Villa te Mijas Costa

Te Koop - , Mijas Costa

Ref: 2413

€ 1 838 000

Vorige
Volgende
Prachtige villa met solarium op het dak in Mijas

Prachtige villa met solarium op het dak in Mijas

HIGHLIGHTS
Deze villa in Mijas biedt een rustige omgeving, dicht bij de Riviera del Sol en het strand "La Cala de Mijas", met scholen, openbaar vervoer en alle noodzakelijke diensten in de buurt. Op slechts enkele minuten van een golfbaan en met gemakkelijke toegang tot Marbella, Fuengirola en de luchthaven van Malaga, is het ideaal voor wie op zoek is naar comfort en luxe. De gemeenschap heeft diensten zoals pendeldiensten, een fitnessruimte, SPA en bioscoopzaal, te boeken via de app, en heeft 24-uurs videobewaking en beveiliging voor 14 uur per dag. Daarnaast kunnen onder andere tuinonderhoud en schoonmaakdiensten worden geboekt via de app.

INTRODUCTIE VAN HET PAND
Deze villa ligt in een omheind en met videobewaking bewaakt complex van 19 luxe villa's aan de Costa del Sol en biedt 24 uur per dag beveiliging. Het pand is verdeeld over 5 verdiepingen en heeft een privélift voor extra gemak. De gemeenschap heeft een regenwaterreservoir dat regenwater verzamelt, dat via ondergrondse leidingen naar elke woning wordt getransporteerd voor de irrigatie van de gemeenschappelijke en privétuinen, waardoor de toevoer van gerecycled water wordt gegarandeerd.

EXTERIEUR
Het gebouw heeft een origineel en eigentijds ontwerp. Het heeft een privézwembad en een buitendouche. De buitenruimte omvat ook een overdekte eethoek en een ander terras met banken en chill-out. Schaduwrijke en zonnige gebieden zijn zorgvuldig gepland, allemaal omringd door een grote tuin. Het pand wordt omringd door weelderig aangelegde tuinen en de kamers hebben grote ramen die natuurlijk licht binnenlaten, waardoor de schoonheid van de tuin wordt geïntegreerd met het interieur van het huis.

INTERIEUR
Het eigentijdse ontwerp van de binnenruimtes valt op door zijn elegantie en functionaliteit, en biedt goede kwaliteiten en een goed doordachte indeling. De moderne, open keuken sluit naadloos aan op de eet- en woonkamer met open haard. De hoofdslaapkamer, met eigen badkamer en een prachtige kleedkamer, is een oase van rust. De twee kelderverdiepingen, elk met een multifunctionele ruimte, garanderen comfort en organisatie voor het hele gezin.

Neem contact met ons op voor meer informatie over de verschillende woningtypes die beschikbaar zijn in hetzelfde project.

De gepubliceerde foto's zijn niet echt, het zijn computergegenereerde renders als voorbeeld van de kwaliteiten die in het project zijn gebruikt.

Technische details

Hoofdkenmerken

  • 3 slaapkamers
  • 3 badkamers
Bouwjaar
2025
Perceelopp.
371 m²
Bewoonbare oppervlakte
671 m²
Aantal toiletten
1
Terras
174 m²
Tuin
Ja

Garage en parking

Aantal parkeerplaatsen
2

Plan een bezoek of vraag meer informatie over dit eigendom

  • Ik wens

Locatie

 

Vraag hier uw gepersonaliseerd brandpolisvoorstel aan

Als één van de grootste onafhankelijke verzekeringskantoren is Hillewaere Verzekeringen uw ideale partner om uw eigendommen te beschermen. Een combinatie van gespecialiseerde maatschappijen, degelijke kennis en uitgebreide service garandeert een correcte financiële compensatie in geval van schade, verlies of diefstal van uw bezittingen.

Vraag uw offerte

Sluit eenvoudig een digitale hypotheek af!

Hillewaere Hypotheken wil als onafhankelijke kredietmakelaar een antwoord bieden het vaak ondoorzichtige doolhof van hypothecaire leningen.

Wij stellen uw persoonlijke situatie voorop en zoeken naar die formule(s) die het beste bij uw leven aansluit(en). Dankzij onze objectieve hypotheekhulp op maat weet u dus exact waarvoor u kiest en waarom.

Simuleer uw hypotheek-aanvraag Plan uw afspraak

Bereken gemakkelijk jouw renovatiekosten!

Eindeloos wachten op aannemers en dan verschillende offertes vergelijken voor de renovatiewerken? Dat is verleden tijd met Setle!

In deze handige tool krijg je meteen marktconforme tarieven voor alle verbouwingswerken die van toepassing zijn en kan je gemakkelijk de renovatiekosten berekenen voor het pand dat jouw hart sneller laat slaan. Zo heb je ook ineens een goede leidraad om de aangepaste tarieven van je aannemer aan af te toetsen.

Bereken de renovatiekost op dit pand

Bereken uw energiekost voor deze woning.

Dankzij de digitale technologie van June Energy maakt u een persoonlijke simulatie van de energiekost voor deze woning op maat van uw leven en woonsituatie.

- +

Geschat verbruik elektriciteit

kWH/jaar

Geschat verbruik gas

kWH/jaar

Geschatte energiekost

= € /jaar

Berekenen van uw energiekost

Bereken snel en eenvoudig uw investeringsrendement

Bekijk via onze online simulator wat deze eigendom zou opbrengen als investering!