Nieuw gerenoveerd luxe appartement in Recoletos, Madrid

Nieuw gerenoveerd luxe appartement in Recoletos, Madrid

HIGHLIGHTS
Een elegante woning van 298 vierkante meter in een gebouw in klassieke stijl, volledig gerenoveerd in 2022. Het valt op door zijn drie buitenbalkons die licht in de woning brengen en zijn optimale kwaliteiten en afwerkingen.

INTRODUCTIE VAN DE WONING
De woning is recentelijk gerenoveerd en wordt volledig gemeubileerd aangeboden. Het omvat ook een ruime opslagruimte van ongeveer 30 m². Er zijn drie slaapkamers met en-suite badkamers en een gastentoilet, evenals een wasruimte. Alle kamers zijn binnen gelegen, waardoor de scheiding tussen dag- en nachtruimtes wordt gegarandeerd. Gelegen in de prestigieuze wijk Salamanca, een van de meest vooraanstaande woonwijken van Europa.

EXTERIEUR
Het gebouw, in klassieke stijl uit de jaren 1900, bevindt zich in een van de beste gebieden van Madrid, de wijk Salamanca, specifiek in Recoletos, die een breed scala aan restaurants, cafés, bars, boetiekwinkels, luxe etablissementen, supermarkten, diensten en openbaar vervoerssystemen biedt.

INTERIEUR
De keuken heeft een centraal eiland met een kookgedeelte en een afzuigkap geïntegreerd in het titanium granieten aanrechtblad. Het beschikt over een wijnkelder en hoogwaardige apparaten. Het meubilair is gemaakt van op maat gemaakt massief hout in een crèmekleur. De woonkamer, in klassieke stijl, heeft plafonds met een 20 cm gipsen fries en een decoratieve Carrara marmeren open haard. De balkons behouden de originele gerestaureerde luiken.

Documenten

Momenteel zijn er geen documenten beschikbaar van dit pand op de website, u kan deze opvragen op ons kantoor. Onze referentie voor dit pand is 2405.

Technische details

Hoofdkenmerken

  • 3 slaapkamers
  • 3 badkamers
Bouwjaar
1900
Bewoonbare oppervlakte
298 m²
Aantal toiletten
1
Tuin
Ja

Plan een bezoek of vraag meer informatie over dit eigendom

  • Ik wens

Locatie

 

Vraag hier uw gepersonaliseerd brandpolisvoorstel aan

Als één van de grootste onafhankelijke verzekeringskantoren is Hillewaere Verzekeringen uw ideale partner om uw eigendommen te beschermen. Een combinatie van gespecialiseerde maatschappijen, degelijke kennis en uitgebreide service garandeert een correcte financiële compensatie in geval van schade, verlies of diefstal van uw bezittingen.

Vraag uw offerte

Sluit eenvoudig een digitale hypotheek af!

Hillewaere Hypotheken wil als onafhankelijke kredietmakelaar een antwoord bieden het vaak ondoorzichtige doolhof van hypothecaire leningen.

Wij stellen uw persoonlijke situatie voorop en zoeken naar die formule(s) die het beste bij uw leven aansluit(en). Dankzij onze objectieve hypotheekhulp op maat weet u dus exact waarvoor u kiest en waarom.

Simuleer uw hypotheek-aanvraag Plan uw afspraak

Bereken gemakkelijk jouw renovatiekosten!

Eindeloos wachten op aannemers en dan verschillende offertes vergelijken voor de renovatiewerken? Dat is verleden tijd met Setle!

In deze handige tool krijg je meteen marktconforme tarieven voor alle verbouwingswerken die van toepassing zijn en kan je gemakkelijk de renovatiekosten berekenen voor het pand dat jouw hart sneller laat slaan. Zo heb je ook ineens een goede leidraad om de aangepaste tarieven van je aannemer aan af te toetsen.

Bereken de renovatiekost op dit pand

Bereken uw energiekost voor deze woning.

Dankzij de digitale technologie van June Energy maakt u een persoonlijke simulatie van de energiekost voor deze woning op maat van uw leven en woonsituatie.

- +

Geschat verbruik elektriciteit

kWH/jaar

Geschat verbruik gas

kWH/jaar

Geschatte energiekost

= € /jaar

Berekenen van uw energiekost

Bereken snel en eenvoudig uw investeringsrendement

Bekijk via onze online simulator wat deze eigendom zou opbrengen als investering!