Appartement te Malaga

Te Koop - , Malaga

Ref: 2407

€ 450 000

Vorige
Volgende
Uitstekende investeringsmogelijkheid in het hart van Málaga

Uitstekende investeringsmogelijkheid in het hart van Málaga

HIGHLIGHTS
Uitstekend appartement met 3 slaapkamers, volledig gemeubileerd en klaar om in te trekken. Gelegen in het hart van het historische centrum van Malaga, is dit pand een uitstekende investeringsmogelijkheid omdat het een actieve toeristische vergunning heeft en ook ideaal is voor middellange of lange termijn verhuur gezien de ligging naast de universiteit. Een van de opvallende kenmerken is een mooi gemeenschappelijk zwembad met solarium op het dak, perfect om te ontspannen en van de zon te genieten.

INTRODUCTIE VAN DE WONING
De woning heeft 3 slaapkamers en 2 badkamers en wordt volledig gemeubileerd aangeboden. De keuken, van het prestigieuze merk Schmidt, is gescheiden van de rest van het pand maar heeft een raam dat beide kamers met elkaar verbindt. De locatie is onverslaanbaar, op slechts een steenworp afstand van de Plaza de la Merced en omringd door alle commerciële diensten, openbare scholen en vervoersmogelijkheden die deze centrale wijk te bieden heeft.

EXTERIEUR
Het gebouw, dat onlangs in 2015 is gebouwd, is voorzien van moderne zonnepanelen en ruime gemeenschappelijke ruimtes die fans van stedelijke daken, die de laatste jaren zo populair zijn, zullen bevallen. De woning beschikt over een garage en een berging, die extra opslagruimte bieden en zorgen voor een optimale organisatie van de woning.
Het gebouw biedt een conciërgedienst die veiligheid en privacy garandeert, en er is een fietsenstalling in de berging.

INTERIEUR
Deze luxe flat heeft drie slaapkamers, twee badkamers met hoogwaardige afwerking en parketvloeren die warmte en elegantie toevoegen. De keuken, van het gerenommeerde merk Schmidt, is gescheiden van de woonkamer maar verbonden door een communicerend raam, en combineert stijl en functionaliteit. De flat is uitgerust met twee split airconditioning units, die uitzonderlijk comfort bieden in elke ruimte. Het moderne ontwerp en de intelligente lay-out creëren een ideale omgeving voor entertainment en ontspanning.

Documenten

Technische details

Hoofdkenmerken

  • 3 slaapkamers
  • 2 badkamers
Bouwjaar
2015
Bewoonbare oppervlakte
116 m²
Tuin
Ja

Garage en parking

Aantal parkeerplaatsen
1

Plan een bezoek of vraag meer informatie over dit eigendom

  • Ik wens

Locatie

 

Vraag hier uw gepersonaliseerd brandpolisvoorstel aan

Als één van de grootste onafhankelijke verzekeringskantoren is Hillewaere Verzekeringen uw ideale partner om uw eigendommen te beschermen. Een combinatie van gespecialiseerde maatschappijen, degelijke kennis en uitgebreide service garandeert een correcte financiële compensatie in geval van schade, verlies of diefstal van uw bezittingen.

Vraag uw offerte

Sluit eenvoudig een digitale hypotheek af!

Hillewaere Hypotheken wil als onafhankelijke kredietmakelaar een antwoord bieden het vaak ondoorzichtige doolhof van hypothecaire leningen.

Wij stellen uw persoonlijke situatie voorop en zoeken naar die formule(s) die het beste bij uw leven aansluit(en). Dankzij onze objectieve hypotheekhulp op maat weet u dus exact waarvoor u kiest en waarom.

Simuleer uw hypotheek-aanvraag Plan uw afspraak

Bereken gemakkelijk jouw renovatiekosten!

Eindeloos wachten op aannemers en dan verschillende offertes vergelijken voor de renovatiewerken? Dat is verleden tijd met Setle!

In deze handige tool krijg je meteen marktconforme tarieven voor alle verbouwingswerken die van toepassing zijn en kan je gemakkelijk de renovatiekosten berekenen voor het pand dat jouw hart sneller laat slaan. Zo heb je ook ineens een goede leidraad om de aangepaste tarieven van je aannemer aan af te toetsen.

Bereken de renovatiekost op dit pand

Bereken uw energiekost voor deze woning.

Dankzij de digitale technologie van June Energy maakt u een persoonlijke simulatie van de energiekost voor deze woning op maat van uw leven en woonsituatie.

- +

Geschat verbruik elektriciteit

kWH/jaar

Geschat verbruik gas

kWH/jaar

Geschatte energiekost

= € /jaar

Berekenen van uw energiekost

Bereken snel en eenvoudig uw investeringsrendement

Bekijk via onze online simulator wat deze eigendom zou opbrengen als investering!