Appartement te Fuengirola

Te Koop - , Fuengirola

Ref: 2416

€ 1 700 000

Vorige
Volgende
Modern penthouse vlakbij de jachthaven in Fuengirola

Modern penthouse vlakbij de jachthaven in Fuengirola

HIGHLIGHTS
Het penthouse bevindt zich in een luxe woongebouw, ontworpen om een exclusieve en comfortabele levensstijl te bieden. Met een focus op kwaliteit, natuur en innovatie omvat dit gebouw 33 appartementen met een garage en berging, een zwembad en een fitnessruimte. Het is gelegen op slechts 350 meter van de zee in het centrum van Fuengirola.

PRESENTATIE VAN DE WONING
De woning valt op door de ruime en functionele indeling, met directe toegang tot het terras vanuit bijna elke kamer. Het afgesloten complex beschikt over prachtige gemeenschappelijke ruimtes, waaronder mooie aangelegde tuinen en een indrukwekkend infinity-zwembad met een buitensolarium. In de gemeenschappelijke ruimtes is er een wellnessruimte uitgerust met een sauna en een moderne functionele trainingsruimte. Daarnaast beschikt de woning over een garage en berging inbegrepen in de prijs.

EXTERIEUR
Het gebied waar het zich bevindt biedt alle commerciële voorzieningen, evenals scholen en sportfaciliteiten, en ligt op ongeveer 20 minuten rijden van de luchthaven van Málaga en iets verder van het treinstation van Málaga en het centrum van Málaga. Gelegen op een paar minuten lopen van de jachthaven van Fuengirola, een levendig gebied vol restaurants. Het gebouw biedt ook verschillende commerciële ruimtes te koop aan.

INTERIEUR
De appartementen worden gekenmerkt door overvloedig natuurlijk licht, dankzij het grote terras dat het appartement omringt, en creëren bovendien een warme en gastvrije sfeer. Het interieurontwerp benadrukt een ruime open woon- en eetkamer. Een domoticasysteem voor de elektrische rolluiken, onder andere, aerothermie en uitstekende kwaliteitsmaterialen maken van het appartement een woning van echt luxe en comfort.

Neem gerust contact met ons op voor meer details over de verschillende woningopties die beschikbaar zijn in dezelfde promotie.

De gepubliceerde afbeeldingen zijn computergegenereerde renders en worden gebruikt om de kwaliteiten van het project te illustreren; ze vertegenwoordigen niet getrouw de specifieke aangeboden woningen.

Technische details

Hoofdkenmerken

  • 3 slaapkamers
  • 3 badkamers
Bouwjaar
2024
Bewoonbare oppervlakte
182 m²
Aantal toiletten
1
Terras
80 m²
Tuin
Ja

Garage en parking

Aantal parkeerplaatsen
1

Plan een bezoek of vraag meer informatie over dit eigendom

  • Ik wens

Locatie

 

Vraag hier uw gepersonaliseerd brandpolisvoorstel aan

Als één van de grootste onafhankelijke verzekeringskantoren is Hillewaere Verzekeringen uw ideale partner om uw eigendommen te beschermen. Een combinatie van gespecialiseerde maatschappijen, degelijke kennis en uitgebreide service garandeert een correcte financiële compensatie in geval van schade, verlies of diefstal van uw bezittingen.

Vraag uw offerte

Sluit eenvoudig een digitale hypotheek af!

Hillewaere Hypotheken wil als onafhankelijke kredietmakelaar een antwoord bieden het vaak ondoorzichtige doolhof van hypothecaire leningen.

Wij stellen uw persoonlijke situatie voorop en zoeken naar die formule(s) die het beste bij uw leven aansluit(en). Dankzij onze objectieve hypotheekhulp op maat weet u dus exact waarvoor u kiest en waarom.

Simuleer uw hypotheek-aanvraag Plan uw afspraak

Bereken gemakkelijk jouw renovatiekosten!

Eindeloos wachten op aannemers en dan verschillende offertes vergelijken voor de renovatiewerken? Dat is verleden tijd met Setle!

In deze handige tool krijg je meteen marktconforme tarieven voor alle verbouwingswerken die van toepassing zijn en kan je gemakkelijk de renovatiekosten berekenen voor het pand dat jouw hart sneller laat slaan. Zo heb je ook ineens een goede leidraad om de aangepaste tarieven van je aannemer aan af te toetsen.

Bereken de renovatiekost op dit pand

Bereken uw energiekost voor deze woning.

Dankzij de digitale technologie van June Energy maakt u een persoonlijke simulatie van de energiekost voor deze woning op maat van uw leven en woonsituatie.

- +

Geschat verbruik elektriciteit

kWH/jaar

Geschat verbruik gas

kWH/jaar

Geschatte energiekost

= € /jaar

Berekenen van uw energiekost

Bereken snel en eenvoudig uw investeringsrendement

Bekijk via onze online simulator wat deze eigendom zou opbrengen als investering!