Villa te San Pedro de Alcantara

Te Koop - , 29660 San Pedro de Alcantara

Ref: 2410

€ 3 900 000

Vorige
Volgende
Indrukwekkende en weelderige moderne villa vlakbij het strand in Cortijo Blanco, San Pedro de Alcántara.

Indrukwekkende en weelderige moderne villa vlakbij het strand in Cortijo Blanco, San Pedro de Alcántara.

HIGHLIGHTS.
Plechtige en elegante villa van groot formaat en eigentijds design, gelegen in een exclusieve gated community bestaande uit slechts drie villa's. Gelegen in de prestigieuze wijk Cortijo Blanco, in San Pedro de Alcántara, integreert deze spectaculaire residentie perfect met de omgeving. De innovatieve technologie en hoogwaardige materialen garanderen niet alleen energie-efficiëntie en respect voor het milieu, maar bieden ook een modern design met prachtige elementen.

INTRODUCTIE VAN HET PAND.
San Pedro de Alcántara is een pittoresk kustplaatsje ten westen van Marbella, bekend om zijn vermogen om traditionele charme te combineren met moderne gemakken. Dankzij de strategische ligging ligt het op slechts enkele minuten van het luxueuze Puerto Banús, en onder de charmante wijken valt Cortijo Blanco op, een gebied omringd door luxe eigendommen met een stijl die het traditionele met het hedendaagse combineert. Deze locatie biedt een uitzonderlijk voordeel, want het biedt gemakkelijke toegang tot zowel het centrum van San Pedro als het strand. De gemeenschap van San Pedro de Alcántara zit vol cafés, winkels en restaurants, en er is ook een supermarkt, waardoor het een ideale plek is om te wonen of te bezoeken.

EXTERIEUR.
De villa wordt omringd door weelderige vegetatie en vergelijkbare luxe huizen. Je hebt een privétuin met groene gazons, volgroeide palmbomen van verschillende variëteiten en een prachtig zwembad. Deze configuratie biedt de villa meer privacy en veiligheid. De ruimte buiten-binnen is ideaal om te genieten van de prestigieuze mediterrane levensstijl en het klimaat, dat wordt beschouwd als het beste van continentaal Europa, met meer dan 320 dagen zon per jaar.

INTERIEUR.
De Scandinavische interieurtrend is zorgvuldig ontworpen en weerspiegelt minimalisme. Vormen en kleuren worden teruggebracht tot hun eenvoudigste vorm om heldere en elegante ruimtes te creëren. Het kleurenpalet van deze woning omvat lichte en zachte natuurlijke tinten, evenals zowel koele als warme grijstinten, verzacht door nude- en houttinten.

Documenten

Momenteel zijn er geen documenten beschikbaar van dit pand op de website, u kan deze opvragen op ons kantoor. Onze referentie voor dit pand is 2410.

Technische details

Hoofdkenmerken

  • 4 slaapkamers
  • 4 badkamers
Bouwjaar
2025
Perceelopp.
1150 m²
Bewoonbare oppervlakte
515 m²
Terras
210 m²
Tuin
Ja

Plan een bezoek of vraag meer informatie over dit eigendom

  • Ik wens

Locatie

 

Vraag hier uw gepersonaliseerd brandpolisvoorstel aan

Als één van de grootste onafhankelijke verzekeringskantoren is Hillewaere Verzekeringen uw ideale partner om uw eigendommen te beschermen. Een combinatie van gespecialiseerde maatschappijen, degelijke kennis en uitgebreide service garandeert een correcte financiële compensatie in geval van schade, verlies of diefstal van uw bezittingen.

Vraag uw offerte

Sluit eenvoudig een digitale hypotheek af!

Hillewaere Hypotheken wil als onafhankelijke kredietmakelaar een antwoord bieden het vaak ondoorzichtige doolhof van hypothecaire leningen.

Wij stellen uw persoonlijke situatie voorop en zoeken naar die formule(s) die het beste bij uw leven aansluit(en). Dankzij onze objectieve hypotheekhulp op maat weet u dus exact waarvoor u kiest en waarom.

Simuleer uw hypotheek-aanvraag Plan uw afspraak

Bereken gemakkelijk jouw renovatiekosten!

Eindeloos wachten op aannemers en dan verschillende offertes vergelijken voor de renovatiewerken? Dat is verleden tijd met Setle!

In deze handige tool krijg je meteen marktconforme tarieven voor alle verbouwingswerken die van toepassing zijn en kan je gemakkelijk de renovatiekosten berekenen voor het pand dat jouw hart sneller laat slaan. Zo heb je ook ineens een goede leidraad om de aangepaste tarieven van je aannemer aan af te toetsen.

Bereken de renovatiekost op dit pand

Bereken uw energiekost voor deze woning.

Dankzij de digitale technologie van June Energy maakt u een persoonlijke simulatie van de energiekost voor deze woning op maat van uw leven en woonsituatie.

- +

Geschat verbruik elektriciteit

kWH/jaar

Geschat verbruik gas

kWH/jaar

Geschatte energiekost

= € /jaar

Berekenen van uw energiekost

Bereken snel en eenvoudig uw investeringsrendement

Bekijk via onze online simulator wat deze eigendom zou opbrengen als investering!