Duplex te Malaga

Te Koop - , Malaga

Ref: 2412

€ 3 475 000

Vorige
Volgende
Indrukwekkend duplex met panoramisch uitzicht over de baai van Malaga

Indrukwekkend duplex met panoramisch uitzicht over de baai van Malaga

HIGHLIGHTS
Dit spectaculaire duplex appartement is gelegen in een exclusieve woonwijk, op een uitstekende locatie, aan het strand van de hoofdstad van de Costa del Sol, tegenover de Antonio Banderas promenade. De duplex heeft grote terrassen met uitzicht op zee. Het pand beschikt over twee parkeerplaatsen, een berging en biedt ook een veelheid aan diensten in de gemeenschappelijke ruimtes, voor het gemak van degenen die het geluk hebben er te wonen.

INTRODUCTIE VAN HET PAND
De duplex, gelegen op de negende verdieping, heeft drie prachtige terrassen en maakt deel uit van een project van 44 woningen met goede kwaliteiten en spectaculair panoramisch uitzicht op de baai van Malaga. Het project wordt omringd door parken en tuinen. In de omgeving is er een grote verscheidenheid aan scholen, sport-, gezondheids- en commerciële faciliteiten en er zijn plannen om een privéuniversiteit te bouwen direct naast het complex. Bovendien ligt het op slechts 10 minuten van het vliegveld, het treinstation, het centrum van Malaga en de haven.

EXTERIEUR
Avant-gardistische architectuur met een uniek en origineel ontwerp. Het zwembad en solarium vallen op in het gebouw en nemen een centrale plaats in. Het gebouw ligt in de snelst groeiende wijk van Malaga en de bestudeerde oriëntatie biedt panoramisch uitzicht op zee. Het heeft talloze diensten en ruimtes die nog nooit eerder zijn aangeboden in Malaga, zoals een fietsenstalling met schoonmaak- en reparatiefaciliteiten, een co-workingruimte, een fitnessruimte, een projectieruimte, ontspannings- en ontspanningsruimtes, een zwembad met solarium en zelfs een wijnkelder. Het biedt ook een autowasplaats en voorinstallatie van oplaadstations voor elektrische voertuigen.

INTERIEUR
Deze unieke duplex is ontworpen om zijn huurders de beste kwaliteiten te bieden, met de mogelijkheid om het tegelwerk en de vloer van de badkamer te kiezen uit verschillende beschikbare opties. Een grote slaapkamer met privéterras zal de eigenaars verrukken bij zonsopgang en zonsondergang. Het is ook uitgerust met een Smart Home domoticasysteem en fotovoltaïsche zonnepanelen, waardoor energiebesparing gegarandeerd is.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer typen woningen die beschikbaar zijn in dezelfde ontwikkeling.

De gepubliceerde foto's zijn algemene weergaven van de ontwikkeling, voorbeelden van de gebruikte kwaliteiten, en komen niet volledig overeen met de gepubliceerde woning.

Technische details

Hoofdkenmerken

  • 3 slaapkamers
  • 2 badkamers
Bouwjaar
2026
Bewoonbare oppervlakte
250 m²
Aantal toiletten
1
Terras
38 m²
Tuin
Ja

Garage en parking

Aantal parkeerplaatsen
2

Plan een bezoek of vraag meer informatie over dit eigendom

  • Ik wens

Locatie

 

Vraag hier uw gepersonaliseerd brandpolisvoorstel aan

Als één van de grootste onafhankelijke verzekeringskantoren is Hillewaere Verzekeringen uw ideale partner om uw eigendommen te beschermen. Een combinatie van gespecialiseerde maatschappijen, degelijke kennis en uitgebreide service garandeert een correcte financiële compensatie in geval van schade, verlies of diefstal van uw bezittingen.

Vraag uw offerte

Sluit eenvoudig een digitale hypotheek af!

Hillewaere Hypotheken wil als onafhankelijke kredietmakelaar een antwoord bieden het vaak ondoorzichtige doolhof van hypothecaire leningen.

Wij stellen uw persoonlijke situatie voorop en zoeken naar die formule(s) die het beste bij uw leven aansluit(en). Dankzij onze objectieve hypotheekhulp op maat weet u dus exact waarvoor u kiest en waarom.

Simuleer uw hypotheek-aanvraag Plan uw afspraak

Bereken gemakkelijk jouw renovatiekosten!

Eindeloos wachten op aannemers en dan verschillende offertes vergelijken voor de renovatiewerken? Dat is verleden tijd met Setle!

In deze handige tool krijg je meteen marktconforme tarieven voor alle verbouwingswerken die van toepassing zijn en kan je gemakkelijk de renovatiekosten berekenen voor het pand dat jouw hart sneller laat slaan. Zo heb je ook ineens een goede leidraad om de aangepaste tarieven van je aannemer aan af te toetsen.

Bereken de renovatiekost op dit pand

Bereken uw energiekost voor deze woning.

Dankzij de digitale technologie van June Energy maakt u een persoonlijke simulatie van de energiekost voor deze woning op maat van uw leven en woonsituatie.

- +

Geschat verbruik elektriciteit

kWH/jaar

Geschat verbruik gas

kWH/jaar

Geschatte energiekost

= € /jaar

Berekenen van uw energiekost

Bereken snel en eenvoudig uw investeringsrendement

Bekijk via onze online simulator wat deze eigendom zou opbrengen als investering!