Villa te Marbella

Te Koop - , 29660 Marbella

Ref: 2415

€ 5 695 000

Vorige
Volgende
Schitterende villa omringd door groen aan de voet van de golfbaan Los Naranjos, Nueva Andalucia

Schitterende villa omringd door groen aan de voet van de golfbaan Los Naranjos, Nueva Andalucia

HIGHLIGHTS.
Deze buitengewone villa, recent volledig gerenoveerd, is gelegen op het einde van een doodlopende straat, wat een grote veiligheid en rust garandeert. Het biedt een adembenemend panoramisch uitzicht op de golfbaan dankzij de strategische ligging, die elke golfliefhebber zal verrukken, evenals degenen die op zoek zijn naar een exclusieve en serene omgeving.

INTRODUCTIE VAN HET PAND.
Deze woonwijk, gelegen in het voorname gebied van de Los Naranjos Golf Club in Nueva Andalucía, onderscheidt zich als een van de meest exclusieve, met prachtig groen. Het ligt op slechts een paar minuten rijden van het luxueuze Puerto Banús en het centrum van Marbella en biedt een bevoorrechte locatie. Luxe boetieks, restaurants van topklasse en de mooiste stranden met blauwe vlag van de Costa del Sol vind je in de directe omgeving. De luchthaven van Malaga, op slechts 60 km afstand, biedt handige internationale verbindingen.

EXTERIEUR.
Het uitgebreide pand heeft een uitstraling die doet denken aan een mediterrane boerderij met een dak van kleipannen. Er is een verwarmd zwembad en een jacuzzi, beide omringd door weelderige, volgroeide vegetatie en een zorgvuldig onderhouden tuin. Je kunt genieten van onvergetelijke uitzichten op de golfbaan en de emblematische enclave van de berg "La Concha".

INTERIEUR.
De ruimtes van de villa zijn ruim en licht. De moderne keuken sluit naadloos aan op de woonkamer en creëert een ideale omgeving voor entertainment en een gezinsleven. Bovendien heeft dit huis een fitnessruimte en een grote overdekte veranda met barbecueplaats, ideaal om te genieten van het uitzicht en het mediterrane klimaat. Op de begane grond zijn er drie slaapkamers met en-suite badkamers, een gastentoilet en een extra slaapkamer met badkamer die gebruikt kan worden door het personeel. De hoofdslaapkamer, gelegen op de bovenverdieping, heeft een kleedkamer en een studeerkamer met prachtig uitzicht op de golfbaan.

Documenten

Momenteel zijn er geen documenten beschikbaar van dit pand op de website, u kan deze opvragen op ons kantoor. Onze referentie voor dit pand is 2415.

Technische details

Hoofdkenmerken

  • 5 slaapkamers
  • 6 badkamers
Perceelopp.
1923 m²
Bewoonbare oppervlakte
475 m²
Aantal toiletten
2
Terras
52 m²
Tuin
Ja

Garage en parking

Aantal parkeerplaatsen
2

Plan een bezoek of vraag meer informatie over dit eigendom

  • Ik wens

Locatie

 

Vraag hier uw gepersonaliseerd brandpolisvoorstel aan

Als één van de grootste onafhankelijke verzekeringskantoren is Hillewaere Verzekeringen uw ideale partner om uw eigendommen te beschermen. Een combinatie van gespecialiseerde maatschappijen, degelijke kennis en uitgebreide service garandeert een correcte financiële compensatie in geval van schade, verlies of diefstal van uw bezittingen.

Vraag uw offerte

Sluit eenvoudig een digitale hypotheek af!

Hillewaere Hypotheken wil als onafhankelijke kredietmakelaar een antwoord bieden het vaak ondoorzichtige doolhof van hypothecaire leningen.

Wij stellen uw persoonlijke situatie voorop en zoeken naar die formule(s) die het beste bij uw leven aansluit(en). Dankzij onze objectieve hypotheekhulp op maat weet u dus exact waarvoor u kiest en waarom.

Simuleer uw hypotheek-aanvraag Plan uw afspraak

Bereken gemakkelijk jouw renovatiekosten!

Eindeloos wachten op aannemers en dan verschillende offertes vergelijken voor de renovatiewerken? Dat is verleden tijd met Setle!

In deze handige tool krijg je meteen marktconforme tarieven voor alle verbouwingswerken die van toepassing zijn en kan je gemakkelijk de renovatiekosten berekenen voor het pand dat jouw hart sneller laat slaan. Zo heb je ook ineens een goede leidraad om de aangepaste tarieven van je aannemer aan af te toetsen.

Bereken de renovatiekost op dit pand

Bereken uw energiekost voor deze woning.

Dankzij de digitale technologie van June Energy maakt u een persoonlijke simulatie van de energiekost voor deze woning op maat van uw leven en woonsituatie.

- +

Geschat verbruik elektriciteit

kWH/jaar

Geschat verbruik gas

kWH/jaar

Geschatte energiekost

= € /jaar

Berekenen van uw energiekost

Bereken snel en eenvoudig uw investeringsrendement

Bekijk via onze online simulator wat deze eigendom zou opbrengen als investering!