Appartement te Madrid

Te Koop - , Madrid

Ref: 2409

€ 2 195 000

Vorige
Volgende
Onberispelijk gemeubileerd en gerenoveerd appartement in Recoletos, Madrid

Onberispelijk gemeubileerd en gerenoveerd appartement in Recoletos, Madrid

HIGHLIGHTS
Dit pand onderscheidt zich door zijn onovertroffen locatie aan de Calle Lagasca, in het hart van de stad. Omringd door de meest exclusieve modeboetieks, evenals een breed scala aan haute cuisine restaurants en andere emblematische plaatsen, zoals Puerta de Alcalá, Plaza de Cibeles, het Prado Museum en de Koninklijke Botanische Tuinen. Dit pand is eerder dit jaar gerenoveerd en biedt een perfecte combinatie van moderniteit en elegantie in een van de meest prestigieuze locaties van de stad.

INTRODUCTIE VAN HET PAND
De woning, met een oppervlakte van 135 m², heeft een onberispelijk ontwerp en een functionele indeling. Het heeft een prachtig ontworpen keuken, harmonieus geïntegreerd in een ruime woon-eetkamer, waardoor een ideale ruimte ontstaat voor entertainment en het gezinsleven. Het heeft drie slaapkamers, twee badkamers (waarvan een en suite) en een charmant balkon. Alle kamers zijn voorzien van ingebouwde kasten, waardoor de beschikbare ruimte maximaal wordt benut en het gebruik van materialen van de hoogste kwaliteit wordt weerspiegeld.

EXTERIEUR
Het pand ligt in een van de meest exclusieve wijken van Madrid, in de emblematische straat Lagasca. Dit klassieke gebouw, zorgvuldig onderhouden, biedt een vleugje tijdloze elegantie. Het pand heeft balkons en een groot terras met uitzicht op de straat, waardoor je een betoverend uitzicht hebt op de stedelijke omgeving. Het gebied staat bekend om zijn verfijning, omringd door modieuze boetieks, restaurants voor fijnproevers en culturele bezienswaardigheden zoals de Puerta de Alcalá en het Prado Museum, en biedt een ongeëvenaarde combinatie van luxe en gemak in het hart van de stad.

INTERIEUR
Deze gloednieuwe woning, gerenoveerd in 2024, is volledig gemeubileerd en ontworpen met verfijnde smaak. De open keuken sluit naadloos aan op de woon-eetkamer en creëert een gezellige en functionele ruimte. Er zijn drie slaapkamers en twee badkamers, waarvan de grootste een eigen badkamer heeft. Bovendien is de woning aangepast voor mensen met een handicap, waardoor toegankelijkheid en comfort voor alle bewoners gegarandeerd is.

Technische details

Hoofdkenmerken

  • 3 slaapkamers
  • 2 badkamers
Bouwjaar
1940
Bewoonbare oppervlakte
135 m²
Tuin
Ja

Plan een bezoek of vraag meer informatie over dit eigendom

  • Ik wens

Locatie

 

Vraag hier uw gepersonaliseerd brandpolisvoorstel aan

Als één van de grootste onafhankelijke verzekeringskantoren is Hillewaere Verzekeringen uw ideale partner om uw eigendommen te beschermen. Een combinatie van gespecialiseerde maatschappijen, degelijke kennis en uitgebreide service garandeert een correcte financiële compensatie in geval van schade, verlies of diefstal van uw bezittingen.

Vraag uw offerte

Sluit eenvoudig een digitale hypotheek af!

Hillewaere Hypotheken wil als onafhankelijke kredietmakelaar een antwoord bieden het vaak ondoorzichtige doolhof van hypothecaire leningen.

Wij stellen uw persoonlijke situatie voorop en zoeken naar die formule(s) die het beste bij uw leven aansluit(en). Dankzij onze objectieve hypotheekhulp op maat weet u dus exact waarvoor u kiest en waarom.

Simuleer uw hypotheek-aanvraag Plan uw afspraak

Bereken gemakkelijk jouw renovatiekosten!

Eindeloos wachten op aannemers en dan verschillende offertes vergelijken voor de renovatiewerken? Dat is verleden tijd met Setle!

In deze handige tool krijg je meteen marktconforme tarieven voor alle verbouwingswerken die van toepassing zijn en kan je gemakkelijk de renovatiekosten berekenen voor het pand dat jouw hart sneller laat slaan. Zo heb je ook ineens een goede leidraad om de aangepaste tarieven van je aannemer aan af te toetsen.

Bereken de renovatiekost op dit pand

Bereken uw energiekost voor deze woning.

Dankzij de digitale technologie van June Energy maakt u een persoonlijke simulatie van de energiekost voor deze woning op maat van uw leven en woonsituatie.

- +

Geschat verbruik elektriciteit

kWH/jaar

Geschat verbruik gas

kWH/jaar

Geschatte energiekost

= € /jaar

Berekenen van uw energiekost

Bereken snel en eenvoudig uw investeringsrendement

Bekijk via onze online simulator wat deze eigendom zou opbrengen als investering!